Gjesteinnlegg.

(Tror dette er det alle første gjesteinnlegget jeg publiserer! Jeg holder på med en lengre oppdatering som går på de siste dagene. Utrolig mye har skjedd og jeg har ikke hatt tid eller energi til å oppdatere underveis. It’s a good sign. – Karianne)

Hei alle sammen!

Jeg tenkte jeg skulle gjesteblogge litt for Karianne, nå mens hun er på Østmarka og “kjemper for livet”. Det er nemlig akkurat det hun gjør. Kjemper for å få livet sitt tilbake. Kjemper for friheten til å kunne lufte Nick og Zahra når hun vil, uten at hun skal få panikk fordi noen andre gjør det samme. Kjemper for friheten til å kunne på på kafè med venner. Friheten til å kunne gjøre det hun vil – NÅR hun vil.

Å se sin egen bestevenninne slite med angst på den måten jeg har sett Karianne gjøre er vondere enn dere aner. Man vil jo så gjerne gjøre alt godt, man vil jo så gjerne hjelpe. Man vil så gjerne se at den man er så utrolig glad i, skal få til.
Jeg har mange ganger følt meg totalt hjelpesløs og ikke visst hverken hva jeg skulle si eller gjøre, eller hvordan jeg skulle kunne motivere. Angst er vanskelig for andre å forstå. Hvis jeg har lyst på pepsi max, er det ingen problem for meg å gå inn på en butikk å kjøpe pepsi max.. Hvorfor skal det være så mye vanskeligere for Karianne da?

Jeg er så utrolig glad for at Karianne fikk en plass på Østmarka. Nå er hun midt i det. Midt i helvetet. Midt i kampen for å få livet tilbake – og hun gjør det jævlig bra. Jeg mister nesten pusten når hun forteller om alt hun så langt har vært igjennom – og fått til! (Hun skal få lov å komme med detaljene selv – fordi det er hennes kamper hun vinner, og det skal hun få komme med selv).
Jeg er så stolt at ord ikke strekker til.

Nå har det seg jo sånn at Karianne flytter til Bergen om bare noen dager, så de siste dagene jeg har med henne når hun kommer tilbake skal benyttes godt. Her om dagen da jeg snakket med henne sa hun: “Vet du Tonje, når jeg fikk til dette, kan jeg klare alt!” Det tror jeg på. Gjett om det skal utnyttes (Moahaha – Karianne, du kan bare glede deg!)
Vi skal gjøre alt. Vi har så enormt mye å ta igjen for all den tid angsten har stått i veien. Vi har så enormt mye å ta igjen. Angsten tok ikke bare friheten fra Karianne, men også mulighetene våre sammen.
Men den tiden er over. Nå legger vi det kapittelet bak oss og så ser vi framover. Vi har en uke igjen – den skal vi bruke godt!

-Tonje

Advertisements

0 Responses to “Gjesteinnlegg.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: