It can’t rain forever.

Om noen kan fortelle meg hvorfor himmelen var skyfri i natt, klokka halv ett – og hvorfor jeg våknet opp til det samme dritværet som har vært her en stund nå, idag tidlig – hadde jeg blitt glad. Logikk?!

Igår kveld var jeg skikkelig trøtt og tenkte jeg bare skulle gå å legge meg, ikke se på klokka, ikke drøye, bare ta medisiner å finne senga. Innen jeg så på klokka var den ikke 0100 en gang! Det er flere måneder siden det skjedde. Til gjengjeld var jeg også våken før 0900. Damn it. Flotte greier å våkne tidlig en mandags morgen på grunn av smerter. Ny uke, nye muligheter – er det ikke det de sier? Etter to timer orket jeg ikke å være våken lenger, så jeg sov bort de timene jeg klarte å sove bort. (Det høres veldig tragisk ut, men det har gjort dagen mer overokmmelig.)

Lakket negler igår! Det er kjempeenkelt. Jeg får ofte spørsmål om jeg kan legge ut sånne “steg for steg” bilder, noe jeg ikke har gjort. Jeg er forferdelig rotete når jeg lakker negler altså. Neglelakk her, neglelakkfjerner der, bomull borti der, en lakk her, en boks med ulike lakker der, og noen på gulvet såklart. Jeg kan forklare denne i alle fall, det er så enkelt! Tar bare litt tid – that’s all.

Lag nummer 1; blå lakk over hele neglen. Egentlig er steg nummer 1 å lakke basis (blank eller veldig lys lakk) over hele neglen, deretter blått.
Nummer 2; mørk lilla lakk lagt på med svamp. Jeg bruker sminkesvamper, river bare av biter, tar på litt lakk og voilá. Jeg lot 1/4 av neglen være blå og la lilla på resten.
Nummer 3: En mer rødlig lilla. Den er nesten ikke synlig på bildet og det er meninga – det skal se ut som om fargene blandes inn i hverandre nedover. Samme prosedyre som steg nummer to.
Nummer 4: Brukte en veldig rosa lakk og la den nederst på neglen, som om du skulle gjort fransk manikyr. La på det laget med pensel og brukte svampen oppå der igjen bare for å duse det litt ned, blande det inn.
Step number 5: lakk med glitter over hele neglen.
Siste steg, 6: fjern det du har lakket utenfor. (Jeg lakker alltid utenfor nå og da)

Vær så kreativ du bare vil! Miks farger og merker. Billige lakker er ikke nødvendigvis dårlige lakker, bare husk å ha blank lakk på toppen så holder deg seg bedre. Om du lakker blank lakk på neglene annenhver dag kan designet du har på neglene holde seg veldig lenge. En gang i vinter hadde jeg galaxy nails i 10 dager før jeg ville lakke noe annet. Var dette hjelpsomt? 

Vanskelig å ta fine bilder av Zahra. Tror hun har et snev kameraskrekk. Hun sender meg “ånei, ikke nå igjen” blikket hver gang jeg drar fram et kamera. Telefon eller speilrefleks spiller ingen rolle så hun sitter aldri i ro.

Det eneste jeg liker med mandager er kaffe og ferske episoder True Blood. 

Moter meg egentlig opp til å gå en tur idag også, men været frister ikke så veldig… For å si det sånn må jeg pent venne meg til regnvær, inklusiv Nick som heller ikke er noen stor fan.
“But it’s raining, I don’t want to go out : ((((( “

Noen sa det for en stund siden, husker ikke eksakt hvem, men det som ble sagt var “alle trenger noe å se fram til.” Jeg har skrekkelig lite å se fram til i denne såkalte “hverdagen”. Man må liksom finne på noe. Helt ærlig synes jeg det er kjempevanskelig. Men jeg prøver. Jeg har planer for neste uke og en helg i August. Det blir fint, kjenner jeg gleder meg litt faktisk.

Jeg har planer for høsten også. Valget er tatt. Jeg har bare fortalt det til foreldrene mine og noen få av mine nærmeste venner men de støtter meg alle sammen. Hadde ikke helt forventet det men jeg er glad for det. Har snakket om dette evig lenge, tenkt på det. “Hvorfor gjør du ikke bare det?”, og nettopp det. Hvorfor gjør jeg det bare ikke? Hvorfor ikke nå? Bitene i livets puslespill kommer aldri til å falle på plass om jeg bare sitter her og… gjør ingenting, eller venter. Venter på hva, egentlig?

Nå er det vel på tide med dagens utfordring; en tur ut. Det grues.

Advertisements

16 Responses to “It can’t rain forever.”


 1. 1 Tine 23. July 2012 at 19:20

  Hørtes ut som meg når æ lakkere negla:p æ fikse ikke galaksenegla, blir bare søl , får det ikke til å se så pent ut :???:

  • 2 karianne 24. July 2012 at 09:14

   Practice makes perfect ;) Hadde bra mange fucked up resultata før æ føte æ kom nån vei og kunne avansere! You’ll get there ♥

 2. 3 Isabel 23. July 2012 at 19:35

  Du er sterk og jeg har troen på at du skal klare dette!<3
  Jeg vet det er grusomt, men som du sier: If you going trough hell – keep going.
  Masse lykke til på turen din! Du er i tankene mine :)

  • 4 karianne 24. July 2012 at 09:15

   Det ble ikke helt som planlagt (ble vel mer en tur på butikken men det er jo eksponering det og)
   Og takk ♥

 3. 5 Tonje 23. July 2012 at 21:41

  Så fine neglene ble :grin:

  • 6 karianne 24. July 2012 at 09:16

   Thank you! Takk for tips forresten, var vel mest ditt jeg gikk for til slutt! Tror jeg må skrive meg en inspirasjonsliste over ting jeg vil teste ut etterhvert ;)

 4. 7 Andrea Nornes 23. July 2012 at 21:58

  ikke spesiellt fristende å gå ut i regnet nei, hverken for mennesker eller dyr. Ble veldig nyskjerrig på høsten jeg :)

  • 8 karianne 24. July 2012 at 09:18

   Det var det visst flere som ble! Skal skrive om det når den tid kommer, er to millioner detaljer som skal på plass før den tid. Men det føles godt likevel, noe å jobbe med, se fram til!

 5. 9 Frk Cornelia 24. July 2012 at 17:33

  Håper du overlevde turen ut og fikk en fin dag :)

  Hvilken platform blogger du på? Jeg driver å skal prøve ut wordpress og står litt fast :p

  • 10 karianne 24. July 2012 at 17:43

   Takk!

   Nå bruker jeg wordpress.org. bloggen arikanne.com ligger på wordpress.com, skulle ikke tro det var så stor forskjell på org og com, men om du er “nybegynner” eller leter etter den enkleste løsninga vil jeg utvilsomt anbefale wordpress.com. Er ikke sikker om jeg hadde gått over til .org om jeg var klar over hvor mye arbeid det er!

   • 11 Frk Cornelia 24. July 2012 at 19:41

    hva er forskjellene på org og com? Sånn “grovt” fortalt?

    er på .com nå og foreløpig syns jeg det er bedre enn blogspot som jeg har nå.. Så driver å pusler og prøver å få til noe ut av det, men jammen ikke lett..

   • 12 karianne 24. July 2012 at 20:47

    Du kan ha de samme fordelene på .org – men det må innstalleres og diverse. Du trenger en egen bloggplatform å hoste bloggen din. Jeg bruker one.com som mitt webhotell. Deretter må du laste ned wordpresspakken og trenger fildeler for å få lastet opp dette til din nye blogg. Jeg brukte flere timer på chat support for å få kabalen til å gå opp.
    Den største fordelen JEG har med .org er at jeg har større muligheter til å redigere layout/design selv fordi jeg har et programtillegg som gjør det enklere enn å jobbe utelukeknde med CSS kodene du må forholde deg til på .com

    Håper ikke du ble forvirret nå! Jeg har vurdert å gå tilbake til .com selv men er litt ubesluttsom for å være ærlig. Skal ikke være lett altså!

 6. 13 Linn L. 26. July 2012 at 22:49

  Så fine negler! Jeg lakket alle mulige farger, mønstre og fasonger i ungdomsskoletida, mens det i ettertiden stort sett blir enkeltfarger….men så sinnssykt kule neglene dine er! Blir inspirert :mrgreen:

 7. 15 Kine 1. August 2012 at 14:06

  Elsker neglene dine :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: