Nails #1 – Saran Wrap.

Er litt usikker på hvordan jeg skal forklare ting i disse negleinnleggene, er redd for at det kan bli så detaljert at det blir kjedelig eller at det virker vanskelig, noe som ikke er tilfelle.

Når jeg lakker negler – det er ingen regler. Det er retningslinjer på hva du kan gjøre for å få til sånn eller slik, men ingen regler. Bruk hvilke lakker du vil, miks de fargene du føler for, om lakkene er billige eller dyre spiller heller ingen stor rolle. Poenget er at du skal like neglene dine og bli fornøyd.

Var ikke i humør for store kunstverk idag, men trengte å kvitte meg med glitterhelvetet jeg stelte istand til nyttårsaften så jeg gjorde det enkelt og lakket “Saran Wrap Nails“. Det finnes flere måter å gjøre Saran Wraps på, jeg har enn så lenge bare testet denne ett par ganger.

Photobucket

 Du trenger:

 • Plastfolie (sånn folk flest har i kjøkkenskuffen)
 • 1 basecoat (underlakk)
 • 2 neglelakker i forskjellige farger
 • 1 topcoat (blank lakk på toppen)
 • Q-tips + neglelakkfjerner til cleanup helt til slutt.

Neglelakkene jeg har brukt nå. Fra høyre: Viva La Diva #19 som basecoat, Essie #97 Trophy Wife, Essie 92 Aruba Blue og Seche Vite som topcoat.

Og plastfolie.

Basecoat underst og Trophy Wife i to lag over det. La det tørke.

Jeg kom over denne forklaringen for noen måneder siden og tenkte jeg kunne dele den videre siden den forklarer perfekt hvordan man lakker en “perfekt” negl. (Bildet er lånt fra pinterest.com)

To små tips jeg synes er hjelpsomme; tenk at du fargelegger neglen og ikke skal komme utenfor og ikke dytt neglelakken helt bak til neglebåndet.

Lag en “ball” (eller noe) av en bit plastfolie.

Lakk ett tynt lag av lakk nummer to, ta fram ballen av plastfolie du allerede har klargjort og dypp den i neglelakken. Jeg pleier å dyppe 1-2 ganger, det kommer litt an på hvordan jeg synes det ser ut etter første dypp.

Dyppet én gang og synes det så greit ut. Deretter gjør du det samme negl for negl. Ikke lakk alle neglene på en gang, gjør det én og én for best resultat (hvis ikke kan lakken tørke i mellomtiden og da går det ikke an å dyppe mer).

Når du er ferdig legger du på topcoat. Jeg bruker Seche Vite som er hurtigtørkende (30 sekunder give or take) og gir veldig god glans.

PhotobucketTil slutt fjerner du overføldig lakk med Q-tips og neglelakkfjerner. Personlig pleier jeg ikke å være veldig nøye når jeg gjør dette med tanke på at lakken som ikke er på neglene slites bort med vann, det vil si når du dusjer eller vasker hendene. Siden jeg alltid lakker negler på ettermiddag/kveldstid vil det si at alt som var overflødig er borte innen jeg skal noe dagen etterpå uansett.

That’s it, enkelt og greit.
Om du lurer på noe er det bare å spørre :)

Advertisements

23 Responses to “Nails #1 – Saran Wrap.”


 1. 1 Katrine 2. January 2013 at 22:54

  Cool! Dette må prøves :D

 2. 2 Mabel 2. January 2013 at 23:03

  Jeg bruker alltid underlakk, lar det tørke i 5-10 min. Et lakk med en farge, for å la det tørke usannsynlig lenge (20-30 min), så andre strøk, vente i 20-30 min og så toplakk. MEN (stort men!!) etter tja, 6-7 timer flasser den av! Hva er det jeg gjør galt! :( Dette skjer hver gang.. Irriterende :(

 3. 6 aboxof-chocolate 2. January 2013 at 23:04

  Enkelte negledesign kan bli “too much” på mine negler, men dette var helt etter min smak! så utrolig fine. Himmelnegler <3 Tusen takk for tips med plastfolie! Gleder meg til å teste med forskjellige farger.

 4. 9 Jeanett 3. January 2013 at 09:23

  Så fint og så enkelt :) Men jeg lurte på om du kunne skrevet noe om hvordan få fine neglebånd. Jeg liker å gå med neglelakk, men har så stygge neglebånd at jeg sjelden gjør det. Neglebåndene vokser opp langs neglen, av og til løsner deler av det, av og til sprekker de (selv om de ikke er tørre.) Å dytte dem forsiktig ned gjør det bare verre :( Så tips mottas med takk :)

  • 10 Karianne 3. January 2013 at 14:28

   Jeg vet at det finnes neglebåndolje (så det på en annen blogg), men vet ikke om det fungerer da jeg ikke har prøvd det selv. Selv pleier jeg av og til å ta en q-tips, dyppe den i babyolje og bare påføre det langs neglebåndet og la det trekke inn en stund. Vet ikke om det kanskje blir bedre å skyve ned neglebåndet om du er sikker på at det ikke er tørt?

 5. 11 Marthine 3. January 2013 at 10:21

  Så fine negler, elsker fargene!! =)

 6. 12 laipai 3. January 2013 at 16:40

  Kom over noe på instagram i dag. En egen side som heter igshir_nailart, og tenkte på deg, haha.

  <3

 7. 15 Kine 4. January 2013 at 22:37

  Har lest en del i arkivet ditt…og herregud, jeg vet ikke hva jeg skal si! For det første sitter jeg igjen med tårevåte øyne og klump i halsen. Du må være en av de sterkeste jeg noen gang har hørt om! Jeg har hatt noen problemer i livet mitt, men de er ingenting i forhold til hva du har vært igjennom! All respekt for deg! Du er sterk som har turt å være så åpen. Så inderlig sterk! Jeg ønsker deg alt godt videre i livet! Du er inspirasjon! Du er håp! Du er mot! Du er nydelig! Jeg tenker på deg! Sender en stor klem <3

 8. 17 Maren Marengs 5. January 2013 at 14:54

  STOR INSPIRASJON og skrevet på god måte, nå må jeg ut og kjøpe flere neglelakker og sette igang :D

 9. 19 Lill 5. January 2013 at 17:01

  Du er så flink med negler at det er helt latterlig, haha! Også skjønner jeg ikke hvordan du har så FINE negler, ååh jeg er misunnelig!

  • 20 Karianne 7. January 2013 at 03:18

   Vet ikke om du tar vitaminer, jeg gjør det og føler at det har en positiv innvirkning. Tar dobbel dose B-vitamin hver dag, det er helt ok å gjøre det fordi jeg har snakket med legen om det :)

 10. 21 Linn L. 6. January 2013 at 16:42

  Genialt! Og kjempefint :)

 11. 22 Anne grethe 10. January 2013 at 23:48

  Det ble veldig fint :-)


 1. 1 23rd Birthday! | She Flies With Her Own Wings Trackback on 8. November 2013 at 15:05

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: