As the clouds clears.

Idag er en bra dag. Jeg satt oppe til halv sju idag tidlig mens jeg så på valget i USA, hurra for Obama. Jeg sto opp klokka ett og hadde legetime klokken tre. Det var veldig mye mer positivt denne uka enn forrige uke, gikk derfra og følte meg lettere og gladere mens jeg i forrige uke helst ville grave min egen grav og takke for meg.

Når jeg kom hjem ringte Eirin og fortalte at noen hadde holdt foredrag på skolen jeg gikk på hvor min blogg hadde blitt trukket fram som eksempel på en bra blogg pluss en hel haug med andre superlativer, noe som fikk meg til å føle meg bra, betydelig og som om jeg har fått til noe fint. Setter alltid pris på sånne tilbakemeldinger. En påminnelse om at jeg ikke er like ubrukelig og udugelig som hodet mitt konstant skal ha det til, det er så godt når jeg klarer å tro på det.

Jeg ler enda hver gang jeg ser på blinkskuddet jeg tok med telefonen min igår. Det har seg nemlig sånn at jeg fikk en pakke i posten med noen av mine gamle ting og noen bursdagsgaver. Ett nytt pledd og ett jeg har hatt i mange år, sistnevnte er heklet. Vel, jeg kastet dem åpenbart fra meg på sofaen og tenkte ikke noe mer over det. Etter å ha publisert mitt forrige innlegg tenkte jeg at jeg skulle sove litt og i den anledning var jeg nødt til å rydde unna rotet til Nick og Zahra. Putene ligger aldri pent, pleddene er aldri brettet fordi Zahra konstant kryper under dem. Nick på sin side  tar alltid med meg lekene sine opp i sofaen.

Saken er den at Zahra hadde lagt seg under de to pleddene jeg hadde kastet fra meg, trodde hun lå under det nye fleecepleddet og oppå det heklede, men hun hadde krøpet helt under begge. Jeg løftet bort det øverste pleddet og der lå hun, “Zahra, gå bort” sier jeg for å få henne til å flytte seg, så hun setter seg opp og ser ut som dette:

Herregud, jeg ler enda. Bet she didn’t see that one coming. Klarer ikke å slutte og le, beste jeg har sett på lenge.

Fininger.

Pappa var her en tur i forrige uke. For dere som ikke vet det er han omtrent “mannen i mitt liv”, so much love for my dad. Har ikke sett han siden Januar så det var fint å se han igjen. Gledet meg glugg ihjel til å vise fram Nick, følte meg som en nybakt mor, “seee så fiiiin han er, hva synes du, vakker, ikke sant? Du må se han løpe, han er kjemperask, han tar pusten fra deg, omg.” Haha, pappa likte han kjempegodt (ikke det at han hadde så mye valg!) Alle som møter Nick er kjempeoverrasket over hvor rolig han er til å bare være 8.5mnd gammel.

Vel, han er jo valp også. Kan nesten ikke ta øynene av han eller la han være alene (uten at han ligger i buret) fordi jeg er så redd for hva han finner på å spise. Rusk, støvfnugg, for noen uker siden fant jeg en halv q-tips i sofaen hvor jeg ble sittende våken halve natta og tenkte “nå dør han!”, noe han ikke gjorde. Den kom ut dagen derpå for å si det sånn, men gud, hver gang jeg ikke finner noe hopper hjertet over tre slag før jeg endelig finner det jeg letet etter.

Har noen bilder jeg skal dele av Nick som løper i snøen, men orker ikke akkurat nå. Av og til bruker jeg så lang tid på blogginnleggene mine at jeg blir lei halvveis, du vil ikke vite hvor mange halve kladder jeg har liggende! (skrive, lese, redigere, lese, korrektur, finne bilder, velge bilder, redigere bilder, bildetekster, lese igjennom innlegget ytterligere tre ganger til – sukk.)

Lettvintløsningen er instagram. (KARIANNEMS om du ønsker å følge meg!)

Beste bursdagskortet!

Advertisements

11 Responses to “As the clouds clears.”


 1. 1 Cille 7. November 2012 at 21:58

  Haha, for et hærlig bilde :D Det der må du ha som bakgrunn på dataen ;) Flott at du har hatt en fin dag :)

 2. 2 laipai 7. November 2012 at 22:20

  Jeg dævver av det bildet jeg også. Jeg visste hvilket bildet du snakket om, så begynte å le før det dukket opp her. Så det jo på fb i går, hahahaha. Uttrykket hennes…priceless.

  <3

 3. 3 Elisabeth:) 7. November 2012 at 22:22

  Kult bursdagskort! :)
  Fine bilder, og jeg lo for meg selv når jeg så bilde av Zahra og pleddet på instagram, heheh! :) Og du skal vite at bloggen din er virkelig bra, det er kvalitetsvare som det er veldig tydelig at du legger mye arbeid i. Dyktige deg!:))

 4. 4 liseliten 7. November 2012 at 22:30

  Hehehe! Herlig! Hunder altså, hjertesukk.

 5. 5 svartphvitt 8. November 2012 at 02:33

  Hurra for bra dag! :)
  Du har noen herlige hunder altså, kan ikke få kommentert det nok! :) <3

 6. 6 Ida Kristiansen 8. November 2012 at 11:28

  så bra bloggen din ble brukt som et eksempel, du fortjener den gode følelsen :)<3 haha, hunder altså. Min dvergpinscher er en tulling selv og alltid like nusselig når hun tuller seg fast i et eller annet. Hun har en tendens til å sitte seg fast i gardinen i stuen. Den rekker langt på gulvet og hun biter etter halen sin og går i ring, hehe.
  Skjønner den med at du liksom må vise faren din alt dinn skjønne hund kan gjøre ^^

 7. 7 Julia 8. November 2012 at 14:26

  Åh, jeg smiler hver gang du starter innlegget med : Idag er en bra dag. <3

 8. 8 Anna 8. November 2012 at 20:52

  Tror vi hadde samme foredraget på vår skole :-) Var sånn jeg fant bloggen din.
  Foreleseren, som har jobbet for dagbladet og jobber i radio, trakk fram at du skriver utrolig bra, noe jeg er helt enig i!

 9. 9 Anja 9. November 2012 at 11:10

  Å det bildet var bare så herlig! Hunder gir mye glede og latter i hverdagen. Er glad du hadde en fin dag, håper du får det i dag også:)

 10. 10 Linn L. 9. November 2012 at 15:25

  Hahaha, Zahra (igjen) <3 :D
  Så flott med skryt angående bloggen!

 11. 11 Pia 21. November 2012 at 18:31

  Jeg klarer faktisk ikke se på bildet av henne uten å le. Det går bare ikke. Gratulerer med overstått dag. Og du har uendelig med grunner til å være stolt av deg selv. :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: