Nails #0

Jeg får ganske mange henvendelser når det kommer til neglene mine, hva jeg gjør for å få til det eller det og hvordan jeg gjør det. Ganske lenge har jeg tenkt at jeg kunne blogge spesifikt om det hvis ønskelig, men i latskapens navn har jeg ikke kommet så langt – enda.

Neglelakk er en hobby for meg, så vel som en mestringsstrategi. Jeg lakker veldig ofte neglene når jeg har det vanskelig, har skadetrang eller trang til å overspise og kaste opp. Når jeg lakker neglene blir jeg satt ut av spill fordi jeg kan ikke gjøre hverken det ene eller det andre før jeg er ferdig med det jeg holder på med, hvis ikke sier det seg jo selv at jeg kommer til å ødelegge neglelakken. Win win for min del.

Hva jeg lakker kommer alt an på hvilket humør jeg er i, om jeg har lyst på en spesiell hovedfarge, om jeg trenger å lakke eller hva som helst. Med andre ord er det ganske tilfeldig. Av og til kommer jeg opp med egne idéer til hva jeg vil, ofte leter jeg rundt på internett etter inspirasjon jeg kan prøve å få til selv. Tips og triks, tutorials, “how to” og lignende. Jeg bruker neglelakk, hårklemmer, sminkesvamper, tannpirkere, vann, plastikk, teip, tusj, q-tips, pensel eller andre ting for å få det slik jeg vil ha det! Vær kreativ.

Jeg har brukt en stund idag på å lete fram noen bilder fra ca. mars til idag og redigert dem. Noen har dere sett før, men her kommer en samling. Kvaliteten er varierende, noen er tatt med ulike telefoner, andre er tatt med ordentlig kamera. Og om du lurer; no fake nails!

1. Venstre: Galaxy nails.
2. Høyre: Neglelakk med glitter.

3. Epilepsy Awareness nails. Neglelakk, glitterlakk og pensel.

4. Venstre: Galaxy Nails.
5. Høyre: Simpelt nok kun ulike nyanser lilla/rosa.

5. Venstre: CSI-nails. Denne idéen kom jeg opp med selv etter å ha sett x-antall episoder CSI på rad. Fingeravtrykkene er mine egne! Elsker disse.
6. Høyre: Vanlig neglelakk med glitter.

7. Venstre: Cheetah nails / leopardmønster. Første forsøk. Ble ikke fornøyd, har prøvd flere ganger men synes ikke jeg får det til selv om jeg har fått komplimenter på andre forsøk.
8. Høyre:  Dråper.

9. Venstre: Fades/Shades. Likte ikke fargevalgene mine (for rosa for min del) så de varte ikke lenge.
10 Høyre:  Veldig fornøyd med disse.

11. Venstre: Glitter! Synd at det er så vanskelig å ta ordentlige bilder av glitter (hvertfall med telefon), for disse var perfekte i mitt hode, selv om det ikke ser sånn ut på dette bildet.
12. Høyre: Teip igjen!

13. Venstre: Busy bee. Siden jeg er høyrehendt hadde jeg bare skyer på den andre hånda.
14. Høyre: Rot gjort på 1-2-3 når jeg hadde det travelt.

15. Venstre: Chevron Nails. Var virkelig fornøyd med disse, hadde de når jeg var på filminnspilling til “Troen på Livet”.
16. Høyre: Hadde ikke lakket galaxy negler på godt og vel 6 måneder, så jeg gjorde det igjen. Brakk en negl noen dager senere – buhu.

17. Venstre: Glitterlakk fra Deborah Lippmann, “Across the Universe”. Sykt fin!
18. Rotete grått mot lilla med turkise glitterhjerter.

19. Venstre: Det så helt fint ut fram til jeg la på det hvite med frihånd, big mistake. Å lakke negler med lavt blodsukker er ingen stor idé.
20. Høyre: “Dry Marbling” med to farger.


Dry Marbling før og etter! Første forsøk.

21. Venstre: Hvitt med turkise hjerter og svakt glitter.
22. Høyre: Jelly Sandwich Nails.

23. Venstre: Watermelon Nails, selv om dette bildet ikke ble tatt for neglenes skyd.
24. Høyre: En av mine aller første forsøk på Galaxy Nails.


25. Venstre: Chevron nails
26. Høyre: Blood spatter Nails i forbindelse md sesongpremieren av Dexter!

27.Venstre:  Forrige fredag, Jelly Sandwich
28. Høyre: Cracked / Graffiti Nails fra denne uka

29. Venstre: Kuldeinspirerte Graffiti Nails, det ser litt ut som is som sprekker (hvis du legger godviljen til), også fra denne uka.
30. Høyre: Dotted nails. Disse har jeg akkurat nå, gjort igår, første gang jeg bruker “nail dotting tools”.

Vil dere at jeg skal poste innlegg om negler og hvordan jeg gjør det innimellom? 
I så tilfelle kommer jeg til å ta bilder med ordentlig kamera og step by step, samt forklare hva jeg bruker, hvilke lakker, og lignende. 

I så tilfelle, har dere noen ønsker dere vil ha tutorial på?

Advertisements

46 Responses to “Nails #0”


 1. 1 Ida 8. December 2012 at 22:06

  Å jeg skulle gjerne hatt tutorial på galaxy neglene! Takk for inspirasjon til å slutte å bite negler :)

 2. 3 Pantora 8. December 2012 at 22:10

  Stilig! Ja til negleinnlegg :) Skulle gjerne sett hvordan du lager Galaxy Nails!

 3. 5 Ashley 8. December 2012 at 22:12

  Fine! Så flink du er :D

 4. 7 Tonje 8. December 2012 at 22:14

  Så mange fine!:D Elsker de på nummer 10!

  • 8 Karianne 8. December 2012 at 22:17

   Husker jeg var SÅ misfornøyde med de når jeg var ferdig at jeg umiddelbart vurderte å fjerne det igjen, skammet meg nesten når jeg lastet det opp på instagram, fikk 100+ likes og ble helt “wow, kanskje de ikke var SÅ stygge likevel?”. Sykt teit tanke, men etter det ble jeg skikkelig glad i dem, haha!

 5. 9 Marita 8. December 2012 at 22:32

  For en tilfeldighet! Tenkte idag da jeg stod opp at “Hm, tror jammen jeg skal spørre Karianne om bilder av negler/utstyr hun bruker/hvordan hun gjør det!” Etter x antall mislykkede forsøk på galaxy nails i gårkveld (med lavt blodsukker vel og merke..), så jeg ville blitt glad dersom du legger ut step by step eller noe i den dur :)

  • 10 Karianne 10. December 2012 at 13:11

   Haha, så bra! Galaxy nails er veldig mye enklere enn hva folk tror det er! Litt øvelse gjør mester, pluss at med galaxy nails er det ingen som forventer et spesielt resultat siden det kommer til å bli unikt fra gang til gang uansett :) Mange variabler som gjør galaxy nails morsomt å gjøre hver gang!

 6. 11 Linda 8. December 2012 at 22:47

  Skulle ønske jeg hadde så fine negler.. Nå skal jeg seriøst prøve å slutte å bite :) og JA til negleinnlegg.. Det hadde vært utrolig stilig =D

  • 12 Karianne 10. December 2012 at 13:10

   Jeg bet negler hele livet ca, fram til 2008, det var vel da jeg begynte å lakke neglene nå og da! Det har virkelig hjulpet meg til å la være, nå biter jeg ikke i det hele tatt lenger :)

 7. 13 Isabell 8. December 2012 at 23:01

  Det var skikkelig fine, du er veldig flink! :D
  Ja gjerne innlegg om hvordan du gjør det :)
  Galaxy Nayls og hvordan du bruker teip, og hvordn du får den nr. 5 med CSI episoder, har prøvd meg på sånn, men da ville ikke fingeravtrykket sitte.
  Og dry Marbling neglakkene, og nummer 9 shades/fades.

  flott blogg Karinnne! :)

 8. 15 Bekka - InsideOut 8. December 2012 at 23:18

  Galaxy nailssss! De var utrolige o:

 9. 17 Nina 9. December 2012 at 00:14

  Imponerende! Galaxy nails er jeg veldig nysgjerrig på hvordan du gjør..

 10. 19 Katastrofekat 9. December 2012 at 01:38

  Jeg vil gjerne se hva mer du gjør med neglene dine, og det hadde vært gøy å få se hvordan du gjorde det. Du er flink!

 11. 21 Tonje 9. December 2012 at 11:28

  Digge de siste <3

 12. 23 Andrea 9. December 2012 at 12:23

  jeg vil gjerne lese om hvordan du gjør neglene dine! Jeg har stjålet inspirasjon fra neglene dine et par ganger, men har aldri fått det i nærheten av så fine som dine blir, hehe :)

 13. 25 destgirl 9. December 2012 at 21:32

  Kjempe fine, du er utrolig flink <3 <3 <3 når du bruker en farge og en annen over som mønster, bruker du vanlig neglelakkost ? nr 10 var knalltøff, alle var fine, men den var knalltøff <3 <3

  • 26 Karianne 10. December 2012 at 13:07

   Er ikke helt sikker på om jeg forsto spørsmålet ditt? Bruker litt forskjellig nemlig!
   Takk skal du ha :)

   • 27 destgirl 11. December 2012 at 12:52

    Hehe visste ikke helt hvordan jeg skulle spør det, men tenke når du har fine tynne mønster ol bruker du den kosten som hører til neglelakken eller finnes det tynnere koster til å male på tynne striper på neglene, eller er det øvelse øvelse øvelse. Når jeg lakker neglene er det neglelakk utenfor neglene så jeg får ikke til de tynne stripene .:)

   • 28 Karianne 21. December 2012 at 21:21

    De tynne stripene (for eksempel de biene) har jeg laget med vanlig malepensel som jeg fant. Nå har jeg fått neglelakk pensler i forskjellige størrelser, har ikke testet de ut enda, tenkte faktisk jeg skulle gjøre det nå.

   • 29 destgirl 30. December 2012 at 16:19

    Takk for svar, nå ble jeg inspirert til å gjøre mer ut av neglene mine <3 <3 <3

 14. 30 LilleModa 10. December 2012 at 14:14

  Du er så flink! Utrolig masse fine negler/mønstre, blir helt satt ut av hvor kreativ du er :) Dry Marbling, CSI-nails og Galaxy nails er nok mine favoritter. Lurer veldig på hvordan du klarer å lage de bittesmå hjertene og “boblene” – og selvfølgelig Galaxy nails. Mer negler, ja takk!

 15. 31 Anja 11. December 2012 at 08:33

  Ja, jeg vil ha “oppskrift” på negler! Så mange kule, klarer ikke å velge;) Jeg lakker også neglene når jeg har skadetreng, så litt mer avanserte design enn det jeg pleier hadde vært supert! Jo lengre tid det tar jo bedre:)

 16. 33 Night 11. December 2012 at 09:47

  Har du alltid hatt sterke negler? Mine er håpløse, er svake og bare fliser seg opp så de blir aldri fine og lange :( Hvor lenge vare neglelakk-designet før det begynner å skalle av? Har du noen tips til å få lakken til å sitte lenge? Elsker galaxy-nails, så gjerne how-to på de!

  • 34 Karianne 21. December 2012 at 21:19

   Tror neglene mine var svakere før, men det er faktisk bedre når jeg tar vitaminer (tar dobbel dose B-vitamin)
   Jeg pleier å lakke neglene så ofte at de ikke har begynt å flasse før jeg fjerner det igjen. Rundt dag 4-5 begynner det vel kanskje. Pleier å lakke ca. hver tredje dag, av og til oftere, av og til sjeldnere. Det lengste jeg kan huske å ha ett design var galaxy nails i 10 dager.
   Designet holder seg bedre om du lakker blank lakk oppå designet annenhver dag :)

 17. 35 Amanda 11. December 2012 at 16:42

  så sykt flink du er!! vil gjerne se tutorials, spesielt med galaxy og glitter, og kanskje dotted! litt av alt takk, haha :-)

 18. 36 Linn L. 11. December 2012 at 20:39

  Pardon my french: Du er faen så flink til å lakke negler! Helt sinnsykt fine alle som én! :)

  Som flere nevner over her skulle jeg gjerne sett en tutorial på galaxy nails :)

 19. 37 Mabel 11. December 2012 at 22:35

  Hvor har du kjøpt de glitterlakkene med de store “flakene”? Syns det er så fantastisk fint, men finner ingen billige eller “spesielle” :/

 20. 39 Henriette 15. December 2012 at 15:25

  Så flink du er! Skikkelig stilig!
  Lurte på hvor du har kjøpt den ringen du har på det ene bildet(den det står courage?) på??:)

 21. 42 Kamilla 16. December 2012 at 12:35

  Synes du er fryktelig flink til å ordne negler! Vil gjerne ha en tutorial på glitternegler.. likte spesielt galaxy, 17. og 3. :) Kanskje du kan anbefale noen gode neglelakker og hvor de kan kjøpes?

 22. 44 anette 20. December 2012 at 02:25

  Så flink du er!!! :-)

 23. 45 Pia 21. December 2012 at 03:33

  Du er så sinnsykt flink! Jeg vil gjerne vite hvordan du lager de forskjellige designene, ikke noen spesifikke… Eller, jo, Dry marbling vil jeg gjerne lære! :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: