Starry eyed.

Det var fint å ha en hund, men det er enda bedre å ha to. Jeg kan ikke “ikke gidde” eller “ikke orke”, jeg må. I kveld tok jeg med meg Nikon på tur for første gang. Simpelt tenker du? Haha, absolutt ikke. En hund i hver hånd, og kamera da? Også skal de gjøre sitt, plutselig skal man holde tre ting og ordne med det. Jeg har ikke hender nok! Men så slapp jeg dem løs, det ble det bilder av!

Jeg nådde målet mitt med tre triks i uka forrige uke. Nå kan de begge; ligg, gi labb og high five. Nå kunne Zahra ligg fra før, men jeg har aldri hatt ork eller tålmodighet til å lære henne trisk før? Heldigvis er det ikke for sent og hun er utrolig kjapp og veldig lærevillig. Det er en liten lykkepille for meg hver gang de skjønner noe nytt! Føles så bra.

Ser virkelig utstillingspotensiale hos denne gutten ja. Those lines! Og han er jo enda bare 22 uker gammel.

Visste du at greyhound er den kjappeste hunderasen i verden? Her kommer useless facts; en rask whippet løper fortere enn en treg greyhound. Om en whippet og en greyhound stilte til løp på i en rett linje ville greyhounden ha vunnet. Om banen hadde vært rund vil whippeten vinne fordi den er mer smidig enn greyhounden. Om løpet er langt burde du derimot sette pengene dine på salukien, den har best utholdenhet!

Nå skal det også sies at lillefrøkna gruser lillegutt når det kommer til løping for hun kan svinge brått hvor han vil snuble og trille avgårde.

“Søk.”

“Er det labben du skal ha nå? Jeg er klar ser du, skjønner hva du tenker på.”

Dyr burde komme på blå resept. De kurerer jo ikke problemet, det gjør ikke piller heller, men de kan absolutt hjelpe og bidra positivt. Jeg visste ikke helt hvor mye jeg trengte en hund til, men jeg ser det nå. Det har utrolig mye for meg å si, for min livskvalitet generelt. De gir meg så utrolig mye glede, jeg har ikke ord for det en gang. Zahra krever utrolig lite og derfor har det blitt lett for meg å overse potensialet hun har, uten at jeg egentlig var klar over hva jeg gikk glipp av. Nick derimot, han krever. Om Zahra kjeder seg kan hun sove, om Nick kjeder seg skal det lekes. “Gi meg oppmerksomheeeet, nå!” Det igjen teller positivt for Zahra sin livskvalitet også.

Jeg kan ha en dag hvor jeg er nedtrykt og føler meg elendig hele dagen, når jeg først kommer meg ut og kan slippe hundene mine fri, (for en klisjé), det er nesten som å finne meninga med livet på nytt, mest av alt håp.

Gule blomster smaker best.

Starry eyed.

Advertisements

20 Responses to “Starry eyed.”


 1. 1 Anita 17. July 2012 at 04:51

  Det blir en helt annen kvalitet på bildene av et ordentlig kamera :D
  Skikkelig dybde og fart i bildene!

 2. 3 perlesnor 17. July 2012 at 06:26

  Nydelige bilder! Digger det det Zahra løper og har halen rett ut ut Nicks snute så vidt synes, RÅTT!

  True story med hunder og glede og at to er gir enda mer enn en :)

  Hvilke triks går du videre til nå? Trenger litt ideer og tips til noen lette jeg kan lære mine. Krype var visst en litt for stor utfordring.

  • 4 karianne 17. July 2012 at 23:35

   Litt usikker på hva neste steg blir. Driver og ser tutorials på youtube, det finnes flere dyktige hundetrenere som legger ut “how to” videoer hvor de viser hvordan de trener triksene. Anbefales om du ikke har sjekket det ut allerede!
   Klem til deg!

 3. 5 Frida 17. July 2012 at 08:21

  For noen fantastiske bilder! :D Skjønner at disse skapningene lyser opp hverdagen din.

 4. 7 Anette 17. July 2012 at 10:43

  for noen nydelige hunder! :grin: du burde ta med deg nikon oftere i og med du får slike nydelige bilder :smile:

  • 8 karianne 17. July 2012 at 23:37

   Absolutt! Er enklere å ta med speilrefleksen når jeg ikke er alene, da har jeg flere hender nemlig. Men skal bli flinkere :)

 5. 9 Tonje 17. July 2012 at 11:45

  Så utrolig fine bilder! :razz: Er noe eget med å ha dyr altså. Ser så frem til den dagen jeg bor et sted hvor jeg kan ha dyr :grin:
  Synes nå forøvrig neglene dine så finere ut (det lille man så) enn det du skulle ha det til :wink:

  • 10 karianne 17. July 2012 at 23:39

   Haha! Kommer til å gjøre det flere ganger tror jeg, øve! Venter på neglelakk i posten, blir enklere med tynnere pensler tror jeg. Men takk!

 6. 11 Terese 17. July 2012 at 12:04

  Skjønner godt hva du mener! Dyr burde absolutt kommet på blå resept. Selv har jeg en katt, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne… følelsen av å ikke være alene, og det å ha ansvar for noen ande. Ikke mist ubetinget kjærlighet <3
  Lyst på en hund også, men har for liten plass i leiligheten…

  Det er koselig å se hvor fint dere tre har det sammen ^_^

 7. 13 Marlene 17. July 2012 at 13:16

  Har lest bloggen din endel år nå, og jeg kan ikke si hvor mye det har betydd for min del ! vet ikke hvorfor, men på en måte hjelper det å lese om andres situasjon og erfaringer!

  Det jeg skulle skrive var at jeg også kjøpte meg en valp, for å “redde” meg, for å ha noe å stå opp til, og for å si det rett ut – ha noe å leve for. Det er snart tre måneder siden jeg fikk han i hus, og herregud så godt det er ! er helt enig med deg i det du sier, det er lykkepiller i fleng!!
  Så nå er det jo bare enda gøyere å følge med på dere, når jeg i tillegg eier den fiineste guttevalpen og kan kjenne meg igjen i alt du skriver for tiden :razz:

  Har også lært en del triks til lillegutten, og til nå kan han ; sitt, ligg, stå i ro, gi labb, high five, rull rundt, og sitte på rumpa og “vinke” med begge frambena i luften (bamse). men trenger inspirasjon til hva mer vi kan lære oss, så nå er vi kjempe klar til å se hva dere finner på !

  Stå på videre, vi heier på dere ! :grin:

  • 14 karianne 17. July 2012 at 23:43

   Tusen takk!

   Du har virkelig stått på med triksene skjønner jeg! Takk for tips, tror jeg skal prøve meg på noen av dem!
   Anbefaler deg å søke etter triks på youtube. Veldig bra at du har funnet noe som gir deg positiv mestring tilbake!

 8. 15 Andrea Nornes 17. July 2012 at 18:23

  De er så utrolig nydelige! Det siste bildet av Zarah var utrolig! Er forresten i prosessen av å muuligens anskaffe meg en iggy selv nå :) Har hatt lyst på det i årevis, og nå virker det som om det kanskje kan skje :)

 9. 17 anja 18. July 2012 at 17:35

  Så fine bilder! Herlig det der Nick har en blomst i munnen. skjønner godt problemstillingenn
  med to hunder og kamera, jeg synes det er vanskelig nok med en hund i bånd!
  Triks er gøy! Jeg har lært min å blåse bobler i vann (putte snuta i en skål og blåse ut).
  Det ser ganske så morsomt ut:-D men blir rimelig mye søl pga de lange øra hans! Haha:-D
  Ellers er rull rundt, spill dø, gå i åttetall mellom beina gøy. pluss masse annet.
  bare fantasien som setter grenser! Dyr er gull verdt:-)

  • 18 karianne 19. July 2012 at 23:00

   Høres herlig ut!
   Nick blåste bobler i vann idag når vi var ute og gikk, tilfeldigheter. Holdt på å le meg ihjel, how sweet!

 10. 19 Linn L. 19. July 2012 at 21:31

  For noen bilder! Og for noen motiver, så fine de er :grin: Skjønner godt at de gjør noe med livskvaliteten!

 11. 20 Marthe 22. July 2012 at 20:45

  Så utrolig skjønne bilder :-) :-) Du er flink til å ta bilder altså! jeg må se til å få tatt noen selv en dag, liker det jo egentlig så godt!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: