Travle dager.

Jeg skjønner ikke helt hvordan mennesker har tid til å ha en blogg? Jeg tror ikke at jeg er spesielt travel nå, men sammenlignet med min tidligere gullfiskbolletilværelse, går tiden nå så fort at jeg knapt får tid til noen verdens ting! Ikke det at jeg klager, jeg nyter at ting SKJER, at jeg opplever noe, at jeg får ting gjort. Det føles som om livet er i bevegelse, er det ikke slik et liv skal være? Under utvikling? I bevegelse?

Men jeg savner å skrive. Savner å ha tid til og formulere innlegg. Savner å ta bilder, redigere og dele med dere som trofast (!) klikker dere innom for å se om jeg har oppdatert. Jeg skal prøve å gjøre det til en vane igjen, men som dere sikkert har skjønt er alt litt opp ned, alle veier, bak fram og veldig nytt, uoversiktlig og kaotisk for øyeblikket.

Idag har jeg vært på IKEA. Igjen, for andre gang siden jeg kom til Bergen. Det gikk fint, mye bedre enn første gang. Jeg kunne fortalt mye – OG DET SKAL JEG. Jeg lover. Men akkurat nå, right this moment skal jeg montere møbel nummer to for dagen, mens jeg drikker bloody mary (bare fordi).

—–

Fire og en halv time senere har klokken rukket å bli halv tre. Det er natt til tirsdag og jeg aner ikke hvor det ble av intensjonen min om å oppdatere bloggen i det hele tatt. Fikk ikke tid likevel. Jeg har pakket ut x-antall esker, brukt to og en halv time på å lete etter den helvetes flasken med vodka, som jeg til slutt fant innerst i en skuff som jeg hadde sett i tre ganger tidligere, såklart. Deretter oppdaget jeg at jeg slettes ikke liker bloody mary, kombinasjonen grønnsaker pluss alkohol ble riv ruskende gal for meg.

Det er sent og jeg er allerede litt stresset med tanke på at jeg har ekstreme angsteksponeringsplaner imorgen. Satser på å fortelle om det / hvordan det gikk imorgen!

—–

Helt til sist: finalen av Norges Flotteste Hund pågår nå. Zahra er blandt finalistene og jeg blir evig takknemlig om du hadde orket å stemme! Man kan stemme hver dag i fjorten (nå tretten) dager.
Du kan stemme ved å klikke [her]

Advertisements

2 Responses to “Travle dager.”


  1. 1 Psykiisk 14. May 2013 at 05:56

    Gleder meg til å lese updaten :)

  2. 2 Linn L. 14. May 2013 at 14:35

    Du har helt rett, det er sånn et liv skal være :) Gleder meg til å høre fortsettelsen!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: