Mandag 19. September

Det begynner å bli lenge siden jeg innså at det ikke er hverken vits eller mulig å skulle tvinge meg selv til å blogge om ting og tang om hverken lyst eller inspirasjon er tilstede. Selv så inderlig jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake til den tiden det føltes helt naturlig å trykke fra meg noen ord omtrent på daglig basis, så viser det seg å være vanskelig i praksis. Dessuten, det føles også veldig befriende å ha ting for meg selv, å ikke dele alt med alle.

Det er sikkert mye jeg kunne skrevet nå, i kveld. Kanskje mest om at 2016 hittil har vært jævlig bedritent, bortsett fra tidlig i år når vi (jeg og samboer) kjøpte ny bil. Etter det har det liksom vært den ene uheldige hendelsen etter den andre. Kanskje kommer jeg tilbake med mer om noen av disse tingene, hvis jeg kjenner at jeg har lyst til å dele noe. Alt er ikke negativt, for all del! Jeg vil virkelig ikke at bloggen min skal være en slags klagemur hvor jeg bare deler ting som er vanskelig eller negativt.

Men til tross for at oppdateringene mine er tilfeldige og med lange intervaller, i løpet av tirsdag eller onsdag tør jeg faktisk å love dere et nytt blogginnlegg! Jeg har nemlig testet [RecoveryBook] og tenkte jeg skulle dele min erfaring.

Uansett. Idag er den beste mandagen på utrolig mange mandager og denne uken kommer det til å skje noen store endringer. Kjenner jeg gleder meg langt inn i sjela og det er så godt! Håper denne følelsen varer! Kanskje er lysten til å blogge om det også tilstede, jeg kjenner hvertfall at jeg gleder meg til å ikke lenger holde det hemmelig. Kjenner jeg meg selv rett dukker det plutselig opp tre blogginnlegg denne uken, haha!

Hvis du leser dette: Takk for at du enda henger med! ♥

Advertisements

4 Responses to “Mandag 19. September”


  1. 1 Tine 19. September 2016 at 23:41

    Blir alltid kjempe glad når du dukker opp i blogg-feeden min 👍😍😙 lille søte blomst 🌻🌻🌻


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: