Some days are better than others.

Ekstremt produktiv dag til meg å være, det føles alltid veldig godt når jeg føler at jeg har gjort masse.

Sto opp før ti og har ikke sovet på dagen. Gjorde det samme igår faktisk, våkner av meg selv om jeg bare har vett nok til å legge meg rundt midnatt, eller i alle fall sovne før to. Igår var egentlig ganske forvirrende. Jeg var hos frk.fastlege og vel. Det ble litt surr i hodet mitt av det om jeg kan si det sånn. Noe med at jeg spiste feil og ikke gjorde riktig når det kom til inntak, blablabla, at jeg kanskje var sliten fordi det blir surr i kroppen min når jeg kutter næringsdrikker og spiser mat istedenfor. Det vil da si mat jeg anser som trygg, som i all hovedsak… inneholder lite av ditten og datten. Trodde det var riktig å spise men det er visst mer riktig med stabilt næringsinntak. Joda, jeg skjønner den, jeg blir bare forvirret fordi enkelte forteller meg at jeg må spise og ikke kan drikke kaloriene og næringa resten av livet, men når jeg faktisk spiser blir det også feil, så da får jeg beskjed om at næringsdrikker er det beste. elfkwklefglksfe. Blir kokos i hodet av sånt, at det skal være så vanskelig altså. Var det ikke det ene som var feil, så var det noe annet.

Idag har jeg har gått tur en times tid med Therese og hundene. Er glad det var noe så simpelt som en vanlig tur og ikke “la oss gå på kjøpesenter” – det ble det nemlig nok av senere på dagen for å si det sånn.

Sykt fin utsikt. Klipp og lim av to forskjellige bilder i forskjellige vinkler, men de passet sammen på et vis likevel. Det falt meg ikke inn akkurat der og da at jeg kunne gjort det enkelt for meg selv og tatt et panoramabilde istedenfor. Det er forresten ikke sol eller så lyst, bare telefonen min som har lagt godviljen til og fått det til å se sånn ut. Idag er årets nest mørkeste dag, etter imorgen blir det bare lysere og lysere.

Etterpå hadde jeg først bare planer om å hente ut en resept på apoteket, men så ballet det bare på seg, så nå er jeg faktisk helt ferdig med julegavene til tross for at jeg ville hjem allerede når jeg sto i reseptkø. Det vil altså si før Clas Ohlson, Elkjøp, kjøpesenter, posten og Lindex. Jesus christ, det ble plutselig vilt mange utfordringer, men det gikk ganske bra om jeg kan si det selv!

Jeg innser at jeg ser for mange serier som handler om mord og drap når jeg sammenligner det faktum at jeg alltid kommer hjem med neglelakk etter kjøpesentereksponering som det samme en seriemorder gjør når h*n kommer hjem med trophies. Salg på neglelakk, dessuten føles det vanvittig mye bedre å svi av tohundre kroner på neglelakk enn den daglige tohundrelappen jeg kastet i do for bare noen måneder siden.

Nå gjenstår bare innpakkingen av gavene, så langt har jeg bare pakket inn og gitt fra meg én. Må vel begynne med det snart.

Idag fikk jeg forresten brev fra OCD-teamet på Spesialpost 4 på Østmarka i Trondheim. De har nemlig funnet ut at jeg har rett til helsehjelp nå, etter å ha avslått min første søknad tidligere i høst på grunn av lange ventelister. Satt med følelsen av “christmas came early this year” når jeg leste det brevet. Er så spent på hva som skjer videre nå, håper inderlig at de har noe å tilby meg sånn at jeg kan få pælmet den jævla agorafobien dit den faen meg hører hjemme.

Mamma har forresten kastet seg på “ingen skal være ensomme i jula” bølgen og invitert en til som hadde tenkt til å være alene i jula. Har bare truffet han en gang før og det var seriøst ett av de mest rare møtene jeg har hatt noensinne. Det var i sommer en gang, jeg var tom for hundemat å skulle bare svippe innom hos mamma sånn at jeg kunne låne litt der – hun hadde bare glemt å fortelle meg at det var noen der…. Jeg satte nøklene i døra, vridde rundt to ganger, oppdaget til min store overraskelse at det ikke var låst, åpnet døra og mot meg ramler det en fremmed fyr jeg aldri har sett tidligere. Inni meg tenkte jeg “who the fuck are you?!”, men jeg formulerte det litt mer høflig når jeg sa det, han tenkte kanskje nettopp det samme som meg for jeg hadde såvidt rukket å spørre han hvem han var før han spurte meg om det samme, men da skjønte jeg først ikke så mye siden han snakket et annet språk… men så skjønte jeg at han var dansk, så da klikket det på plass hva han sa for noe. Han presenterte seg som kollegaen til min mors forlovede, jeg presenterte meg som “datteren til min mor”.

Nå kan jeg le av det, det var ganske skummelt akkurat der og da bare. Fint at han slipper å være alene i jula, håper neste møte blir litt mindre kleint.

Nå må jeg nesten runde av og pakke inn de pakkene jeg skal sende imorgen, selv om jeg vet at de ikke kommer fram til jul. Det bryr meg egentlig ikke, er sikker på at lillebroren min har mange nok pakker under juletreet på julaften uansett, dessuten jeg er tilhenger av å dele opp gleden, så varer det litt lenger. Gøy med så små søsken (aldersforskjell på 17.5år) siden jeg nå kan kjøpe han ting jeg selv likte når jeg var på hans alder. Han er bare fire (og et halvt, siden sånt er viktig å inkludere i den alderen), så teknologibølgen har ikke rukket å ta han enda.

Noen dager er bedre enn andre, idag er en sånn dag.

Advertisements

0 Responses to “Some days are better than others.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: