Last day of the year.

Fint med flaks her i verden, nyttårsplanene mine ordner seg likevel. Er glad jeg tok sorgen på forskudd, gleden er desto større idag. Var jo innstilt  på å være alene likevel, men nå slipper jeg det.

Tror ikke det skal så mye til for å toppe fjorårets “feiring” om jeg kan si det sånn. Var jo innlagt akkurat da og på kvelden dro jeg ut en tur med pappa, vi tok noen bilder. Men så hadde det seg sånn at jeg ville ta bilder av fyrverkeriet og komme senere tilbake til avdelinga, det vil si etter midnatt – men det fikk jeg jo selvfølgelig ikke lov til. Når klokka nærmet seg midnatt spurte jeg om jeg kunne gå ut, det vil si cirka tjue meter utfor døra for å ta noen bilder derfra – det ville de hvertfall ikke være ansvarlige for. Seriøst, nyttårsaften hender én gang i året, også gidder de ikke å gjøre unntak? Neivel, greit, synd for meg.

Greit var det ikke, skuffelsen fikk tårene til å trille. Godt nyttår liksom.

Med andre ord er det nesten ingenting som skal til for å toppe det, bare det faktum at jeg skal feire med en venninne er nok til å overgå fjorårets fiasko, det får meg til å smile.

Igår gikk dagen i ett. Det slo meg, ett eller annet sted mellom vasking av kjøkkenskuffer og kjoleprøving – at jeg følte meg som er normalt menneske som hadde en normal dag, som gjorde noe fornuftig én hel dag.

Jeg ante ikke og aner enda ikke hvordan kjole jeg skal ha på meg senere. Prøvde alle sammen på (ja, alle kjolene jeg har) og tok bilde før jeg skiftet til neste. Etterpå bladde jeg gjennom bildene i håp om å klare og bestemme meg, satt i alle fall igjen med tre. De to på bildene og en til, men den siste er for stor egentlig. Igår var jeg sikker på at jeg ville gå for den til venstre, idag føler jeg mer for den til høyre, den er forresten lilla (du ser fargen på bildet under). Bildene er sorthvitt fordi fargene uansett ble forvrengte på grunn av dårlig lys. Og teksten på bildet er der fordi jeg holdt på å kose meg glugg ihjel i alt stresset og kjolekaoset.

Ikke var det mye hjelp å få heller.
Tenk så fint det hadde vært om Nick og Zahra kunne snakke? Så kunne de fortalt meg hvilken kjole jeg så best ut i, det kunne fortelle meg at jeg skulle skjerpet meg om vi gikk en tur og jeg ble stressa av ingenting, de kunne bedt meg om å ta meg sammen, de kunne fortalt meg at det kom til å gå bra, de kunne fortalt meg hvor jeg la nøklene mine eller at klærne på stativet ikke kommer til å brette seg selv…

Er spent på hvordan hundene reagerer på fyrverkeriet. Har bare mine to, mamma og hennes forlovede tok med seg sine fire og flyktet ett eller annet øde sted hvor det ikke blir så mange raketter. Jeg vet at Zahra tar det der ganske pent, dette er tross alt hennes sjuende nyttårsaften. Siden folk absolutt må skyte opp fyrverkeri i dagesvis før nyttårsaften har Nick fått høre raketter han også. Han er nysgjerrig. Vi så fyrverkeri i august og da tok han det helt piano, muligens fordi han kunne se fyrverkeriet og koble at smellene og fyrverkeriet hang sammen? Vet ikke.

Men han ser på meg når det smeller og jeg later som det er helt normalt, så da bryr ikke han seg heller, faktisk. Bra taktikk. Satser i alle fall på at det kommer til å gå fint. Skal nok ikke lenger ut av huset for å ta bilder enn opp på takverandaen, så da kan de begge være inne.

Jeg har kladdet en oppsummering av 2012, men tok ikke med meg boka hit. Jeg kladder best på papir nemlig, aller helst når jeg ikke får sove fordi jeg tenker for mye. Får heller publisere det når jeg er hjemme igjen, uvisst om det blir imorgen eller onsdag. Dessuten skal jeg sette meg ned å godkjenne kommentarer også! Setter utrolig pris på tilbakemeldingene deres, bare så dere vet det ♡

Advertisements

8 Responses to “Last day of the year.”


 1. 1 christine1989 31. December 2012 at 15:12

  Godt nyttår, Karianne. kos deg!

 2. 2 Elisabeth :) 31. December 2012 at 15:16

  Så Bra at planene gikk i orden!:) håper du får en finfin feiring og et år med mange oppturer!:-)

 3. 3 Katrine 31. December 2012 at 15:33

  Synes begge kjolene var kul, men den til høyre var kjempefin til nyttårsfeiring :) Håper du har det kjekt, og at hundene er rolige, vi skal ha vår første nyttårsaften med svigers nye hund, lurer på hvordan han reagerer :) God nyttår til deg og dine <3

 4. 4 svartphvitt 31. December 2012 at 15:40

  Begge kjolene kledde deg kjempe godt! :) Håper du får en fin nyttårsaften! :)

 5. 5 linni 31. December 2012 at 15:40

  flott jente i begge kjolene, meeeen skulle jeg valgt så hadde det nok blitt den til venstre med leopard mønster:)

 6. 6 Susanne 31. December 2012 at 16:36

  Synes den lilla kjolen passer best til anledningen! Nydelig var den også :) Just my humble opinion ;)

 7. 7 anna 1. January 2013 at 02:15

  blir virkelig glad på dine vegne! godt nytt år, håper kvelden ble super :D

 8. 8 Linn L. 4. January 2013 at 23:58

  Fine deg, nydelig i begge kjolene <3 :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: