It can't rain forever.

Endelig en givende dag! Surrealistisk faktisk.

Jeg våknet til tre ubesvarte anrop, tekstmeldinger og en beskjed på telefonsvar. “Hva skjer?” tenkte jeg, særlig med tanke på at budskapet var det samme; “ring meg.” Så jeg ringte og ble mer og mer overrasket iløpet av samtalen. “Jeg har en stor utfordring til deg, tar du den?“, jeg sa at det kom an på hva det dreide seg om. “La meg fullføre denne setninga før du freaker ut” sier Eirin. Freaker ut – det betyr i dette tilfellet; positivt. Men når noen sier “ikke freak ut enda” – jeg lover deg at du har freaket ut allerede. Surrealistisk. “Hæ, meg? Er du sikker, JEG? Det finnes mange som heter Karianne” sa jeg.

Challenge accepted! Herregud, hva har jeg sagt ja til nå? Men fint er det. Og bra håper jeg også det går. Ett lite bidrag fra meg – til andre der ute. En sjanse til å gi av meg selv, dele det jeg kan, opplyse. Bare tanken i seg selv er givende noe som også er drivkraften bak mine egne forhåpninger til å klare dette. Jeg har ikke så mange detaljer enda, har bare lest en A4 side om saken enn så lenge. Kan heller fortelle hva det dreier seg om når jeg vet mer konkret.

Etter det kom frk.fastlege til meg. Har kanskje ikke skrevet det på bloggen før, men hun driver litt med hjemmebesøk for tiden. Jeg er ekstremt heldig som har en fastlege som er så fleksibel. Vi gikk en tur, angsteksponering og snakking. Det var litt godt med en time hvor jeg kunne le, begynner å bli lenge siden jeg ikke har grått meg gjennom timer.

Etter det igjen gikk jeg og Nick en tur med Eirin og Alvin. Nick fikk virkelig løpt, herlig å se på,
(som vanlig.)

Og noen som er mindre fotogen enn andre…

Ler meg ihjel av hun der.

Endelig en dag hvor jeg er fornøyd med egeninnsatsen, føler jeg har gjort MASSE (selv om det kanskje ikke høres sånn ut for utenforstående). Når jeg kom hjem hadde jeg mest lyst til å bare sove siden døgnrytmen min ikke er mye å skryte av lenger. Jeg liker å sitte oppe om natta, trives med det. Av og til får det bare bli sånn, så lenge jeg forholder meg til de avtalene jeg har.

I kveld har jeg planer om å legge meg tidlig siden Therese (sykepleier) har skremmende planer om angsteksponering imorgen. Det vil si, ta den lenger enn vanlig. Gruer meg til det. Jeg fikk egentlig bestemme selv også skulle hun si om det var utfordring nok, eller om hun kunne pushe meg ytterligere – men jeg har ikke kommet opp med en passende utfordring enda. Så med mindre jeg kommer på noe iløpet av kvelden kommer hun til å bestemme.

Legge meg tidlig for å samle energi, vedder på at jeg virkelig trenger å være opplagt til utfordringer på den skalaen.

Fornøyd med dagen. Nyter det så lenge det varer.

Advertisements

6 Responses to “It can't rain forever.”


  1. 1 Tonje 19. September 2012 at 22:41

    Så deilig med en positiv og givende dag! Sikker på at du klarer deg bra gjennom dagen i morgen også, selv om det blir tøft. Heier på deg :smile:

  2. 3 Anne-Grethe 20. September 2012 at 03:37

    Så bra! :) Flott. Lykke til <3

  3. 5 Rachel 20. September 2012 at 11:12

    <3 Gull !!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: