1750 gram lykke.

Forrige mandag skrev jeg jo så stort og fint at jeg, selv om jeg er skrekkelig dårlig til å oppdatere, trodde jeg skulle publisere tre innlegg i forrige uke. Det planlagte innholdet i det tredje innlegget er også selve grunnen for hvorfor det ikke kom tre innlegg. Tiden strakk rett og slett ikke til og noe helt annet var så evig mye viktigere…

asha1
Det har seg nemlig sånn at jeg har gått til anskaffelse av min hund nummer tre, sammen med Mats. Vi hentet en liten italiensk mynde (samme som Zahra), på torsdag! Hun er født 22. Juli og var på dagen 2 måneder gammel når vi hentet henne med oss hjem. Det vil si at hun er helt fersk i livet og absolutt alt er nytt. Stort. Litt skummelt. Litt spennende.

Jeg har så mye på hjertet at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal begynne. Jeg får en del spørsmål fra andre som sliter psykisk rundt dette med å skaffe seg en hund i håp om at det kan hjelpe. Kanskje er dette en gylden mulighet for å gi et skikkelig svar på dette spørsmålet?

asha2Dette er i alle fall Asha. Ah-sja, som i Tasja. Hun er oppkalt etter Asha Greyjoy i Game of Thrones, men hvis du kun har sett serien kjenner du karakteren som Yara Greyjoy. De har nemlig byttet navnet hennes fra bok til serie, for at seerne ikke skulle bli forvirret mellom Asha og Osha, the wildling who went north with Bran & Rickon.

Zahra har nå rukket og bli ti og et halvt år gammel. Hun tar det nye tilskuddet overraskende greit og har tålmodighet over all forventning. Nick derimot, vet ikke helt hva han synes. Han er snill med henne, vil gjerne leke men forstår ikke sin egen størrelse i forhold til hennes. Han veier 15 kilo, så du kan jo se det for deg? Han er forøvrig veldig eiesyk i forhold til Mats og vil absolutt ikke dele han med Asha, haha. Det må han jo, han har bare ikke skjønt det enda!

Men nå fikk jeg plutselig en liten tastatur-terrorist som gjør skrivingen mer komplisert enn det burde være, så vi må nok ut en tur.

Håper dere som leser dette får en fin tirsdag! ♥img_8272

Advertisements

2 Responses to “1750 gram lykke.”


  1. 1 Cassy 29. September 2016 at 00:28

    Så søt den er 😊❤️


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: