En smule nervøsitet

Endelig er påsken over! Jeg tilhører den delen av befolkningen som synes det er en lettelse med hverdag. Hvis jeg hadde hatt strengere rammer rundt studier eller jobbet fast, tror jeg at jeg hadde verdsatt ferie mye mer enn jeg gjør når jeg legger opp dagene mine som jeg selv vil.

Idag er det blå himmel og igjen er den der, den følelsen som har vært borte så lenge at jeg ikke greide å huske når det føltes sånn sist. Jeg har lyst til å dra ut. Gjøre noe. Løpe ut døra. Finne på ett eller annet. Jeg vet ikke helt hva, jeg er ikke vant til å leve det spontane livet?! Men at jeg i det hele tatt har lyst er jo en god begynnelse. Om noen timer skal jeg uansett snakke med psykologen min. På denne bloggen tror jeg at jeg er nødt til å døpe denne psykologen “frk.behandler”, i samme stil som mine tidligere behandlere, “frk.psykolog” og “frk.fastlege”. Og ja, jeg går fortsatt ukentlig til psykolog.

I helgen har jeg skrevet en kronikk for NRK Ytring som skal publiseres i neste uke. Jeg er utrolig nervøs, men samtidig fornøyd med det jeg har skrevet. I den forbindelse skal jeg også “publisere” linken til denne bloggen sånn at de som har fulgt meg før, kan følge denne bloggen hvis de ønsker. Akkurat dét er også litt stress, for da har jeg nesten forpliktet meg litt til å skrive mer. Misforstå meg rett, jeg liker å skrive og ønsker å dele, men det kan være lett å glemme. Føler jeg er gankse rusten når det kommer til blogging siden det er så lenge jeg gjorde det fast.

 

Advertisements

0 Responses to “En smule nervøsitet”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: