For det meste helt usaklig.

Håper ikke dere forventer dere kjempeseriøse innlegg, har ikke så mye spennende å meddele for og være helt ærlig. Les halvsarkastisk! Jeg er alltid redd for at dere som leser ikke kjenner Karianne bak skjermen og hvordan jeg ordlegger eller formulerer meg i hverdagen, hvordan jeg snakker eller er. Jeg ler mer enn du skulle trodd og jeg ler høyt. Og jeg snakker med store overdrivelser, humoristiske vridninger og to tonn sarkasme. Du kan nesten være i så dårlig humør du bare gidder, skal nok få deg til å le av noe. (Mest sannsynlig banner jeg i hver fjerde setning også, just saying.)

Nå er jeg ikke noe stor fan av å kliste enorme bilder av meg selv i blogginnlegg, av og til gjør jeg unntak. For eksempel her, jeg ser nesten litt glad ut. Egentlig var jeg ikke glad, det jeg tenkte mest på når jeg tok dette bildet var “faens jævla hår! Hår til salgs!”, etter å ha kranglet med det i førti minutter før jeg ga fullstendig opp og gikk for boringly sraight. Jeg skulle egentlig flette det, det synes ikke håret mitt noe om. (Dette var igår.)

Igår og idag har jeg stått opp grusomt tidlig. Det vil si – i mitt perspektiv. Stått opp på tidspunkter det var mer sannsynlig at jeg ville legge meg på. Igår våknet jeg av meg selv rundt halv ni. “Å nei. Faen da”, så lykkelig som “morgefugl”? Eventuelt ikke. Men det første jeg gjorde var å utfordre angsten. Det slo meg – de som skulle på jobb hadde allerede dratt på jobb, og de som enda har ferie hadde vel ikke orket å stå opp enda?

Så jeg gikk en tur. Ikke det at det var en lang tur, men jeg gjorde noe jeg aldri gjør. Jeg satte meg ned på en benk. “Bare sitt her. Det går fint å sitte her. Det kommer ikke til å skje noe grusomt om du sitter her.” Det var sol ute, knallfint vær. Senere på dagen fant jeg også ut at jeg hadde knipset noen bilder av hendelsen (snakk om sovemedisinrus). Men uansett, her er benken (liksom).

Mja, det var vel greit å sitte der i noen minutter, jeg var jo helt alene og været var fint. Når jeg skulle gå tilbake vurderte jeg å gå en annen vei og begynte, men snudde når hjertet bare banket fortere og fortere for hvert steg jeg tok.

Når jeg kom hjem var ikke klokka mer enn…. halv ti. Jeg sov på sofaen en time eller to, etter å ha lest ett kapittel i ei bok (den samme som jeg enda leser, glemmer alltid at jeg leser bok. Enten sluker jeg dem, eller så tar det ukesvis.)

(Dette kan du lese i en litt mer seriøs tone.)

Etter å ha kranglet med håret mitt dro jeg til legen. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal si helt konkret, store spørsmålstegn svirrer i lufta. Når jeg er hos frk.fastlege følger vi en slags mal for timene. Hun spør alltid hva som har vært bra og hva som har vært dårlig siden sist – i den rekkefølgen, hvis ikke kan det hende det ikke blir tid til det som har gått eller vært bra. Jeg ramset i alle fall opp ett par ting som har vært greit (å komme seg bort i forrige uke, at døgnrytmen er bedre). Av og til henger hun seg opp i ting jeg ikke synes vi trenger å sløse bort tid til og prate om, da sier jeg fra. Eksempelvis når hun var veldig fornøyd med døgnrytmen, noe jeg ikke har behov for å snakke om. Grunnen til at jeg har prøvd å endre døgnrytme og lykkes i ganske stor grad – er behovet for søvn i seg selv. Jeg fikk liksom aldri sove i mer enn fire timer i strekk fordi jeg la meg så sent og fordi hundene mine har en rytme som jeg tvinges til å følge for deres velstand.

“Hva har ikke gått bra?” og vi snakket litt om maten, mest om angsten. Angsten tar opp vanvittig mye plass i hverdagen og hodet mitt for tiden. I kjent stil sier jeg “nå har jeg mest lyst til å grine” før det renner over, jeg gråter ett par tårer før jeg samler meg igjen og fortsetter. Deretter ble et forslag kastet ut i luften. “Hva med -?” og jeg.. sa at vi kunne se på det. At jeg kunne tenke meg å gjøre det om det gikk i orden. Det er enda bare en tanke, noe som må diskuteres med frk.psykolog også. Derfor vil jeg heller ikke utdype det noe mer på nåværende stadium. Likevel følte jeg kanskje, muligens, en liten lettelse?

(nå kan du lese useriøst igjen.)

Etter det dro jeg på apoteket. Haha, jeg løy. Jeg sendte mamma på apoteket mens jeg selv satt i bilen, forbannet på meg selv fordi jeg ikke turte å bli med. Mulig? Enkelte dager går det greit, igår var en sånn dag hvor jeg ikke en gang orket å prøve. Å bestille næringsdrikker er en krevende prosess nemlig, sånt som tar tid. Det skal visst trykkes utrolig mye på datamaskiner før det går i orden å man kan gå. Det er ikke uvanlig at det tar 20-30 minutter (selv uten reseptkø) – og det orket jeg ikke igår. Takk til mamma som orket.

Jeg har omtrent 2-3 typer næringsdrikker jeg drikker til vanlig, veldig, veldig lite variasjon. Når jeg er innlagt spør de alltid om jeg er sikker på at jeg bare skal ha sjokolade. Stortsett så er jeg det. Men siden jeg var litt lei igår ba jeg mamma overraske meg, ta med noen helt tilfeldige. Kanskje de er gode nå? Det begynner tross alt å bli over ett år siden jeg drakk noe annet enn vanilje, sjokolade, karamell og cappuccino.

Spørsmål til dere som drikker næringsdrikker – hva er favorittene deres og hvorfor? Trenger kanskje litt inspirasjon nemlig. De tre du ser i midten er fast inventar i kjøleskapet, de fire andre er det mamma som har plukket ut. (Om du skulle lure er det cappuccino, eple, karamell, cappuccino, sjokolade, skogsbær og vanlije)

De lovet oss vær som dette idag også, føler meg både lurt og snurt siden jeg våknet til det samme overskyede været jeg har sett altfor mye til iløpet av denne sommeren, de løy! Faen ta værgudene som har gjort en elendig jobb. 2012 : vår, høst, vinter.

Idag derimot… har jeg gjort mindre festlige ting, som å dra til tannlegen i all hovedsak. Om det ikke hadde vært for at tannlegen virkelig er flink – hadde jeg løpt derfra uten fylling! SVERGER. Det var liksom ikke måte på komplikasjoner, bedøvelse som ikke virket, etter fire sprøyter sa jeg “gjør det nå bare, så sier jeg fra om det blir helt jævlig.” For et styr. Mamma hadde jeg også dratt med meg, sånn i tilfelle angsten skulle prøve å drepe meg. (for et styr, jeg er snart toogtjue for pokker, ikke fire)

Det viktigste var vel å få det gjort likevel. Det er jo nettopp på grunn av angsten at jeg ikke har reparert tennene mine før det kom til dette punktet. Det handler også om at jeg var nødt til å svelge MANGE kameler før jeg faktisk spurte om mamma kunne rydde timeplanen sin fordi datteren hennes trengte hjelp til å dra til tannlegen fordi hun er så redd at hun ikke tør å gjøre det alene.
FYFAEN. Har ikke ord for hvor stakkarslig, ynkelig og skammelig jeg synes det her er. Fuck you agoraphobia.

Jeg skulle gladelig ha sagt meg ferdig og ikke returnert mer, heldig som jeg (ikke, selv om problemet er litt selvforskyldt) er har jeg ny time på fredag, og flere blir det sikkert. Om det var noe trøst i det vet jeg ikke – men det verste er i alle fall ordnet idag, det som gjenstår er mindre ting som vil bli mindre tidkrevende. Dette som ble gjort idag skulle ta omtrent en halv time. Det gjorde det ikke, en time og ti minutter i tannlegestolen er vel mer nøyaktig. Jeg har noe funky med kjeven min også, det knaser på venstre side hver gang jeg åpner høyt – og åpne munnen høyt er ikke noe jeg kan si at jeg klarer. Å derfor skulle gape i tjue minutter i strekk uten å kunne lukke kjeften….

Takket være angsten har jeg også slitte tenner i den forstand at jeg låser kjevene og gnisser tenner. Jeg sa det istad, sier det igjen; fuck you agoraphobia. Innen jeg endelig kunne lukke kjeften var jeg så skjelven at jeg trodde nesten ikke jeg skulle klare å gå derfra. Det klarte jeg altså, men den følslen jeg hadde mens jeg gikk gjennom byen til bilen til mamma var alt annet enn god.

Neida, joda. Det gikk vel “ok” om jeg kan si det sånn. Jeg skal ikke klage! Det høres sikkert ut som om jeg klager nå – det er bare en forklaring, omtrent slik jeg ville forklart det til en venninne. Når jeg kom hjem tenkte jeg i alle fall at jeg skulle sove, med tanke på at jeg sto opp enda tidligere enn igår, kvart på ni for å være presis. Brukte for lang tid til å gå tur med Nick og Zahra, hadde litt for dårlig tid til å ordne meg selv, det gikk på minuttet.

Jeg fikk ikke sove noe særlig, dro heller ut en tur med Elin (lenge siden sist). Det var veldig fint å kjøre bil uten mål og mening. En sånn tur hvor hun sier “høyre, venstre?” og jeg bare peker en tilfeldig vei. Jeg pleier alltid å peke, hvis ikke kommer det ut feil, høyre når jeg egentlig mente venstre og vice versa. Rart hvor lite som skal til for å dempe en relativt halvtraumatiserende tur til tannlegen.

Jeg kom i alle fall hjem med dette:
Jeg og skrivebøker. Don’t get me started. Ser at dette innlegget allerede inneholder 1631 ord, så jeg skal ikke fortelle mer om det akkurat nå.

DERFOR poster jeg flere bilder av Nick på bloggen enn Zahra. Hun finner du under pleddet liksom. Dessuten er hun oppmerksom å sover selvsagt aldri når jeg fisker fram kamera.

Han her derimot. Han er fin når han er våken, men noe søtere enn han er når han sover skal du lete lenge etter! Det fineste jeg vet er å legge meg om kvelden, han sover allerede på sofaen og må bæres ut i yttergangen sånn at han kan gjøre sitt ute. Når jeg vekker han da – åååh. Da har jeg mest lyst til å si “baby”, noe jeg omtrent aldri referer til hundene mine som. De er ikke babyene mine, de er hundene mine, selv om det finnes likhetstrekk i å ta vare på valper sammenlignet med små barn. (Sier absolutt ikke at det er det samme!)

Og jo, helt på slutten kan jeg nevne at jeg holdt på å få hjerteinfarkt etter at jeg var hos tannlegen. Når Nick leker, leker han litt med den, litt med den – og litt med den. Når jeg rydder pleier jeg å kaste alle lekene hans i en kurv, når han skal leke henter han det i kurven. Greia er at han har tendenser til å hente alle tingene, én etter én, også strør han dem utover i sofaen. Når jeg bestemte meg for at jeg skulle prøve å sove måtte jeg derfor kaste alle lekene hans på gulvet (sånn at jeg fikk plass liksom) og det var her jeg ble oppmerksom på at skoen jeg har latt Nick gå løs på manglet skolisse.

Da var jeg kjapp med å endevende alle pledd, puter, sofaputer, leker og bur på let etter skolissa. Tenk om han hadde spist den?! Det er jo faktisk virkelig reell krise, og jeg fant den ikke! Jeg målte den andre skolissa til 90cm og det hadde vært rart om han hadde fått i seg hele den uten at jeg merket noe, iløpet av en time når han lå to meter unna meg. “Hallo, det er faen ikke spagetti heller?” tenkte jeg i mitt stille sinn. Jeg ringte i alle fall til dyrlegen for å høre hva som kunne gjøres mens jeg fortsatt gikk gjennom andre ting. Dyrlegen rakk akkurat å fortelle meg at han kunne få en sprøyte sånn at han kastet den opp igjen – i samme sekund fant jeg den helvetes skolissa og innen jeg hadde takket for meg og lagt på, pælmet jeg skolissene i søpla. Takk g u d (ellernoe).

Uansett. Nå har jeg trykt fra meg 2061 ord, så nå skal jeg sette punktum     .

Pokker. Glemte å legge ut bilde av neglene mine. Nails liksom!
Det rosa ble for rosa for meg, varte bare en dag før jeg erstattet det med lilla og “dryppende” sølv. (Tannlegen og assistenten hennes synes hvertfall de var fine liksom.) Haha. Nå skal jeg sette punktum

.

Advertisements

55 Responses to “For det meste helt usaklig.”


 1. 1 Elisabeth :) 8. August 2012 at 21:12

  Liker lange innlegg, og dette var intet unntak. Du er så utrolig flink til å skrive, du! Bildet av deg er også kjempefint, du har så fint et ansikt og håret ditt….Nydelig! Det er bra du har humor, flere som burde ha den innstillingen. Liker også at du og frk.fastlege begynner timene med det som er positivt, det er bra. Du er flink, Karianne. Og forresten så er jeg enig med tannlegen og assistenten: neglene dine er virkelig fine! ;) (også håper jeg du liker smakene på næringsdrikkene som din mor valgte ut..!;)

  Stor klem!

 2. 3 Ronja 8. August 2012 at 21:36

  bringer jogert style er favoriten her :) tror de er den numer 2 fra venstre ? klarer bare ikke helt og se om de er jogert style ?

 3. 5 Tonje 8. August 2012 at 22:17

  Åh, gud, tannlege ja. Hun/han er det flere år siden jeg har vært hos. Bra jobba at du klarte å få til det til tross for alt som ikke gikk som det skulle. Vet jo hvor mye angsten kan rive innvendig for hver enkelt uforutsett og tidsstrekkende ting som plutselig dukker opp. Er sånn for meg i alle fall:P
  Og fine negler da! :grin:

 4. 7 Laila 8. August 2012 at 22:18

  SKOGSBÆR <3 I say no more.

 5. 9 Nina 8. August 2012 at 22:28

  Elsker disse type innleggene. Godt og blandet. Var godt å lese før min sovepille kicker inn for nattrn. Jeg heier på deg Ksrianne og dine innlegg hjelper ofte meg selv om jeg sliter med en bipolar lidelse og med angst selvfølgelig. Håper du får en god natts søvn og en ok dag i morgen også:-) klem fra hedmark

 6. 11 Andrea Nornes 9. August 2012 at 08:28

  Jeg har veldig mange favoritter jeg egentlig, pleier å bestille opp rundt 25 forskjellige av gangen, høhø.. En sikker vinner er i hvertfall yoghurt style – begge smakene (utrolig godt! særlig om man fryser dem ned og rører litt i fryseprosessen) Caramell er good, Compact med kaffesmak er utrolig god, og thickened stage 2 – begge smaker kan være god å spise med skje :)
  De eneste jeg IKKE drikker er vel cherry, og de som ikke er melkebaserte

  • 12 karianne 11. August 2012 at 11:09

   25 forskjellige smaker av gangen? Wow, gjetter du blir populær hos apotekaren som å trykke inn alle de bestillingene, haha!
   Du, jeg leste på bloggen din noe merkelig her om dagen som jeg tror jeg glemte å kommentere, husker ikke helt, men har du noen gang kokt næringsdrikkene dine?
   Jeg hadde en periode hvor jeg fryste dem før, men det begynner å bli lenge siden. Kanskje jeg må prøve det igjen!
   Jeg har aldri prøvd cherry! Takk for tips ;)

   • 13 Tahle 15. August 2012 at 10:45

    Jeg varmer ofte de med sjokoladesmak. Akkurat som å drikke kakao pluss at det varmer:) Interessant å diskutere næringsdrikker – det hadde jeg ikke trodd jeg skulle gjøre, men bra å utvide horisonten :)

   • 14 karianne 15. August 2012 at 11:48

    Haha! Hadde ikke sett for meg så stor respons når jeg stilte spørsmålet!
    Så det skiller seg ikke når man varmer dem altså? Har aldri falt meg inn å prøve, har bare ikke sett for meg at det kom til å gå bra! Men tips notert ♥

   • 15 Tahle 16. August 2012 at 00:07

    Bare pass på at det ikke koker så skal det gå bra :)

   • 16 karianne 21. August 2012 at 14:49

    Haha, den er grei! skal prøve å huske det!

   • 17 Andrea Nornes 5. December 2012 at 16:37

    uff, nå så jeg plutselig at jeg aldri svarte :P Her går det i perioder – i sommer frøs jeg alle, men de siste tre månedene i hvertfall har jeg kokt alle. Om jeg er på reisefot og vet at jeg ikke vil kunne få hatt den hverken ald eller varm så bruker jeg også å ha med en sjokolade og kjøpe en kaffe på narvesen eller noe som jeg blander den med. Ekstra godt med isbiter :D Til og med lillesøster, uten noen som helst for for sf spurte om å smake og syntes den var veldig god :) Ellers har jeg også kokt grøt på vaniljesmaken en del ganger :)

   • 18 Andrea Nornes 5. December 2012 at 16:39

    jeg varmer dem forresten alltid til de koker, og så tar dem i mikroen ett minutt etterpå til de VIRKELIG koker, så det er ikke noe problem ;) eneste er at de lett svir seg i bunn av kjelen (derfor mikroen)

   • 19 Karianne 6. December 2012 at 18:48

    That makes sense! Jeg har ikke mikro da. Kanskje jeg må prøve å varmen noen en dag just for fun, det er jo ikke akkurat varmt ute for tiden! Takk for at du deler erfaringer Andrea! ♥

 7. 20 Jeanett 9. August 2012 at 09:39

  Jeg drikker næringsdrikker og kjenner meg igjen i det med mangel på variasjon. Er jo trygges å kjøpe de man vet man liker :P Men jeg har kommet dit hvor jeg ikke klarer mer av bla. karamell. Så har i det siste begynt å prøve nye smaker. Har funnet ut at fresurbin markjordbær og skogsbær er gode. Ellers går det mest av vanilje, cappuccino og ulike varianter av sjokolade her også. Tenkte å prøve Fresurbin med kirsebær. Kan jo bli spennende.

  For å få mer variasjon kan du også prøve nutridrink yoghurt style. De er litt annerledes enn alle de andre. Lenge siden jeg har drukket dem selv, men de er greie.
  Du kan også variere ved å bytte mellom ulike varianter av de samme smakene ;)

  Lykke til med smaksprøvingen :)

 8. 22 Destgirl 9. August 2012 at 15:31

  Galgenhumor er fantastisk, jeg ler mye av meg selv og min situasjon og det hjelper meg mye. Noen forstår ikke at jeg sier noo ironisk, noe jeg ofte gjør og ler. Noen ser på meg og sier aaww det går nok bra, det føles bare enda verre for jeg vil ikke at andre skal synes synd på meg, jeg spøkte noe jeg ofte også gjør :) Eller hvis jeg sier ironisk dette var jo bare dritgøy og den andre sier åå jeg syntes ikke det var noe gøy… :shock: :shock:

  Jeg er eldre enn deg og tør ikke gå til tannlegen :oops: jeg får helt angst, fikk narkose en gang, nå tør jeg ikke spør, jeg har så mye skam i forhold til tannhelse.. så jeg går rundt med dårlig tannhelse og prøver å tro meg på en god tannhelse, takk for legedom sier jeg.. haha godt ikke alle hører meg, men det er alt jeg klarer nå..

  Blir spennende med den planen fra frk fastlege, om jeg ikke vet hva det er så hørtes det jo ut som noe som kunne være bra :)
  Fine bilder og likte neglebildene, spesielt de lilla, stilige :)

  klem <3 <3

  • 23 karianne 11. August 2012 at 11:22

   Man MÅ nesten kunne le av det, hvis ikke blir realiteten for tragisk til å holde ut.
   Håper du klarer å komme deg til tannlegen en gang! Om jeg kan, kan kanskje du og? <3 Jeg tror i alle fall på deg!

   Takk, klem til deg <3

 9. 24 Tahle 9. August 2012 at 16:56

  Måtte le da jeg leste om næringsdrikker og ventetid – selv uten kø tar det jammen tid… I mange år drakk jeg bare Fortimel sjokolade og da Fortimel ble borte ble det nesten krise i heimen :shock: :shock: What to do?? Men jeg klarte nå etterhvert å utvide horisonten og liker ulike smaker i ulike merker, Resource sin sjokolade er god men liker ikke Nutridrink sin for eksempel. Elsker kaffe men som næringsdrikker synes jeg bare det blir feil og kunstig.

  Synes jeg nå har et ganske så stort repertoar, men er jeg innlagt og de ikke har noen av mine går jeg helt i lås. Samme problem hvis apoteket må bestille inn. Jeg har riktignok mange alternativer nå men det betyr ikke at jeg kan drikke hvilken som helst av dem, jeg MÅ ha den jeg har planlagt. Kan være fleksibel på mye men ikke når det kommer til inntak. Alt næringsinntak er via næringsdrikker, vet ikke hvor mange år det har vært slik nå engang. Får helt panikk hver gang det blir snakk om å skulle prøve noe vanlig mat. Fresubin Creme og YoCreme har gått innimellom. “Næringsdrikk” det også men spises nå ihvertfall med skje :wink: Selv om systemet jeg har nå ikke er optimalt for kroppen så fungerer det tross alt, kroppen klarer seg stort sett uten sonden. Nutdrink Compact og Resource 2.0 gir jo flere kalorier per milliliter så da kan heldigvis mengden senkes uten dårlig samvittighet.

  Tok et blide av næringsdrikkene men klarte selvfølgelig ikke å få det hit så får skrive i stedet.

  Nutridrink: Compact fibre i vanilje og jordbær, Nutrinikidsmoothie i sommerfrukt og bær & frukt, Yoghurtstyle bringebær og vanilje-sitron.

  Resource: 2.0+ Fiber i vanilje og skogsbær , SeniorActiv :oops: i jordbær og vanilje (ekstra mye av det kroppen min trenger selv om jeg ikke er senior), Protein i sjokolade og skogsbær.

  Fresubin: Fiber i vanilje.

  Må igjen si at jeg synes du skriver utrolig bra! Jeg kommenterer ikke så ofte men følger bloggen din med stor interesse :smile: Imponert over alt du får til, selvinnsikten og alt! Stå på selv om det er tøffe dager – vi må håpe og tro at det en gang blir bedre, at livet er noe mer og at det er verdt å kjempe.

  • 25 karianne 11. August 2012 at 11:26

   Det er vanskelig å skulle rive seg løs fra noe som er trygt for å finne noe annet! Du er flink som har klart det i alle fall.
   Åh, det er flere som sier de smoothiene er gode, har ikke smakt dem enda! Må vel føre dem på lista ;)
   Tusen takk for alle tipsene! Virkelig hjelpsomt.

 10. 26 Ronja 9. August 2012 at 17:26

  mente fra høyre seff :P

 11. 28 Trine 9. August 2012 at 21:37

  Likte dette innlegg :) Hehe :D

  Hmm… Lurer på en ting, kanskje du kunne skrive et innlegg om det eller kanskje henvise til noe du har skrevet? Litt vanskelig å bladre tilbake i din nye blogg, men jeg lurer virkelig på, den andre diagnose du har ’emotional ustabill’ hva er det? Har prøvet å lese litt på nett, men lurer bare på, om du kanskje engang kunne forklare dine ord, hva er dette er?

 12. 30 Siw 9. August 2012 at 21:40

  Jeg holder også fast på de samme.Karamell,fresubin sjokolade og Mokka. Men jeg bestemte meg også får å prøve noe annet så jeg yogurtstyle med bringebær og den juciestyle du har med eple. Den yoghurtstyel var jeg litt skeptisk til med en gang,men etter hvert fant jeg ut at jeg kom til å bestille mer av den.Men den juciestyle med eple smakte i mine øyne høgg.Rører ikke den igjen for å si det sånn!

  • 31 karianne 11. August 2012 at 11:07

   Youghurt style er kjempegode da!
   Er ikke så glad i de som er juicestyle. Det smaker for mye.. vitaminer tror jeg? Haha!
   Bra man i det minste har noen lifesavers!

 13. 32 Miriam 9. August 2012 at 21:59

  Det er riktignok ikke drikk da, litt fastere konsistens…men anbefaler nutridrink fruit(eple)!!!

  http://www.apotek1.no/produkter/nutridrink-fruit-eple-3x150g-914200p

  Må bestille den inn da(aldri opplevd at de har den i hyllene), men de pleier få den iløpet av et par dager ;)
  Jeg blir kvalm av så og si alle næringsdrikker(prøvd det meste) og sånne nærings”desserter” er helt grusomme…men den her er skikkelig frisk og annerledes!

  Har prøvd å finne noe lignende for jeg tåler egentlig ikke eple, men ikke funnet noe som er i nærheten så langt!

  • 33 karianne 11. August 2012 at 11:04

   Åh, synes den er grusom jeg, haha! Men har de ikke en smak til, siden du liker den så godt? Mener det var en grønn og en rosa når jeg testet dem ut, den rosa var jævlig, den grønne var “ok”, men jeg har aldri bestilt det siden.
   De som er crême synes jeg er god – bare den med sjokolade da :P

   Men se her : http://nutricia.no/upload_dir/docs/Nutridrink_Fruit_0709%20(2)_1.pdf
   Har du prøvd den i jordbær?

   • 34 M 12. August 2012 at 17:37

    Hehe, ok :P Den grønne jeg liker…Den rosa (den som du link til) går greit, men ikke så veldig god…Men begge er masse eple(pure) i…like mye eple i den med jordbærsmak som i den med eplesmak faktisk :/

    Creme sjokolade tror jeg faktisk ikke jeg har smakt! Men er ikke så veldig glad i ting med sjokoladesmak…de kan være veldig gode smaksmessig, men blir så sykt trigget av det jeg :P Føles som å drikke ren sjokolade omtrent.

    Var en liten periode jeg drakk endel vanlig næringsdrikk. Da gikk det mest i aprikos og banan…

    Synes ikke de juicebaserte næringsdrikkene er så veldig gode, men blir likevel mindre kvalm av dem ifh. til melkebasert…men er det ikke sånn at de juicebaserte ikke er fett i? Mente jeg leste de var fettfrie…da blir isåfall halve poenget vekke for min del :P Trenger jo strengt tatt det fettet :P

   • 35 karianne 12. August 2012 at 23:28

    Juice Style er uten fett ja! Tør ikke å drikke så mange av dem (sjelden jeg gjør det) fordi jeg har mer hetta for feilbalanse i forhold til karbohydrater enn fett. Kroppen trenger fett, hjernen trenger fett. Har på en måte blitt trygg på at det fettet som er i næringsdrikkene er der med god grunn.

    Tror jeg er sjokoholiker? Haha, vet ikke.
    Bottom line is; bra du får i deg næring ♥

 14. 36 Marie 9. August 2012 at 22:20

  Du er utrolig modig som tørr å gå imot angsten din! Jeg både tror og håper at du en dag blir helt fri for den.

  Men dette med næringsdrikker. Jeg har ikke prøvd så mange, ettersom jeg har trivdes med de fleste av de jeg har hatt. Favorittene mine er de fra juice style, og den jeg liker best er skogsbær. Eple, tropisk frukt, jordbær og appelsin er også veldig gode, og jeg foretrekker dem fremfor multi fibre og protein. Hvorfor jeg foretrekker juice style er fordi at de ikke metter på samme måte som multi fibre og protein. Magen fylles opp, men jeg føler meg ikke mett, og det er helt nødvendig for at jeg ikke skal ty til bulimi.

  Jeg kan jo selvfølgelig drikke multi fibre og protein, men noen syntes jeg blir kvalmende. For eksempel banan og aprikos. Sjokolade og vanilje kan også bli veldig kvalmende i lengden, men noen ganger går det fint. Noe du absolutt IKKE må prøve er Nutridrink multi fibre appelsin. Det er som å spise appelsin og så drikke et glass med melk! Men det sier vel seg selv, haha.

  Noe som er fint for meg er at jeg kan fryse (halvfryse) drikkene fra juice style slik at det blir som “slush” eller is. Helt siden jeg var liten har jeg elsket frukt, bær, mat og drikker som er fryst. Man kan jo gjøre det med de andre også, men jeg syntes ikke det smaker like bra. Kan forresten nevne at jeg bare har smakt Nutricia, så det er det jeg har skrevet om nå.

  Håper du finner nye smaker du liker, og at næringsdrikkene blir mere interessante. Lykke til! :)

  • 37 karianne 11. August 2012 at 11:19

   Skjønner hva du mener. Jeg er helt omvendt, at jeg liker de som er melkebaserte bedre enn juice style fordi de metter litt. Om jeg blir for sulten kommer trangen til å spise/overspise, og dermed blir det oppkast også. Men juice style er kjekt når man har litt lavt blodsukker og trenger noe kjapt :)

   Wæh, har aldri prøvd aprikos, men den hørtes ikke noe god ut! Banan liker jeg ikke – nettopp fordi den er for kvalmende. Og vanilje kan også lett bli kvalmende. Men sjokolade har jeg ingen problemer med. Tror jeg har prøvd appelsin en eller annen gang i tiden, men det er i så fall lenge siden.

   Må prøve å fryse jucie style en dag! Tusen takk for tips :)

 15. 38 christina 10. August 2012 at 11:13

  den rosa neglakken med hvit var NYDELIIG !!! kunne du ikke lagd et innlegg dder du viser hvordan du lakker neglene dine sånn? hvilke neglakker det er osv ? hvor du får kjøpt dem ? jeg vedder på at jeg ikke er den eneste som vil du skal lage et innlegg hvor du viser oss dine talent med neglelakk lakking :!!

  • 39 karianne 11. August 2012 at 10:54

   Så bra du likte det!
   Har fått en del forespørsler om det nå! Skal se hva jeg får gjort neste gang jeg lakker neglene.

 16. 40 Anne grethe 11. August 2012 at 02:03

  Nails <3

 17. 42 Anja 11. August 2012 at 19:20

  Bra jobba hos tannlegen! Kule negler :smile: holder meg som regel til nutridrikk sjokolade, karamell og vanilje, men smootihe er også gode.

 18. 44 Jeanett 11. August 2012 at 20:07

  Et annet tips til næringsdrikkene for å få litt variasjon er å fryse dem og spise dem med skje ;)

 19. 46 Emma 11. August 2012 at 21:57

  Søte karianne!
  Apropo tannleger og angst. Har angst for tannlegeregninger jeg. Og problemer med å stole på tannleger.
  Er ikke alle som er like dyktige rett og slett, og han forrige jeg var hos skal jeg aldri tilbake til.

  Take care.

  Stor klem.

  • 47 karianne 12. August 2012 at 01:36

   Emmaaa <3
   Jeg er så heldig at jeg ikke betaler for tannlege (kryss i taket og halleluja for det).
   Klem til deg ♥

 20. 48 Tonje 11. August 2012 at 22:41

  Skulle ønske nutrilett og slankedrikker hadde like mange smaker :( De smaker enten råtten ekkel jordbær eller sjokolade som ikke smaker sjokolade. Bare å hive nedpå og håpe på at det ikke kommer opp igjen! (ufrivillig). Vi tynne og vi tykke har tydeligvis noen av de samme problemene når det kommer til slike drikker!

  • 49 karianne 12. August 2012 at 01:35

   Hahaha! Den siste setninga, so true! Nutrilettshakene er ikke noe gode (har dog ikke drukket det siden 2006 når det nå en gang var -nok en diett- spiseforstyrrelsen min fikk meg til å -teste- ut)

 21. 50 Christina Irene 14. August 2012 at 19:49

  Personlig hadde jeg et slags “crush” på nutridrink.. Noe annet var liksom ikke noe alternativ :p Jeg drakk en lang periode kun mokkasmaken, men da den begynte å komme i retur klarte jeg ikke å få det ned, fysatan så jævelig det var. Aldri vært borti verre.. :shock: Etter det gikk det kun i sjokolade og karamell, så egentlig har jeg ikke utfordret meg noe særlig. Prøvde en juicestyle på sykehuset en gang, vet ikke hvilket merke det var, men det smakte helt seriøst rennende ørevoks, jeg kødder ikke! Etter det torde jeg ikke å drikke noen juicestylevarianter heller, haha..

  • 51 karianne 14. August 2012 at 21:20

   Synes Nutridrink er de med best smak ja.
   Uff! Er ikke mange Juice Style jeg liker. Jordbær og eple, tror det må være de to som går ned. De andre smaker for mye “vitaminer”.
   Liker bloggen din forresten!

 22. 52 Stein 15. August 2012 at 15:26

  Selv brukte jeg Nutridrink for noen år siden for å komme meg opp i vekt, husker ikke helt hvilken men det var en som var fullverdig. Fullt måltid og ikke sånn man bare fyller på måltidet med =)
  Veldig fin blogg =)

  • 53 karianne 21. August 2012 at 14:48

   De melkebaserte er fullverdige måltid, de som er juice style inneholder ikke fett og kvalifiserer dermed ikke som fullt måltid.
   Bra du fant hjelp i de! Og takk skal du ha :)

 23. 54 Kinemor 27. August 2012 at 16:56

  Tror jeg har ei hel pappeske med skrivebøker i bua. Får aldri nok! Elsk på skrivebøker <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: