Happy new year.

Igår var definitivt en av de bedre dagene på lenge. Hadde det vanvittig fint, hele kvelden. Det tok liksom ikke slutt.

Endelig fikk jeg også tatt noen fine bilder av fyrverkeri! Har hatt lyst til å få det til i flere år, men det er begrenset hvor mange sjanser man får til å gjøre det iløpet av året, pluss at innstillingene på kameraet er så kompliserte å få til – men etter et lynkurs med pappa i telefonen klarte jeg omsider å somle meg til å få tatt noen fine bilder likevel. Til sammen knipset vi nok 1500 bilder (ingen overdrivelse) så jeg har brukt en god stund på å se gjennom dem nå og slettet alle de fargerike prikkene…

Det gikk overraskende bra med hundene også. Tok med Nick ut rundt midnatt og han virket som om han ikke brydde seg om alle smellene i det hele tatt. Han synes det var mer stas å hilse på naboene. Jeg var mildt sagt overrasket for det smalt vanvittig høyt. Mamma bor i et nabolag som ofte refereres til som “statoil ghettoen”, mange som jobber for statoil bor der. Folk som har råd slår virkelig til med fargesprakende fyrverkeri altså! Vi traff jo på noen naboer også, tror de hadde kommet litt lengre ned i drinkglassene enn vi hadde akkurat da, “der går fjellräven jakken” sier hun ene, “der gikk gucci veska” sier hun andre når de ser de største rakettene som smeller. Holdt på å le meg ihjel.

Minuttene før og etter midnatt gikk så fort at jeg ikke rakk å tenke angst, var opptatt med å tenke “Nick” og “Bilder!” Det ble ikke ubehagelig før de begynte å kaste sånne små fyrverkerigreier på bakken, da ble jeg bekymret for bikkja pluss at jeg ikke liker hvordan det blinker så sterkt. Zahra var inne og surret med sitt, men hun tok det pent hun og.

Etterpå hadde vi det bare hysterisk morsomt med alt og ingenting. Klokka ble tre, fire, fem, seks… sju, åtte. For å si det sånn kom vi oss langt nok ned i drinkglassene til slutt, avsluttet kvelden med å ake ned trappa til mamma på madrass etter å ha gått en tur med hundene. Americas funniest homevideos for sure! Men det gikk bra (har gjort det før, kremt.) Har’re ikke mere moro enn man lager sjæl. (Selv om jeg fikk litt kjeft av mamma for det, haha.) Totally worth it.

Det ble ikke så veldig mange timer søvn, men formen er fin takket være mangfoldige glass vann og en gåtur før vi tok kveld. Er hjemme nå, har ryddet opp i kjolekaoset som lå strødd etter søndag og gjort mitt beste for å slå ihjel timene sånn at jeg ikke skulle sove. Gylden sjanse til å snu døgnet. Mamma snakker om januarsalg, klokka 0700 imorgen tidlig? Grøss, men jeg har en liten investering jeg håper å få til. Tviler sterkt på at de har flere på lager, men det er alltids mulig å få tak i på andre måter.

Da gjenstår det vel bare å ønske dere godt nyttår, hope it’s a good one.

Advertisements

11 Responses to “Happy new year.”


 1. 1 lifeofmonita 1. January 2013 at 20:11

  Flotte bilder av fyrverkeri, og herlig bilde av deg og Nick! Så bra at du hadde en fin kveld :) Godt nytt år!

 2. 2 svartphvitt 1. January 2013 at 23:41

  Godt nyttår! :)

 3. 3 anna 2. January 2013 at 00:55

  Fine bilder :D du er utrolig pen også! Bra feiringen ble bra og håper 2013 blir et kjempe bra år.

 4. 4 grafemer 2. January 2013 at 11:00

  Åh, du er så fantastisk fin, Karianne. <3

 5. 5 Anja 2. January 2013 at 11:15

  Godt nyttår! Herlig bilde av Nick med hodet på skulderen din:) og fine bilder av fyrverkeri! Håper 2013 bli et bra år for deg:)

 6. 6 Therese 2. January 2013 at 12:53

  Å ake madrass ned ei trapp høres moro ut. Godt nytt år, Karianne :)

 7. 7 Rachel 2. January 2013 at 21:27

  Godt nytt åt Karianne <3

 8. 9 laipai 3. January 2013 at 17:09

  Godt å høre at du hadde en fin kveld og fikk koset deg masse. Godt nyttår fina <3

 9. 11 Linn L. 5. January 2013 at 19:30

  Jeg syns fyrverkeribildene dine her ble bra ihvertfall! :) Veldig glad for å lese at selve nyttårsaften ble en positiv kveld for deg :) Godt nytt år!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: