Something to believe in.

Onsdag var en fin dag. Ikke bare spontanitet, men dobbel spontanitet. Det var fint vær akkurat den dagen, det førte til angsteksponering i bøttevis, samt en utfordring til spiseforstyrrelsen. Alkohol. Jeg er ikke skrekkelig glad i å drikke av flere grunner. Først og fremst fordi kaloriene virker “ubrukelige” i mitt hode, for det andre fordi jeg ikke klarer å gå på en fest med mange mennesker, og byen? Nei.

Men på onsdag hadde jeg lyst. Av og til har man lov når man har lyst. Om det ble en bra kveld? For å si det sånn sto jeg utenfor på gårdsplassen og tante sa “wow, you’re up early” hvor jeg svarte “who said I went to bed?”, “oh, you’re up LATE. Where have you been?” – “EVERYWHERE.” Da var klokka halv åtte, torsdags morgen.

Det begynte med at jeg tok med meg disse… (han har blitt så stor!) Og gikk til Elin. Hun skulle møte meg halvveis så jeg slapp å dø av angst men for å si det sånn gikk jeg nesten hele veien alene. Pretty big deal, sol, fint vær, møtte en million biler og gikk forbi masse mennesker – alene, og det gikk fint.

Cookie Love, tar du ironien? Haha. Legitimasjon reddet meg såvidt når det kom til butikk og prosenter. Tror jeg må bli flinkere til å kle meg som om jeg ser litt eldre ut i visse situasjoner.

Fint vær!

Doctor Who med Elin. Pluss at vi holdt på å le oss ihjel når Elin skulle lage drink. “Oi, den ble søt. Skal vi ta salt oppi?” – “Neeei, er du gal, ikke ta saltet!!!” Når jeg rekonstruerte drinken i forklaring for Lillemi holdt hun på å dø. “Jeg skal aldri drikke med dere!” og jeg bare… “kjempegod med vaniljesaus.” (Jeg tuller ikke). Enkelte ting er bare internt. La meg bare presisere at det egentlig ikke ble en drink, mer som smoothie med alkohol i. Ehe. Skrev til og med ned oppskriften en eller annen gang iløpet av kvelden. Men uansett, så fant vi ut at vi kunne ringe Tonje for å høre om hun ville joine oss. “Også må du ha vaniljesaus på da!” høhø. Hun likte det faktisk ; )

Men så ringte Lillemi! Om jeg hadde lyst til å bli med på roadtrip? Klart. Jeg sier aldri nei til biltur. Ever. Og jeg er så jævlig korttenkt av og til, så etter at Lillemi hentet meg og vi kjørte Zahra og Nick hjem til meg, pluss kjørte en liten stripe rundt i byen – kastet jeg et blikk bak, tomt baksete. “Hvorfor spurte jeg ikke Elin og Tonje om de ville være med egentlig?”, deretter måtte vi jo kjøre å hente dem, selvfølgelig.

Kjørte forbi en turistbuss i byen med et stort fingeravtrykk på siden. “Oh my god, CSI BUSS JO!” og før jeg visste ordet av det måtte jeg posere for at Lillemi skulle ta bilde.

Deretter ble det roadtrip. Elsker den bilen, det er en leiebil og vi fant ut at det var akkurat den samme bilen jeg og Lillemi kjørte tur i for noen uker siden. I døra fant jeg papiret til Kick Lakris som jeg la fra meg forrige gang, pluss at det forlatte begravelseskortet som sier “vår dypeste medfølelse” samt en liten skriblet siste avskjed i hanskerommet. Tenk å dra i begravelse og glemme kortet i hanskerommet til en leiebil?

Skal ikke forklare hele turen i detaljer. La oss bare si at vi har spilt meget høy musikk, vekket turister i bobil (priceless, holdt på å le meg ihjel. Stakkars tyskere som hadde parkert langs veien.) Deretter måtte vi selvsagt kjøre over til den lille øya hvor det ikke bor så mange mennesker. Kjøre til veis ende og til den bittelille sandstranda hvor vi tok mange fine bilder!

Sand, everywhere. Som jeg nettopp nevnte, tatt mange fine bilder. Skal legge dem ut i et eget innlegg fordi jeg må finne de riktige ordene å sette sammen til bildene. Sterke bilder, sånne som sier mer enn tusen ord. Satser på å ha tenkt og skrevet ferdig til søndag!

Beste bildet! Lillemi er den bese sjåføren altså! (hun var forresten edru, selvfølgelig og naturlig nok!)

Det er fint med sånne dager (eller netter) som er latter fra begynnelse til slutt.

Advertisements

9 Responses to “Something to believe in.”


 1. 1 Christine 6. July 2012 at 21:34

  Du ser nyyydelig ut nå, Karianne :) super vakker! :grin:

 2. 2 Laila 6. July 2012 at 22:54

  Liker at du hadde en så fin kveld <3

 3. 3 Tutta 7. July 2012 at 08:22

  Dette hørtes ut som en kjempegøy kveld! GOdt du klarte å bli med på det! Du imponerer stadig :)

 4. 4 Lise 7. July 2012 at 10:06

  HERLIG! Jeg fikk skikkelig godfølelse av å lese og se dette her :)

 5. 5 Anja 7. July 2012 at 10:39

  Å så gøy det så ut! :grin: Gleder meg til flere bilder! Vekke turister i bobiler, ha ha, måtte le da jeg leste det :lol:

  Kjempefine bilder, gleder meg til fler!

 6. 6 anna 7. July 2012 at 11:39

  Så koslig å lese! Du ser virkelig flott ut når du smiler :D

 7. 7 Monika 7. July 2012 at 16:13

  Herlig! Sånne dager kan man leve lenge på. :mrgreen:

 8. 8 Anne Marte 8. July 2012 at 22:17

  Fab’ ^^,

 9. 9 Linn L. 9. July 2012 at 11:01

  Da jeg så bildene dine på instagram syns jeg de var så fine- du så så glad ut :grin: Kan tenke meg at det var en flott kveld!

  Men assa, jeg MÅ jo bare påpeke, siden jeg selv er i leiebilbransjen :mrgreen:, bilen burde virkelig vært rensket for søppel før dere fikk den altså :shock: Hehe!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: