Lørdag

Jeg har ikke gjort spesielt mye annet idag enn å utsette deg jeg egentlig burde gjort. Med det mener jeg kjedelige ting, eksempelvis rydding/støvsuging. Ikke det at det er snakk om voldsomme mengder og en hel masse jobb, jeg bare kjente ikke at jeg hadde nevneverdig lyst til å gjøre noe annet enn å ligge på sofaen og se Bones og spille Candy Crush Saga. Det er jo tross alt helg?

Det eneste fornuftige jeg har gjort så langt er å klippe klør på hundene. Hverken Nick eller Zahra synes noe som helst om prosessen, jeg vet ikke helt hvem av dem som liker det minst. Vi har heldigvis blitt veldig flinke sammenlignet før. Må bare tvinge meg selv inn i “zen-modus” hvor jeg ikke bryr meg så mye om hva de synes, bare fokusere hundre prosent på hvor nerven ligger og hvor mye jeg kan klippe – da kjenner ikke de at jeg er nervøs (hunder har nerver i klørne, klipper du for kort vil de få vondt og begynne å blø, vil jo ikke det akkurat), ergo roer de seg og. Men så snart det er over går livet videre og de er lykkelige så fort jeg legger bort klosaksa.

Fredagskveld var ikke spesielt god for meg. Har fått noen nye medisiner (smertestillende) fordi jeg har en del vondt i leddene mine, spesielt knærne. Jeg nevnte det i fjor vinter (det er verre når det er kaldt ute) – og da mente de at det var vannansamlinger på grunn av oppkast, forstyrrelser i kalium og elektrolytter som fikk kroppen til å holde på vann, men siden jeg ikke har kastet opp på så lenge er det ikke en logisk forklaring lenger.

Uansett. Det som skjedde var at jeg fikk en allergisk reaksjon. Ikke noe verre enn kløe, men så sa legen min at jeg måtte passe på at jeg ikke hovnet opp i munnen/halsen- da ble jeg stressa. Angsten slo virkelig til og det tok meg en hel time å rasjonalisere at jeg pustet helt fint, ikke var hoven i hverken hals eller svelg, at jeg ikke holdt på å kveles og at jeg neppe kom til å dø.

Igår gikk jeg en tur med mamma, mine to pluss Elise og Julie. Vi traff en mann med hund, slo av en liten prat (er det alltid hilseplikt og høflig å slå av en prat når man treffer mennesker i skogen? Tydeligvis. Etter at vi hadde gått videre spurte mamma om jeg kjente han igjen – noe jeg ikke gjorde. “Det var jo Lars Bremnes” sier mamma.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det nytter vel ikke å utsette det uunngåelige stort lenger. Om jeg gjør alt jeg burde ha gjort og skulle gjort, kan jeg i det minste gjøre alt annet med god samvittighet.

Ønsker dere en fin lørdag og hjertelig takk for de fine kommentarene dere la igjen på innlegget jeg skrev igår!

Advertisements

4 Responses to “Lørdag”


 1. 2 Anja 4. December 2012 at 09:38

  Kjenner igjen det med å utsette ting. I mitt tilfelle blir det skolearbeid…og husvask også.

  Negleklipp er en kjedelig side ved å ha hund! Jeg har klipt min til blods noen ganger, stakkars…og det hylet han kommer med! Skulle tro han var i ferd med å dø! Skjønner at det er vondt, men han er litt pysete da…

  Fine blider! Smart å ha refleksvest utenpå dekkenet, det har jeg faktisk aldri tenkt på! (men det er jo refleks på dekkenet, så da ser jeg hvertfall hunden min når det er mørkt og jeg går med hodelykt)

  Okei, nå føler jeg meg som en hønemor her, men er det ikke kaldt uten lue?!? hehe;)

  Håper du får en fin tirsdag og en så god uke som du kan:)

  • 3 Karianne 6. December 2012 at 18:50

   Det fine med refleksvest når det ikke er helt mørkt er at de nesten blir selvlysende og synes veldig godt på avstand, så da vet jeg hvor jeg har dem når de løper løs :)

   Har aldri vært noe glad i lue! Føler meg utrolig dum med lue, aldri funnet noen jeg liker veldig godt? Men jeg bruker hette når det er kaldt da, tok den bare ned når jeg tok bildet, haha.

   Og takk :)

 2. 4 destgirl 6. December 2012 at 20:16

  kjenner meg igjen i det, utsetter mye, tar det heldigvis etterhvert før det går for lang tid, men må ofte gjennom et par indre diskusjoner før jeg kommer dit hehe :)
  Fine bilder :)) <3 <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: