Begynnelsen på livet er nå.

Fra onsdag til fredag føles det som om jeg har levd et helt liv. Det er derfor jeg ikke har skrevet noe, jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg ned, tenke, forklare, skrive.

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne, men kronologisk rekkefølge høres naturlig ut, delt opp i flere innlegg så klart, det går ikke an å fortelle alt i bare ett innlegg. Detaljene er viktige, detaljene danner helheten, detaljene har mye å si – for meg. Mine verktøy, mine øyeblikk.

Jeg kom hjem i går med vidåpne øyne og lovte meg selv at jeg må slutte å si at jeg ikke kan. Om jeg har lært noe som helst siden onsdag, så må det være at jeg kan gjøre nøyaktig hva faen jeg vil og at jeg ikke dør selv om angsten utløser panikkanfall – selv så jævlig jævlig det er.

Jeg føler ikke at jeg er den samme personen jeg var på tirsdag. Jeg føler meg annerledes, fortsatt Karianne – men annerledes. Hun som gråt over å gå noen hundre meter hjemmefra og til sykehuset alene, kom hjem i går med så mange seire og så mange opplevelser at hun ikke klarer å forstå hvordan det er mulig. Eller snarere, hvordan hun har klart å overbevise seg selv om at det mulige er umulig og trodd på det i flere år.

Jeg skal ta livet mitt tilbake. Jeg har tidligere trodd det er mulig, nå vet jeg med sikkerhet at det faktisk er mulig.

Advertisements

18 Responses to “Begynnelsen på livet er nå.”


 1. 2 Trine Shi-Jie 9. February 2013 at 14:39

  <3 Kjenner jeg stolt og gla på dine veine! Og må si jeg gleder meg til å høre om hva du har oplevd

 2. 3 Kine 9. February 2013 at 15:14

  Gåsehud. Jeg er så stolt. <3

 3. 5 Andrea 9. February 2013 at 16:54

  Stå på! Det ER mulig!

 4. 6 Heidi 9. February 2013 at 17:28

  Ett vannvittig sterkt innlegg! med så få ord, jeg heier på deg!!!

 5. 10 laipai 9. February 2013 at 18:28

  Hurra. Gleder meg til oppdateringer om hvordan de dagene var for deg <3

 6. 13 ikv 10. February 2013 at 01:14

  Så utrolig bra!:)
  jeg har vært skadefri i 60 dager ca.
  jeg lurte på om du har noen tips til hvordan man kan bli kvitt arrene?

  • 14 Karianne 10. February 2013 at 15:39

   Man blir ikke kvitt arrene. Nå vet jeg ikke hvordan arrene dine ser ut men ofte hjelper det med fuktighet, det vil si at du smører arrene dine med fuktighetskrem eller olje (babyolje eksempelvis) og passer på at de ikke blir tørre. De burde heller ikke utsettes for sollys eller solarium på en god stund, men uansett hva du gjør er den beste “medisinen” for å få arrene til og bli hvitere og ledes – er tid. Vitaminer hjelper, B-vitaminer (godt for hud, hår og negler) og zink + vitamin c (godt for huden).

 7. 17 AH 10. February 2013 at 09:38

  Nå ble jeg glad :D Stå på!

 8. 18 Linn L. 11. February 2013 at 15:26

  !!!!!!!!!!!!!!! :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: