Søndag.

Igår var det sol. Idag er det litt sol. Snart skal jeg klippe gresset.

Her om dagen gjorde jeg noe ganske umulig. Jeg måtte improvisere. Fikk plutselig beskjed om å passe lillebroren min midt på dagen. Det gjør meg alltid litt ekstra nervøs, føler meg ekstremt ansvarlig og blir kjemperedd for at noe skal gå galt, eksempelvis at noe skal skje med meg og at han blir overlatt til seg selv. Men, han er jo fem år, han er langt fra hjelpeløs.

Vi gikk i alle fall på lekeplassen. Midt på dagen, mens det var mange folk i nærheten. Alt kunne jo gått galt, ingenting gikk galt. Han var blid og fornøyd, og selv om det er tungt å holde ut ubehaget følte jeg meg positivt overrasket når vi omsider gikk inn igjen etterpå.

Note to self: ting går som regel ikke galt. Det er verdt å huske på og ta med seg videre.

Nå begynner det å se ganske greit ut i leiligheta. Har pakket ut, malt litt her og der. I sommer skal jeg male badet. Det er malt i en slags ferskenfarge som suger til seg alt lyset og gjør at alt får et skittent gulskjær. Blir bra når jeg blir ferdig. Har tatt noen få før/etter bilder av ting jeg har gjort hittil, får vel legge dem ut en dag. Og ja, jeg skal ta bilder av leiligheta også, siden det meste av familien min bor langt unna og ikke kan se med egne øyne.

Når jeg spiste frokost idag hang det en liten edderkopp i taket. Jeg liker dem ikke. Jeg har glemt å fortelle om når jeg kom hjem fra Trondheim etter å ha vært borte en uke. Jeg kom hjem fredag, på lørdag fant jeg én edderkopp. Tenkte ikke over det. Når jeg skulle pusse tennene natt til søndag fikk jeg plutselig øye på noe i øyekropen. Sorte prikker i taket, mange. Når jeg sier mange mener jeg bortimot trettifem stykker. Heldigvis var A våken, for jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle gripe an problemet.

Men, så var det jo ikke over der, det hang nemlig noen få rundt lampa i taket i stua, pluss en hel drøss ute i gangen, over inngangsdøra mi. Til sammen med den idag har jeg kastet ut 66 edderkopper :)))) Æsj. Regner med de har klatret opp fra kjelleren siden det hang et likt nett der nede med samme edderkopper. De var små da, knappenålshoder omtrent.

Uansett. Jeg kjente litt på mestrinsfølelse på fredag og igår, det gir meg litt håp, for i det siste har jeg for det meste bare vært skuffet over alt.

For første gang siden jeg flyttet har jeg tatt i kameraet igjen.

Happy Zahra.

Håper dere har en fin dag.

Advertisements

4 Responses to “Søndag.”


 1. 1 Silje M 7. July 2013 at 14:04

  Du jobber kjempe bra Karianne!!

  Gleder mæ til du legger ut bilder av .leiligheta.

 2. 3 Nina 9. July 2013 at 10:06

  Du vet, edderkopper får ekstremt mange barn på en gang.. En gang skulle min bror skvise en edderkopp. Det vrimlet barn ut av dem, over hundre stykk. Ikke for å gi ubehag eller noe altså :)

 3. 4 Lyanne 10. July 2013 at 15:30

  Heei Karianne! Jeg har ikke lest bloggen din superlenge, men da jeg fant ut om den for en måned siden satt jeg lenge og leste mange innlegg. Du er et såå stort forbilde for meg, siden jeg sliter med selvskading, slik du gjorde før. Jeg beundrer at du har klart å slutte, forresten – virkelig. Håper du skjønner hvor nydelig du er, for det syns i hvert fall jeg, og det bør du ta til deg og tro på, for det er helt sant. Mange mange klemmer fra en av bloggleserne dine <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: