The shallow surface.

Idag har jeg hatt første møte med min nye psykolog. Jeg har lurt på hva jeg skal referere til henne som siden frk.psykolog alltid er og vil være frk.psykolog. Har derfor bestemt meg for at det blir frk.midlertidig-psykolog siden jeg bare skal treffe henne 3-4 ganger til siden jeg flytter snart.

Jeg er litt overrasket over at jeg faktisk kom meg dit og møtte opp i det hele tatt. Nå kan det vel også nevnes at jeg møtte en venn utenfor sykehuset sånn at jeg slapp å gå inn alene, venterom er virkelig ikke min greie eller noe jeg er så glad i for å si det sånn.

Ny behandler. Tja. Vet ikke hva mer jeg skal si om det? Det er kanskje ikke så veldig mye å si. Dette er jo ikke en dame som har løsningen på alle mine problemer, men kanskje hun kan bidra eller hjelpe meg til å sortere i hodet mitt på en eller annen måte. Hun virket veldig “psykolog” (tror du må ha gått til psykolog selv for å skjønne hva jeg mener her), veldig “terapeut”. Ikke det at det er noe galt i det (det er jo liksom det de er), men frk.psykolog var mer menneske pluss terapeut. Nok om dem, det må være rart for dem om de snubler over bloggen min å skulle finne på og lese dette. Den sjansen er jo der, så derfor sier jeg bare nok om det nå. Dessuten er det svært, svært begrenset hva man kan si om et menneke basert på førtifem minutter!

Når jeg sto opp idag fant jeg denne her i postkassen, det vil si dekselet. Måtte bestille nytt siden det lilla jeg hadde var knust i hjørnene og i ellers dårlig forfatning. Vurderte å bestille nytt i lilla, men på den andre siden var jeg litt lei.

Det forrige dekselet så sånn ut, bilde fra August 2011.

Noe så lite som å våkne opp til deksel i posten føltes litt som at det kom til å bli en god dag, selv om jeg nesten fikk panikk hos frk.midlertidig-psykolog. Når jeg kom hjem var været så fint at jeg mot alle odds kledde på meg sko, tok Nick med meg og gikk opp i skogen alene. Det begynner å bli en stund siden sist, synes angsteksponering er mye verre om vinteren enn om sommeren. Om sommeren kan man alltids løpe om det skulle være behov for det, men det fungerer ikke slik på vinteren.

Vi var ute i 23 minutter. Driter i om du tenker det er lite, for meg er det steg i riktig retning uansett hva andre måtte synes og mene om akkurat det. Jeg gjør det jeg kan og hittil idag har jeg tjent seks nye post-it lapper allerede

Nick så ut til å være overlykkelig over å tilbringe kvalitetstid med meg alene. Zahra ble ikke med ut siden hun ikke synes noe om kuldegrader og helst vil være inne. Misforstå meg rett; hun er selvfølgelig med på tur hun også, men hadde det ikke vært for Nick hadde jeg aldri gått den turen jeg gikk idag med bare Zahra siden jeg vet hun ikke synes det er noe gøy når det blir for kaldt.

Igår var det forresten fint nordlys ute, men det ble selvfølgelig mindre spektakulært innen jeg hadde rukket å hente kamera. Det irriterer meg litt at jeg bor rett under høyspentledningene pluss at det henger en ledning på forsiden av huset også. Hadde det ikke vært så jævlig kaldt og så veldig sent skulle jeg kanskje beveget meg sånn at jeg fikk bedre mulighet til å ta et bedre komponert bilde. Bildet er tatt håndholdt, hadde blitt bedre med stativ og jeg eksperimenterer enda med innstillinger.

Jeg kommer til å savne nordlys og evige sommernetter når jeg flytter.

Advertisements

2 Responses to “The shallow surface.”


  1. 1 anna 4. March 2013 at 17:45

    du er så flink med hundene dine :) høres så koselig ut med hund! Syns du er utrolig tøff jeg! Vær stolt over deg selv, og bloggen din som har hjulpet meg masse!

  2. 2 Anne grethe 4. March 2013 at 23:46

    Mint <3 Nydelig farge. :-) Også så har du så vakkert hår. Skjønner du kommer til å savne de evige sommernetterne. :) Det ville jeg og gjort.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: