Årets mørkeste dag.

Fantastisk fint lys ute idag, til tross for at det er årets mørkeste dag. For ett år siden var det stortsett bare overskyet på denne tiden av året, noe som førte til at det meste virket grått hele tiden.

Ellers har jeg bare gått en liten tur med psyk.tj. Formen var fin når jeg sto opp men etter at jeg dusjet har jeg stortsett følt meg elendig resten av dagen. Svimmel, tunnelsyn, uvel. Likevel har jeg pakket inn julegavene, alle utenom en fordi jeg selvfølgelig gikk tom for julepapir, typisk. Jeg har i alle fall gjort klar den pakken som skal sendes.

En av pakkene til lillebror ♡

Burde egentlig gjort en million andre ting, men det synes ikke kroppen noe om. Istedenfor blir det dansk krim på netflix og neglelakk som gjelder. Har enda ikke funnet ut hva jeg skal gjøre med neglene mine på julaften, må vel eksperimentere litt med det i kveld.

(Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.)

Advertisements

10 Responses to “Årets mørkeste dag.”


 1. 1 Elisabeth:) 21. December 2012 at 21:50

  ønsker deg en god jul! <3

 2. 3 christine1989 21. December 2012 at 21:55

  Ønsker deg en fin kveld. håper det fysiske bedrer seg. :-)

 3. 5 AnnJ 21. December 2012 at 22:24

  For en fantastisk utsikt du har!! :)

 4. 7 anna 22. December 2012 at 13:46

  viktig å ta hensyn til hva kroppen sier, og hvis man ikke føler seg noe bra så er det lurt og bare hvile. Så får du heller ta igjen tingene senere. Gleder meg til å se neglene, du er så flink til det! :D

 5. 9 anna 22. December 2012 at 19:35

  Hei Karianne :) ville bare skrive at jeg synes du er veldig flink som skriver så pass mange innlegg. (siden jeg jo vet at du egentlig må overanalysere dine egne tekster først osvosv. ) Så det er fantastisk! <3 Ha en flott kveld, håper din fysiske form blir bedre snart <3 Skulle ønske jeg kunne vært med deg, sett film sammen med deg. blitt kjent med deg. Du er et f a n t a s t i s k menneske, ei fantastisk jente!
  Kos deg i kveld!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: