Mandag!

Mandag. Ny uke, ny måned og jeg er litt positiv, faktisk? Vanligvis hater jeg mandager, men fram til jul tror jeg det kommer til å være den beste dagen i uka? Mest fordi kuren mot mandagstomhet kan erstattes med TV-seriene jeg følger med på som har premiere på søndager. Det vil da si: Dexter, Homeland og Once Upon a Time. Noe annet å tenke på. Dessuten liker jeg Oktober.

Igår skjedde det noe fint i livet mitt. Jeg gråt noen gledestårer for å si det på den måten. Litt som om jeg kan trekke pusten for første gang på lenge, slippe å stresse med akkurat det det gjelder. Ikke det at det har så mye på blogg å gjøre, for offentligheten og mannen i gata, men personlig vinning. Foreldrene mine, som stortsett er de eneste jeg har fortalt det til, var hvertfall skrekkelig glade på mine vegne.

Har litt problemer med å komme i gang med ting for tiden. Tanken er der, idéen er der, intensjonen er god, men så kommer jeg liksom ikke lenger. Eller joda, det tar bare litt lenger tid enn nødvendig. Jeg vet ikke helt hvorfor, emosjonelle bølgedaler. Gode perioder og mindre gode perioder. Livet går fra å føles oppnåelig, noe som kan ordne seg, til å bli noe som aldri kommer til å ordne seg noensinne, en typisk “hva er vitsen, spørsmålstegn, spørsmålstegn, spørsmålstegn!”

Stabilt ustabilt, uten at det blir impulsivt, selv om det til tider er en enorm kamp å skulle stoppe impulsene. Da tenker jeg i all hovedsak på det som går på selvskading. Det føles som om jeg brenner opp på innsiden og det er ikke noe jeg ønsker mer enn å ødelegge meg selv i disse øyeblikkene. Det krever mye å skulle tenke seg om en, to, tre og enda flere ganger for å finne fram til de riktige svarene. Skulle tro man følte mestring når man har trukket ritkig konklusjon, for meg er det motsatt og det føles bare enda mer jævlig, en stund. Fordi lengselen og trangen er der selv om jeg vet bedre og har kommet fram til at jeg vet bedre.

Hvis du slukker en brann vil det likevel etterlates aske og rot som trenger rydding før det føles ok.

Jeg har ikke rørt kameraet mitt på tre uker (de gode idéene som jeg aldri kommer så langt med). Har selvsagt en hel haug med bilder jeg kunne redigert, men jeg kommer ikke så langt? Joda, det tar bare litt lengre tid. Derfor kan jeg dele noen bilder fra instagram istedenfor (selv om en del av dere kanskje har sett de likevel).

Tror ikke du vil vite hvor lang tid det tok meg å lage disse, men de er definitivt favorittneglene mine siden før sommeren. Beholdt faktisk designet i hele åtte dager før jeg lakket dem på nytt for to dager siden:

Blood spatter nails! Har lenge hatt lyst til å prøve designet men man trenger liksom en anledning for akkurat denne, eksempelvis halloween eller i mitt tilfelle (det vil si den kroken jeg valgte å henge beslutningen på) –  sesongpremiere på Dexter. Jeg har nettopp sett episoden nå.

Det første jeg gjorde idag var å brekke en negl. Oh no, girl problems? Neglene mine er lerret i miniatyr, ergo måtte jeg ty til det jeg kaller for nail-911. Liming og forsterking, minikatastrofe avverget. Var fem minutter for sen til psykologtimen av den grunn, ikke det at det er noen katastrofe. Frk.psykolog synes det er fint å høre at jeg har framtidsplaner. Det er i det minste drømmer jeg håper å kunne realisere, i det minste innen ett år.

Noe å jobbe med, noe å se fram til. Alle trenger en indre motivasjonsfaktor for å orke og leve, holde ut, fortsette.

Bortsett fra det jeg allerede har nevnt har jeg gått tur med Nick og Zahra. Zahra stakkar, synes det har blitt for kaldt til å være “naken”, neste gang blir det klær med andre ord. Siden hun ikke hadde lyst til å gå andre steder enn hjem måtte jeg nesten putte henne inni jakken min, sånn at i det minste Nick kunne svi av litt energi.

Jeg sverger, jeg har øyne i nakken. Vet aldri hva han finner på, han er der at alt er spiselig. Eller, i det minste er det det han liker å tro og siden han ikke vet bedre blir det min jobb å passe på at han ikke spiser ting som q-tips, bruskorker eller stein for den saks skyld. Hallo, stein? Valp, sier jeg bare, baby i hodet.

That’s all. Har skrevet mange innlegg i det siste, til og med skrevet dem ferdige, og med en gang jeg skal trykke på publiser dukker det opp en tanke i hodet mitt som sier “Nei! Hvem bryr seg egentlig, hvor relevant er dette? It’s useless”, og to sekunder senere har jeg klikket meg ut av hele wordpress og latt nok et innlegg bli til en ny kladd.

Ønsker dere en fin uke! Jeg for min del har ting jeg ser fram til og gleder meg til! Pakker i posten eksempelvis, treffe igjen noen jeg ikke har sett på lenge. Dét blir fint.

Advertisements

16 Responses to “Mandag!”


 1. 1 Anne-Grethe 1. October 2012 at 22:23

  Liker det jeg leser. :) Tenkte med en gang; er hun gravid? Haha, men det kan nok ikke stemme. Klem <3

 2. 3 Terese 1. October 2012 at 23:00

  Koselig innlegg ^_^

 3. 5 Laila 1. October 2012 at 23:10

  Jeg er glad på dine vegne for den overraskelsen du fikk :wink:
  Glad i deg <3

 4. 7 Vida Cecilie 2. October 2012 at 02:34

  Ønsker deg en god uke og en god månde! <3

 5. 9 Nina 2. October 2012 at 06:56

  Vær stolt av deg selv! Hvor er det du ser
  Filmene hen? Hvilken side bruker du?

  • 10 Karianne 2. October 2012 at 15:08

   Jeg laster dem ned, like ikke å streame. Tar så lang tid og alt blir så hakkete (lagger), dessuten kobler jeg opp sånn at jeg kan se dem på TV istedenfor den lille skjermen på macen :)

 6. 11 Henriette 3. October 2012 at 11:38

  Stå på Karianne ,du er flink!:)morsomt å lese om nick!hva er det m disse valpene å steiner?minsta mi bærer dem hun da,Stein på Stein,også slipper hun dem foran oss liksom for å vise frem disse flotte Stein skattene:p å å alt måå jo smakes på! I går rakk jg akkurat å hindre henne fra å ta en jafs av en brun snegle! Uh!

  • 12 Karianne 3. October 2012 at 20:31

   Haha! De er så søte ♥
   Igår kveld sto Nick og spiste på noe, så jeg måtte jo se hva og åpnet munnen hans. Ut falt det en stor, ekkel edderkopp. Grøss!

 7. 13 Live 3. October 2012 at 12:54

  Hva heter du på instagram? Vil veldig gjerne følge deg:-)

 8. 15 Tahle 3. October 2012 at 16:58

  Så hyggelig å lese :) Veldig glad på dine vegne over at ting kanskje blir litt bedre – det fortjener du!
  Et fryktelig dumt spørsmål, men på hvilke kanaler er det du ser Dexter og Homeland? Jeg finner bare repriser…

  • 16 Karianne 3. October 2012 at 20:29

   Jeg laster dem ned jeg. Orker ikke å følge med på TV i Norge, man ligger så sykt langt bak på alt sammen! Synes jeg hørte noe om at Homeland skulle begynne å gå på norsk tv i midten av Oktober :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: