En liten oppdatering.

Det er så lenge siden jeg har skrevet noe seriøst at jeg kjenner litt på prestasjonsangsten igjen. Jeg sitter for øyeblikket og kladder en tekst som muligens blir publisert, men nå er i alle fall kladden klar for revidering, tror jeg.

Planen for dagen er trening, middag og IKEA. Planen for resten av Januar er at jeg skal flytte ut av leiligheten min, det vil si at jeg permanent skal flytte inn hos kjæresten, selvsagt med hundene også. Det er i alle fall derfor vi skal på IKEA. Vi trenger litt nye møbler sånn at det blir enklere med oppbevaring, samt at mitt også skal få en plass og at det kommer til å føles mer som hjemme og vårt, ikke bare hans.

Pluss at norsk språkhistorie står på planen… Jeg skal ikke si at jeg er spesielt begeistret for akkurat den biten, men det må jo til for at jeg skal nå målene mine etterhvert.

I forbindelse med teksten jeg nå har skrevet, har jeg måttet bla gjennom noen gamle innlegg for å hente noen poeng. Det er så rart å lese gjennom faenskapen og sammenligne det med livet her og nå. På den andre siden er det litt imponerende at jeg har klart å formidle så mye konstruktivt når jeg har vært så langt nede. Det kjennes nesten litt ut som om jeg har mistet skriveferdigheter og evnen til å uttrykke noe som bare føles “perfekt” når jeg skal publisere det. Med “perfekt” mener jeg at jeg får den følelsen av at jeg klarte å uttrykke akkurat det jeg føler på en måte som gjør at utenforstående kanskje kan forstå eller sette seg inn i situasjonen jeg beskriver.

Det er også nesten litt sånn at jeg ikke helt vet hva jeg skal blogge om, fordi hverdagen min ikke handler om bare det å skulle bli friskere til å gjøre ting lenger. Nå handler den også om det livet jeg faktisk har klart å skape og som jeg faktisk lever, men det kan kanskje vært fint å dele dette også? Jeg må få gjort noe på kamerafronten kanskje, sånn at jeg kan få tatt bilder igjen. Det blir litt mer spennende å lese innlegg eller blogg generelt når det ikke bare er tekst på tekst på tekst.

I natt fikk jeg absolutt ikke sove og hadde skrekkelig mange gode idéer til ting jeg kan skrive om. Ting jeg ikke har turt å dele før. Eksempelvis historien om den gang jeg ble kastet ut hjemmefra i Januar 2011. Jeg har skrevet rundt det, men jeg har ikke skrevet spesifikt hva som skjedde. Jeg turte ikke, litt fordi jeg ikke ville klandre eller beskylde andre involverte. Men nå er det så lenge siden at jeg ikke kan gjøre situasjonen verre, siden situasjonen hører fortiden til.

Pluss at jeg har fått en forespørsel om å skrive et innlegg om hundene mine. Det må jo være en hundeeiers drøm egentlig, å ha en unnskyldning til å fordype seg i en tekst om noe man er så glad i? Haha. Altså, misforstå meg rett, de kan jeg jo skrive om når som helst, men jeg tror mange hadde blitt lei om jeg skulle skrevet side opp og side ned om dem.

Håper dere som fortsatt titter innom får en fin dag! Kommentarfeltet er forresten åpent, det er bare sånn at jeg har alle kommentarer på moderering fordi når jeg da godkjenner dem, kommer svaret mitt i samme slengen.

Advertisements

6 Responses to “En liten oppdatering.”


 1. 1 helenenno 22. January 2016 at 00:27

  Det er absolutt fint om du deler ting selv om livet ditt er bedre. Og som du sier, har du flere ting du ønsker å dele. Jeg vil gjerne høre mer!

 2. 3 Nochan 22. January 2016 at 11:15

  Håper det kommer innlegg om både hendelsen i 2011 og hundene :) Er så utrolig glad for at det gikk bra med deg til slutt, var redd for at du ikke kom til å overleve til ”dette” ganske lenge.

  • 4 Aria 22. January 2016 at 18:04

   ♥ Det er så rart å lese at fremmede var redde for at jeg ikke skulle klare meg. Tusen takk for at du har brydd deg og enda gjør det! Setter veldig pris på det.

 3. 5 Sigrun Melby Gjengset 22. January 2016 at 16:25

  Jeg tror det er like stor interesse av å lese om hva du gjør nå som før. Jeg tror de fleste lurer på hvordan det går med deg og er nysgjerrige på oppdateringer. :)

  Jeg prøvde forresten å lese bloggen din på mobilen min i dag, og det var veldig vanskelig. Det var utrolig liten skriftstørrelse og avsnittet forminsket seg ikke slik at jeg hadde måttet zoome inn og ut for å kunne lese. Derfor venta jeg med å lese til jeg kom hjem. Anbefaler å gjøre bloggen din mobil/nettbrett-kompatibel hvertfall :)

  • 6 Aria 22. January 2016 at 18:03

   Beklager det! Er klar over hvor vanskelig den er å lese på mobil og har det i bakhodet at jeg skal se på det :)
   Får håpe jeg kan bli flink til å faktisk komme med oppdateringer! Tar litt tid å komme inn i rutiner igjen merker jeg.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: