Ingen tittel.

Hvordan holde liv i en blogg? Ikke alltid like lett er i alle fall min erfaring. Tidvis kunne jeg skrive både to, tre og fire innlegg per dag, nå er det vel sånn at det blir noen innlegg i uka.

Dagene rusler og går, jeg forsøker å gjøre det jeg skal. Møter opp til terapi, snakker, eksponerer, gjør det jeg kan. Det meste er ganske kjedelig, ikke så mye spennende  å hverken fortelle om eller lese om. Jeg kan dele noen bilder i alle fall, dere som følger meg på instagram har nok sett dem allerde da, haha!

Noen har vokst. Neon-farger i skogen, så vet jeg hvor jeg har dem nå som det er høst. Ikke alltid like lett å se dem når de går i ett med terrenget.

Hn har vokst mye! Men de har det fint. Nick vokser i rykk og napp, det er litt interessant å se hvordan han utvikler seg. Skjelettet strekker seg og han blir skranglete, tynn og beinete. Så fyller han set ut og blir fin til det punktet hvor ingen bein stikker ut – så strekker skjelettet seg og han blir lang og hengslete igjen. Akkurat nå er han tynn og hengslete, men jeg tror han begynner å bli ferdigvokst i høyden. Om en ukes tid tipper jeg at han ser fin ut, altså ikke lenger like hengslete.

SNØ. Liker ikke helt at sommeren ikke har vært noe særlig å skryte av, for å si det sånn.

Meg selv for 17-18-19 år siden. (Er det her jeg skal si at jeg føler meg gammel? Haha)

På torsdag gikk jeg og Therese enda lenger enn forrige torsdag. Det gikk greit og det er godt å oppleve at det ikke er så ille som hodet mitt på forhånd tror at det er. Skriver fortsatt post-its og har behov for å kjøpe nye snart (en blokk = 100 post its). Er litt usikker på hvor mange jeg er oppe i nå.

En liten en som tror kurven er passelig i størrelse!

Av og til klarer jeg ikke å gjøre “alt” riktig, så riktig jeg forestiller meg i mitt eget hode. Typisk overachiver. “Skal klare alt!” Ha, who am I kidding? Det går ikke. For noen uker siden var alt jævlig, det er ikke like jævlig nå lenger, bare stabilt ork og slitsomt. Ingenting nytt.

Heldigvis har jeg mennesker rundt meg som kan peke på det jeg klarer, minne meg på at jeg er god for noe.

Jo, forresten. Iløpet av de nærmeste dagene kommer jeg til å flytte tilbake til arikanne.com. Skal bare endre designet og overføre innleggene jeg har skrevet på denne bloggen, ta dem med meg tilbake dit jeg kom fra. Når jeg flyttet hit hadde jeg planer om at jeg skulle organisere denne bloggen til å bli like oversiktlig som den forrige – se så langt jeg kom? Eh, nei. Har liksom ikke kommet så langt eller kommet i gang med det. Den gamle bloggen er litt mer leservennlig i den forstand at det er enklere for dere som leser og bla dere tilbake i arkivet, lese innlegg fa spesielle kategorier, enklere for dere å navigere. En bedre leseropplevelse for dere!

Dessuten tror jeg at jeg var flinkere til å oppdatere den gamle bloggen.
Pluss at jeg oppdaget (hvorfor har jeg ikke sett det før nå) at jeg har brukt flere år på å bygge opp mitt eget lille mini-imperium.
Siden Januar 2009 har jeg hatt 1,123,339 sidevisninger. Over én million. Og selv om jeg ikke har skrevet ett eneste innlegg siden 18. mars 2012 – iløpet av de siste 30 dagene er dagen med lavest antall besøkende; 159. Den travleste dagen har 1265 besøkende. Tolvhundre sidevisninger på en død blogg?

Lett valg å flytte tilbake. Både for min og deres del.

I samme slengen vil jeg si tusen takk for alle de støttende kommentarene i det siste! Det betyr virkelig mer enn dere tror! ♡

Advertisements

10 Responses to “Ingen tittel.”


 1. 1 Tutta 29. September 2012 at 17:51

  Du er flink som holder ut og jobber mot et bedre liv. Nick er blitt kjempestor!

  • 2 karianne 30. September 2012 at 19:02

   Takk :) Håper han stopper snart sånn at han ikke vokser ut av klærne jeg snart må kjøpe for høst/vintersesongen ;)

 2. 3 Nina 29. September 2012 at 18:13

  JEG vil høre alt om “kjedelige” ting, jeg har sånn tro på deg. Selv om jeg sldri har møtt deg, bryr jeg meg virkelig. Og du: det kommer til å bli bedre. sjelden har jeg sett et sånt skrivetalent som det du har. Og virkelig, skriv og skriv og publiser!

 3. 9 Anne grethe 30. September 2012 at 17:35

  Wow, nå ble jeg sjalu :oops: Har bare hatt 28 tusen på ca et år, mens 9-10 tusen de to første årene. :shock: Men er det så nøye? Gleder meg til nytt design. Driver å jobber meg gjennom arkivet ditt istede for å lese romanen jeg holder på med. ;) Nå skal jeg foressten også få meg en til hund, men den blir bare min.. den andre bor jo hos mamma. Skal hente i januar om tispen har tatt seg. :) En staffordshire bull terrier. ^^

  • 10 karianne 30. September 2012 at 19:04

   Lykke til med ny valp! Tren den godt da? Jeg har møtt ett par staffier og vel. Jeg har vært uheldig og truffet på de som ikke er helt gode (Nick ble eksempelvis skadd av en Staffie i sommer). Håper jeg møter en snill staffie en dag ;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: