You better hold on.

Dagen idag har resultert i 12 nye post-it lapper jeg kan klistre på veggen. Hadde ikke helt sett for meg at det skulle bli så mange utfordringer på én dag, men det føles fint når ma føler man får gjort noe. At man er produktiv. Å ha god samvittighet for at man er sliten.

Har vært på ansvarsgruppemøte idag. Er ikke så veldig glad i de møtene. Ofte er det nok å skulle få én person til og forstå hva du mener, men når du skal snakke for fire par ører på en gang, da kjenner jeg tårene presse på. “Hallo, hører dere etter eller? Hjelper ikke med plaster på åpent benbrudd, jeg er ikke flink som har satt på det plasteret. Jeg blir ikke lykkelig av å kunne gå forbi postkassen, ok?” Men møtet gikk greit nok i seg selv, ikke noe å stresse med, heller ikke noe nytt eller spennende. Bare litt samkjøring av planer for diverse instanser.

Deretter skulle jeg gå tur med Eirin og Alvin, det ser ut til å ha blitt en fast onsdagsavtale – noe som passer meg ypperlig. Nick har ligget som et slakt på sofaen siden vi kom hjem. Han synes ikke helt at det er nok å “bare” gå en tur langs veien, da kommer han hjem, sutrer og ser ut vinduet. Ut å løpe, det er det han vil. Sammen med Alvin får han løpe så mye han bare orker. Filmet det faktisk, siden han har blitt betraktelig kjappere siden sist jeg filmet han løpe. Skal se gjennom videoen senere, kanskje det er noe å dele på youtube, kanskje ikke.

Zahra var også med. Hadde egentlig ikke tenkt å ta henne med fordi hun blir så liten og skjør sammen med to større hunder som løper. Nick løp henne ned for noen uker siden og jeg vet ikke om det var sjokk eller smerte, men hun hylte så mye at jeg trodde hun hadde brukket både det ene og det andre. Helt grusomt å høre på, men hun var helt fin og trippet videre etter litt kos.
Men hun var ikke helt med på at hun skulle være hjemme, før jeg hadde rukket å kle på meg skoene satt hun i bilen og var klar til å være med, så da fikk hun ble med hun også. Fikk løpt fra seg litt hun også, bortsett fra det satt hun inni jakken og hadde det vel fint der.

Rett etter tur kom mamma og hentet meg fordi jeg trodde jeg skulle på apoteket, helt til at det gikk opp for meg at resepten min har gått ut på dato. Irriterende at jeg ikke sjekket det idag tidlig med tanke på at jeg møtte frk.fastlege på ansvarsgruppemøtet. Men, jeg kom hjem med ny harddisk. Hurra! Den jeg har har vært smekkfull lenge, har slettet mye fordi det ikke er plass. Hater å slette sesong etter sesong etter sesong. “Er dette noe jeg kommer til å se igjen? Hvis ja, behold det, hvis nei – slett det.”

Dessuten har jeg vært på dyrebutikken med Nick (da ville ikke Zahra være med, hun satte seg på trappa istedenfor i bilen, så da fikk hun være hjemme istedenfor). Måtte nemlig kjøpe han en refleksvest siden den Zahra har ikke passer han lenger, pluss at jaktdekkenet hennes ikke har reflekser. Nå har de refleksvest begge to

Store deler av dagen har vært direkte ubehagelig å komme seg gjennom, det er liksom ikke hver dag programmet mitt er så fullt som det har vært i dag. Diverse småsnakk med fremmede man møter på tur, eller damen på dyrebutikken som synes Nick er så fin, eller han mannen som lurte på om vi ville hilse på hunden hans. Han var så stolt, det skjønner jeg godt. Han hadde en bitteliten valp på ni uker, plutselig ble Nick en kjempe i sammenligning.

Nå skal jeg gjøre ingenting med god samvittighet. Slå ihjel noen timer før jeg kan ta kveld. Går rundt og tripper fordi jeg venter på en pakke i posten. Håper den kommer imorgen, små gleder i hverdagen. ♡

Advertisements

6 Responses to “You better hold on.”


  1. 1 Tessa 3. October 2012 at 20:43

    Små gleder må man ha i hverdagen ^_^

  2. 3 Just a random fucked up chick 3. October 2012 at 22:27

    Du har gjort en bra jobb, jeg som er utenforstående ser den gode jobben du har gjort ved å gjøre de tingene! :) <3

  3. 5 Rakel 6. October 2012 at 15:39

    Så kjempe fint :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: