Change of Plans.

Nå skjer det mye på en gang! For to dager siden hadde jeg god tid, men så ble hele kabalen snudd på hodet og nå er tiden knapp. Opprinnelig skulle jeg være ute av leiligheten, nå har det seg sånn at jeg forsøker å være ferdig til søndag istedenfor, altså mer enn to uker før skjema!

Imorgen kommer heldigvis mamma, regner med vi får ting gjort når det først må gjøres. Jeg har jo begynt å pakke allerede, men jeg har ofte en følelse av at ting er overkommelig helt til det er gjort.

Resten av planene er med andre ord ganske så spikret, i alle fall det jeg trenger å forholde meg til i nærmeste framtid. Forhåpentligvis være ferdig å flytte og vaske pluss pakke en koffert til søndag. Mandags morgen blir jeg hentet av en taxi og Therese som nok en gang skal følge meg til Post 4 på Østmarka i Trondheim. Ei uke skal tilbringes i “helvete”, jeg skriver det sånn fordi det er sånn det føles.

Hundene mine skal bli med hjem til mamma. Pappa plukker meg opp etter oppholdet i Trondheim, sammen skal vi kjøre nordover til Harstad. Underveis plukker vi opp Nick og Zahra igjen. Det blir noen siste dager i Harstad før vi kjører sørover igjen – endelig.

Håper jeg klarer å oppdatere oftere, vil jo gjerne “dokumentere” det som skjer nå, det er jo nå noe skjer i livet mitt, en prosess, det er her og nå bedring skal skje. Det er fint å skrive det ned både for min og kanskje andres del. I det siste har jeg tilbragt svært lite tid foran macen siden jeg av og til blir fryktelig svimmel etterpå. Ja, svimmelheten er her enda, men her om dagen hadde jeg faktisk en hel dag uten svimmelhet! Det var godt, bare synd det kom tilbake. Begynner å bli lei av svimmelheten nå.

Idag har jeg vært på mitt aller siste ansvarsgruppemøte. Eller. De aller fleste meldte avbud, istedenfor ble det et møte mellom meg, legen min og NAV. Møtet gikk akkurat slik jeg ønsket og jeg sier meg veldig fornøyd med at jeg klarte å gjennomføre det, til tross for at verden enda ikke ligger i vater!

Tusen takk for kommentarer på forrige innlegg! Jeg har ikke vært helt i form til å lese dem enda, men godkjenner kommentarer ettersom jeg leser dem. Dere er gode, får ikke sagt det nok! Setter pris på hver og en av dere og alle de fine ordene dere legger igjen. Setter pris på dere, virkelig! ♡

Advertisements

9 Responses to “Change of Plans.”


 1. 1 Anne-Helene 10. April 2013 at 21:07

  lykke til <3 heier på deg vennen!

 2. 2 Elisabeth:) 10. April 2013 at 21:09

  Lykke, lykke til! :D Ønsker deg alt godt med alt som skjer, og jeg gleder meg til å lese oppdateringer. Håper også virkelig at du får maksimalt utav Østmarka-oppholdet, og at flyttingen etterpå går bra. Det her er vitkige skritt på veien videre. Stå på, flinke du! :))

  Klemmer :)

 3. 3 Kaia Marie 10. April 2013 at 21:49

  Stå på,du er sterk! <3

 4. 4 Monika 11. April 2013 at 12:48

  Så spennende! Heier på deg :) Masse lykke til. Dette klarer du :)

 5. 5 laipai 11. April 2013 at 19:44

  Så spennende!!!! Kan tenke meg at dette er sånn skrekkblandet fryd. Men jeg har troen på endringer, hvertfall i en sånn størrelse som du nå skal gjennom. Miljøforandring, en ny type behandling, andre inntrykk. Jeg har troen, og er så glad på dine vegne for at det endelig skjer noe bra!

  <3

 6. 7 Gjennom livet med søkende trinn 13. April 2013 at 18:23

  Ønsker deg alt godt. Stå på for deg selv, så skal du se at det går fint til slutt. Jeg vet at det er lett å si og vanskelig å gjøre, men det er mulig. Følger deg og din kamp og er veldig imponert over deg og det du klarer å gå gjennom.

  Klemmer fra meg <3

 7. 9 Linn L. 14. April 2013 at 19:01

  Det blir spennende å følge den nye virkeligheten din videre Karianne, jeg har troa på at det går rette veien for deg nå:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: