Livstegn

Tenkte bare jeg skulle skrive noe siden det er en stund siden sist.

Skulle egentlig oppdatere på fredag, men så langt kom jeg ikke før macen… Røk? Vet ikke hva som er galt. Heldigvis (takk gud og halleluja) har jeg iPad, så jeg klarer meg liksom uten Mac en stund. Får bare ikke tatt ordentlige bilder.

Skal selvsagt ordne macen.

Dessuten vet jeg ikke hvordan jeg legger til bilder i riktig størrelse fra telefonen/iPad, men finner det kanskje ut når jeg ser på det. Men du kan følge meg på instagram om du vil; Kariannems.

Jeg savner å trykke på tastatur. Og jeg får ikke spilt Candy Crush Saga fordi appen bare går til level 185 mens jeg er på level 230. (Stakkars meg liksom, stakkar stakkar meg).

Bortsett fra det har jeg det fint:))))))) nei jeg har ikke det. Livet er for kjipt, sånn er det med den saken. Jeg er lei av alt så jadaneida. Har fått to tilbud om innleggelse – men takket nei. Det ene tilbudet handlet om en avdeling jeg liker, men tror ikke jeg vil dit heller.

Har to hunder, ansvar. Kjærlighet, omsorg, aksept. De er grunnen til at jeg gidder å gå ut døra i det hele og det store. Hadde jeg ikke hatt dem hadde jeg takket for meg, for livet med mangfoldige panikkanfall i uka er ikke… Noe jeg føler det er vits å leve når man ikke føler jevn framgang. Så jævlig lei.
Men jeg har Nick og Zahra, de er gull, de er alt.

Bortsett fra det hater jeg kroppen min mer enn på flere år og har blitt hekta på Roswell (tv-serie fra 1999). Jeg mener, hvem vil vel ikke se Isobel (Izzie) Stevens fra Grey’s anatomy som alien? Eller Dexters kjæreste/kone Rita som hemmelig agent Topolsky fra FBI?

Kjenner jeg gikk tom for meningsfulle ting å skrive, avrunder like greit her.

Advertisements

23 Responses to “Livstegn”


 1. 1 Anne-Helene 14. January 2013 at 18:57

  klem i din retning søta

 2. 5 destgirl 14. January 2013 at 19:59

  Legger igjen en god klem og mange <3 <3 <3 til deg, håper det snart går bedre <3

 3. 6 Tonje 14. January 2013 at 19:59

  Ah, husker jeg så på Rosvell for mange mange år siden! Spørs om jeg må finne det frem et eller annet sted igjen! Hvor ser du det?
  Og så håper jeg at livet lysner litt igjen for deg. Vet så alt for godt hvor tungt det er.

  • 7 Karianne 15. January 2013 at 19:01

   Jeg ser de på netflix, alle sesongene ligger der nemlig :) Flash from the past. Fikk aldri lov til å se dem når de gikk på TV (selv om serien bare har 11års grense).

   • 8 tonjepedersen 15. January 2013 at 21:46

    Aha, da må jeg få meg netflix så snart jeg er feridg med de 7 sesongene av House jeg holder på å pløye meg gjennom:P
    Tror egentlig ikke jeg fikk heeelt lov til å se på det da det gikk jeg heller, men jeg mistenker at jeg snek meg til det på et vis:P Men husker at jeg ble passe skremt av å se på det.

 4. 10 anna 14. January 2013 at 21:13

  Syns du alltid ser kjempe pen ut jeg! stå på!

 5. 11 Andrea 14. January 2013 at 21:49

  Jeg heier på deg <3
  Husker forresten at du spurte etter tv-serier for noen mnd siden, og kom på at både psych og white collar er veldig bra! Favorittene mine etter dexter, hehe :)

 6. 13 Anne grethe 14. January 2013 at 21:54

  Måtte le litt, det var en merkelig oppdatering fra deg som er så pertentlig, spesielt smilemunnen, hehe. Neida, jeg ler faktisk ikke av det og ha det ille, prøvde bare skape litt humor.. Føler så veldig med deg, og bloggen din får meg motivert! Har selv hund, og nå i mørkeste, kaldeste og sureste januar, frister det ikke alltid å gå ut, men jeg må. Og i dag hadde jeg mitt første “borderline- utbrudd” etter at Six kom i hus, og jeg måtte bare ta meg sammen. Pleier å tenke, kan andre, så kan jaggu jeg og. Verden skal ikke få gå under pga den teite, dumme sykdommen. Håper i allefall at lysere tider vil lysne opp for deg også, men under omstendighetene så skjønner jeg deg (på godt norsk) jævlig godt.. Ville bare si det. Tenker på deg, og du skal vite at dette klarer du.. Du er pokker meg en av de sterkeste jeg kjenner til! :)

 7. 14 Mari 14. January 2013 at 22:00

  Åååh, så alle sesongene av Roswell for noen år siden og fant de på netflix igjen nå og måtte se det igjen :-D

 8. 15 Ingvild 14. January 2013 at 22:20

  Jeg håper det vil gå bedre om ikke så altfor lenge <3

 9. 16 svartphvitt 15. January 2013 at 13:59

  <3<3

  Håper macen blir fikset snart da! Kjedelig å ikke kunne spille candy crush saga, hehe. Jeg er totalt hekta og ofte er det det eneste jeg gjør :P Har du tre stjerner på alle frem til 185? For hvis ikke er jo det noe du kan gjør i mellomtiden :P

 10. 19 Nina Andersen 15. January 2013 at 16:41

  Hvorfor er det ikke viktig for behandlingsapparatet at du har en aktivitet å gå til? De fleste mennesker trenger jobb/skole for trivselens skyld. Om du ikke klarer skole nå, kan du ikke bli med på et kurs eller en aktivitet som krever oppmøte? Kan du ta bare et/et par fag på vgs? Klart det er kjipt å bare gå hjemme.

  • 20 Karianne 15. January 2013 at 18:59

   Fordi det eneste tilbudet de ser ut til å ha til meg dreier seg om en bondegård som ligger så langt unna at jeg ikke kommer meg dit selv, pluss at ingen har mulighet til hente/kjøre. Latterlige unnskyldninger tenker du? Such is life og det må jeg visst bare finne meg i.

 11. 22 Runa 17. January 2013 at 21:10

  Tenk om det ble besøkshundkurs her i nærheten, og at du klarte være med på det :) Har vært i k9ontakt med firbent terapi, de er mye mer positive enn Nodat. Blir ikke før til våren kanskje, men det ville være skikkelig artig. Og Whippet egner seg meget godt til dette:) Moren og besteforeldrene til min whippetvalp er utdannet

 12. 23 Elisabeth Ø. Kristiansen 19. January 2013 at 09:54

  Æ ville skrive masse oppmuntrende ord her og si at det blir bedre og blablabla. Men akkurat det har du sikkert hørt 1 million ganga, og når livet virkelig butte imot så hjelp det overhodet ikkje. Så, æ sende dæ en stor klem og lykke til videre <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: