Hello Sunshine

Er egentlig ikke i humør til å skrive noe spesielt, burde vel trykke fra meg noen ord likevel, sånn at jeg slipper å skrive et innlegg på 2,3 kilometer når skrivelysten skulle treffe meg midt i fleisen, mest sannsynlig imorgen, eller dagen etter det igjen.

Spratt opp litt over elleve idag, til tross for at jeg ikke fikk sove før langt etter fire i natt på grunn av tankekaos fra helvete. Av og til når jeg legger hodet på puta tar det virkelig av. Blir meid ned av tusen tanker og tvil – jeg tenker for mye, ingen tvil om det.  Til slutt klarte jeg i alle fall å sette ord for problemet for meg selv. Du vet når du ikke vet hva som er galt, men noe er likevel helt forjævlig forvrengt – den følelsen er noe av det verste i verden. Om man ikke vet hva problemet er, vet man heller ikke hvordan man kan løse det, hva man kan gjøre for å endre det som trengs for og få det bedre.

Uansett er det i alle fall fint vær idag – det gjør underverker for humøret mitt. Har tatt noen tilfeldige snapshots av begivenheten! SOL dere, sol. Hadde litt sommerstemning når jeg lå ute i et desperat forsøk på å suge til meg litt D-vitaminer. Sommer i August? Hei vent, who am I kidding? Inni meg lo jeg en ondskapsfull latter for feilsiden av byen, se da:

Haha, tåke. (Nå var jeg slem…)

Zahra elsker sol. Hun er av typen som ligger på kanten av sofaryggen om det skulle dukke opp selv den minste stripen med sol. Hardcore på tanning ja, utvilsomt.

Ifølge toppbloggerne; “det obligatoriske -sesåbrunjeger- bildet” – i mitt tilfelle – not.

Om du kjeder deg kan du lete etter Zahra!

Haha! Han var særdeles lite fotogen idag. Han begnner å bli så stor nå! Har passert ti kilo for ett par uker siden, på god vei mot elleve vil jeg tro. Og om du ser ansiktet – kinnbein! (Se på venstre side, det som stikker ut under øyet) Men takk gud for at han er liten enda, Zahra fikk løpetid igår  – han kunne ikke brydd seg mindre. Halleluja for min del – selv om jeg følger ekstra godt med. Ehe.

Etter tre timer i sola pakket jeg meg inn, bare for å bytte klær og legge ut på tur. Heldigvis ikke alene – det gjør alt så mye lettere. Fikk liksom gått en ordentlig tur, slet Nick fullstendig ut. I hans verden finnes det neppe noe bedre enn å løpe tulling i skogen.

Bortsett fra deeeet… Skal jeg ikke skryte av livet, men prøver å la være og klage (det gjør jo ikke saken bedre å fordype seg i det som er jævlig heller). I et desperat forsøk på å gjøre livet bedre (le av meg!) har jeg hoppet i senga og skallet hodet i taket. Mhm. Det hjalp litt da! Haha, må le litt når jeg skriver det. Jeg har et menneske i nær familie som har vært veldig, veldig syk i mange, mange år og han sier at det er livsnødvendig å le av noe hver dag. Finn noe å le av! Om enn lite, ubetydelig eller teit. I en lang periode i fjor var mitt lyspunkt å se Ellen DeGeneres hver dag!

Igår var jeg hos frk.psykolog for første gang på jeg vet ikke hvor mange uker, men lenge. Det var ikke noe særlig, grinefest fra begynnelse til slutt. “Life sucks, buhu.” Når jeg kom hjem kastet jeg meg i armene til o-kjære Sukker, som om det gjorde saken noe bedre… Not really men shit happens. Det er ikke uvanlig at trangen til å spise og spy blir verre etter en emosjonell påkjenning.

Gleder meg til helg. Skal utdype det når jeg kommer så langt. Kryss fingrene for sol imorgen!

Helt til sist kan jeg legge ut noen linker siden det er lenge siden sist: 

 • Om du ønsker oppdateringer om nye innlegg fra bloggen min kan du følge siden min på facebook HER.
 • Bloglovin finner du HER
 • På twitter skriver jeg for det meste helt meningsløse oppdateringer, brukernavnet mitt er i den sammenheng @syktirrelevant
 • Om du har instagram finner du meg om du søker på kariannems
Advertisements

10 Responses to “Hello Sunshine”


 1. 1 Anne Marte 14. August 2012 at 22:06

  Håper dere koste dere masse i sola – og at dere får mer! (Du og hundene, altså!)
  Dere er så fine! :D
  Løvli oånn <3

 2. 5 Trine 15. August 2012 at 10:00

  Fine bilder. Hehe, jeg måtte le og smile da jeg så de sesåbrun jeg, for jeg har slik samme farge. :D Og jeg syns du var litt slem da. Tåke! Men digger det bilde… Ser ut som et postkort bilde. Uff nu får jeg lyst på et postkort fra deg. ;) Klem til deg kjære Karianne :) Kjenner meg veldig igjen i det hva sol kan gjøre for humøret mitt og :) Elsker solen! Og jeg hater mørketid i Danmark uff!

  • 6 karianne 15. August 2012 at 11:50

   Haha! Skulle vel egentlig gått meg en tur høyere opp sånn at bildet hadde blitt enda mer spennende, men orket ikke helt det.
   Bra jeg ikke er den eneste her i verden som ikke har opparbeidet seg en god brunfarge ;)

 3. 7 Tutta 15. August 2012 at 12:29

  En god latter er viktig iblant :)

 4. 9 Marthe 17. August 2012 at 21:05

  Flotte bilder! Du er skjønn! Beklager at det har vært stille fra meg i det siste, men nå, nå igjen er jeg tilbake :D God helg vennen <3

  • 10 karianne 21. August 2012 at 14:51

   Ingen verdens ting å beklage for, søte du! Er ikke så flink til å kommentere blogger jeg heller vet du <3 Glad i deg!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: