Fantastisk.

Endelig kan jeg skrive innlegg om noe fint, det føles utrolig godt. Har hatt en fantastisk helg, vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Og nei – denne gangen er jeg hverken ironisk eller sarkastisk!

Har nemlig hatt besøk langveisfra. Ronny tok turen helt fra Østlandet noe som ble en fantastisk fin opplevelse! Jeg ser han omtrentlig en gang i året, like morsomt hver gang. Hele helga har gått i ett, null dødtid, ikke ett sekund med kjedsomhet eller lite kreativitet. Hver gang vi fikk en idé – “det gjør vi, la oss gjøre det! God idé!” Jeg lever lenge på helger som denne altså!

Ronny kom på fredag. Vi brukte ett par timer med kaffekoppen i hånda, catching up to do. Deretter hadde han lyst til å besøke bestemor så da dro vi dit og var der i ett par timer eller mer. Vi lot Zahra være igjen hos bestemor sånn at vi bare hadde Nick å tenke på (dessuten har Zahra løpetid akkurat nå, dobbel jobb), men nå er bestemor ufattelig glad i Zahra da, hyggelig for dem begge tenker jeg!

Kvelden gikk med til alkohol, Dagfinn Lyngbø, latter, planlegging av lørdag før det var på tide å få seg noen timer søvn før den store utflukten vi hadde på agendaen dagen derpå.

På lørdag kjørte vi 70 mil! Jeg er jo ufattelig glad i å kjøre bil (sitte på…) og Ronny var veldig gira på å ta turen helt ut til ytterst i Lofoten, nemlig til Å. Vi var litt uheldig med været på veien ned, overskyet og grått. Fjellene skal jo egentlig være spektakulære (sinnsykt med turister der nede, tyskere, backpackere og haikere) men når det var grått ble fjellene mer som en vegg med særdeles lite tekstur. “Sol fra skyfri himmel” ifølge yr.no – Eh, nei.

Jeg hadde brent CD’er for anledningen, noe jeg pleier å gjøre når jeg er ute og kjører med venner. Hver eneste tur jeg er på er det alltid én sang man ender opp med som man spiller gjentatte ganger. Denne helga ble det Walk Off The Earth med Somebody that I used to know (regner med alle har hørt Gotye sin versjon, WOTE sin versjon er virkelig verdt å se på youtube!)

Stoppet litt her og der, tok en hel drøss med bilder. Etter å ha tatt litt over 800 bilder iløpet av de tre dagene gikk kameraet tomt for strøm. Har begynt å sortere i bildene, er glad jeg lærte “how to kill your darlings fast and efficently” på skolen. Har klart å komme ned til 124 brukbare bilder nå – med andre ord kommer det til å ta lang tid før jeg er ferdig med redigering og endelig utvalg.

På retur ble været litt finere, fikk til og med litt sol sånn at fjellene ble fine å ta bilder av.

På søndag var været kjempefint, nesten en sommerdag bortsett fra temperaturen. Vi roadtrippet enda mer, denne gang i nærområdet, stortsett hvor jeg pleier å kjøre sammen med venner når vi først kjører tur. Det ble det selvfølgelig bilder av. Vi stoppet på ei bru og gjorde et halvhjertet forsøk på å fiske, fikk ikke fisk da. Men nå prøvde vi jo ikke så hardt heller.

Kvelden ble virkelig mer enn vellykket. Enda mer alkohol, tøys, tull, bilder, intern humor. Er dere klar over hvor morsomt det er når en østlending prøver å prate nordnorsk? Jeg ler meg hvertfall ihjel hver gang. Eksempelvis kjørte vi til Kveøya, for Ronny ble dette “Kvæøyæ”.

Uti natta gikk vi ut for å ta en røyk (blir alltid røyksugen når jeg nå en gang drikker alkohol, noe som er særdeles sjelden), så vi satte oss ned utenfor og tilfeldigvis lener jeg hodet bak og utbryter “jævlig fine skyer da”, bare for å innse to sekunder senere at det ikke var skyer – men nordlys. Du kan tro østlendingen ble overlykkelig over å virkelig få sett fenomemet ordentlig for første gang. For en gangs skyld klarte jeg også å få tatt ganske fine bilder av nordlyset! Har jo hatt mine forsøk tidligere men synes disse bildene ble mer vellykket enn mine tidligere forsøk.

Deretter sjanglet vi en tur med Nick som var rimelig utslitt etter en tur på stranda hvor han fikk løpe tulling. Han feilberegnet vannstanden også, plutselig ble det bad på han og det hadde han ikke helt tatt med i beregningen.

Sykdom er sykdom og blir med på lasset selv om man har det bra. Jeg har gjort alt jeg har kunnet for å “drite i det” så godt det går. Ja vel, så kastet jeg opp – ikke tenk på det. Angsten gjorde jeg også alt jeg kunne for å fortrenge. Kjente selvsagt på ubehaget (det funker ikke helt å bare ønske det bort) – men unngikk panikkanfall. Hvis jeg skal veie bra mot dårlig i prosenter kan jeg si at jeg har hatt det minst 90% bra og mindre enn 10% dårlig.

Tviler sterkt på at jeg kommer til å legge ut ALLE bildene på bloggen, kan heller legge ut alle på facebooksiden til bloggen, men noen skal jeg selvsagt legge ut. Her kommer en liten begynnelse:

Fant en fin strand.

Såvidt jeg vet har ikke Nick vært på strand før, han tok helt av og ble fullstendig spinnvill.

Visstnok det beste skiltet Ronny har sett, haha! Coop er tydeligvis Coop.

“Jævlig fine skyer” (da har du drukket passe mange glass vin)….

Med andre ord en veldig fin og vellykket helg. Tusen takk til Ronny for perfekt selskap og gode opplevelser! 

Advertisements

27 Responses to “Fantastisk.”


 1. 1 anna 21. August 2012 at 18:16

  ville bare si at jeg leser forsatt bloggen din og den hjelper. Jeg syns du er en stor inspirasjon, greier bare ikke alltid kommentere noe..

  <3

 2. 3 Anne Marte 21. August 2012 at 19:25

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

 3. 5 Laila 21. August 2012 at 20:46

  Yay for fine helgen :grin:

 4. 7 svartphvitt 21. August 2012 at 23:14

  Så bra at du har kost deg! Blir glad av å lese det :smile:

 5. 9 Jeanett 22. August 2012 at 06:13

  YEY :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen: :grin: :mrgreen:

 6. 11 Emma 22. August 2012 at 07:18

  Wow, lofoten er kjempefint!
  Står absolutt på listen over steder å besøke!!
  Godt å lese at du har hatt en fin helg med god venn.
  Hvem er forresten Ronny da?

  Ønsker deg en god dag!

  • 12 karianne 26. August 2012 at 22:32

   Har en hel haug til med bilder å redigere, haha!
   Han er bestekompisen til søskenbarnet mitt! Vi har på fisketur i fjor, vet ikke om du husker den jævlig store fisken jeg fanget? Haha! Søskenbarnet mitt tok ikke turen i år, men det gjorde Ronny ;)

 7. 13 Emma 22. August 2012 at 07:19

  ps. jeg som trodde vi østlendinger hadde såå teken på å snakke nordnorsk;P ;)

  • 14 karianne 26. August 2012 at 22:33

   Hahaha! Keep talking, det får meg til å le og jeg trenger mer latter i hverdagen!
   Stedsnavn dere ikke forstår : Leknes (dere sier lek-nes, det heter Læknes, eller Lødingen – dere sier lø-dingen, det heter Løddingen! Hahaha)

 8. 15 Marthe 23. August 2012 at 09:50

  Godt å høre at du har hatt ei så fin helg, kjempeglad på dine vegne. Men det æ egentlig kom inn her for å si va takk. For to daga sia blei æ lagt inn på akuttpost, og satt ganske betutta og studerte gulvetbelegget. Da kom Danza kuduro(?) over radioen, og inni hodet sang dem din versjon. Så midt i all faenskapen fikk du mæ til å le fra hjertet i to minutta. Tusentakk <3 Håpe du får flere gode daga i nermeste framtid.

  • 16 karianne 26. August 2012 at 22:34

   Hahaha! Så herlig! Fantastisk bra, hørte den nettopp på radioen og vel. Jeg hører jo bare den versjonen jeg twitret for noen dager siden, ler like mye hver dag! Hold ut, det blir bedre <3 Du fortjener å få det bedre! Tenker på deg.

 9. 17 Destgirl 23. August 2012 at 11:07

  Så utrolig gøy å lese at du har hatt en fin helg, det fortjener du :) Fine bilder, og jeg lo godt av det med de fine skyene og så var det nordlys haha :grin: :grin:

 10. 19 Secret 23. August 2012 at 22:56

  Så masse flotte bilder du har tatt Karianne og så godt å se du har kost deg og hatt en flott helg, det fortjente du virkelig og håper virkelig denne helgen er like snill me deg som den forrige :) God Helg!

 11. 21 vibeke =) 24. August 2012 at 19:12

  Så hærlig med sånne opplevelser. godt å høre at du koste deg, håper du klarer å se tilbake på dette når vansklige tanker melder seg. :=)

  • 22 karianne 26. August 2012 at 22:36

   Jo, det hjelper heldigvis å holde fast i de fine stundene <3 Hva skulle man gjort uten gode minner? Da hadde det ikke vært mye håp å holde fast i.

 12. 23 Marthe 24. August 2012 at 21:47

  SÅ kjempeflott lesning vennen! Og, ikke minst flotte bilder! Det var jo akkurat som syden jo :D Håper du får en god helg kjære du! :)

 13. 25 ronny pedersen 25. August 2012 at 04:24

  Hei.

  Ja det er godt å høre du hadde ei fin helg :) Jeg unner deg det, i å med at du har ditt å slite med.. Jeg også hadde ei kjempe fin helg, med masse tull å morro. Veldi hyggelig å se deg igjen. Veldig hyggelig å se igjen å skravle med folk jeg har blitt kjent med der oppe i årenes løp. Jeg stor trives i Nord-Norge, med masse hyggelige menesker ( å self. for min del da, masse godt fiske). Selv om ikke denne turen var en fisketur, utenom en mulighet til å få seg en kjøretur utover i lofoten.. Det er jo noe som ble en kjempe fin tur i godt selskap, med mase tøys å gøy.. Synes vi var helt grei til å planlegge mine 4 korte dager der oppe. Fikk sett utrolig mange fine plasser.
  Litt lei meg for at jeg ikke fikk møtt å snakket med moren din, men er self. noe som skal ta’s opp igjen til neste år ( gleder meg alerede).
  Uansett så ønsker jeg deg lykke til vider med det du har å slite med, å håper det går ann å sees før sommeren neste år.. Da blir det jo Gratangen med fiske å rorbu ei uke, å du er self. hjertelig velkommen.. Da skal “storkbeita ta’s” :)
  Jeg runder av nå Karianne, med å takke deg for turen 2012 :)

  Ronny…………

  • 26 karianne 26. August 2012 at 22:41

   Takk for at du ga meg en bra helg! Kan jo gi deg credit for det vet du!
   Bra du trives her oppe ;)
   Haha, du må planke om det blir storkveita, haha <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: