Jadaneida.

Flink til å oppdatere? Ikke spesielt. Denne uka har jeg vært skikkelig uinspirert på alle mulige måter. Været er skikkelig kjipt ergo blir dørstokkmila enda lenger. Nick hater regn og jeg er ikke en stor fan selv heller – med mindre det er varmt ute, da går det nemlig bra – men selvfølgelig er det kaldt, surt og vind. Du vet sommeren suger når du trasker tur med to bukser på deg, singlet, genser, tykkeste fleecegenseren du har i skapet pluss vindjakke – og fortsatt fryser du. “Kan vi -ikke- stå i ro her, blir så jævlig kald!” (kan vi ikke la være å stå her, i tilfelle du mistforsto)

Om natta derimot, da føler jeg at jeg har mye å si, trykker på tastaturet som en helt til øynene går i kryss, til slutt ender jeg opp med å gi opp og lar innleggene lagres som kladder istedenfor. “Tar det imorgen” – ja, særlig. “Bretter klær imorgen” – særlig. Orker ikke, gidder ikke, blææh.

Idag tidlig satt jeg på gulvet og spiste youghurt i en liten firkant med sol som kom inn vinduet. Akkurat når jeg hadde vært ute og hundene hadde gjort sitt begynte det å regne…. Nick er ingen fan av regn i det hele tatt, spiller ingen rolle om han har dekken på eller ikke, er ikke noe gøy å gå tur når han synes det er fælt og virker misfornøyd. Men herregud, han må bare venne seg til at det regner her i verden! That’s life.

Gi meg sol og varme! Say no more.

Fregner fra forrige lørdag, tar gjerne i mot flere solskinnsdager! Jeg har absolutt stjålet fleecegenseren til mamma. Ja, altså.

Nick har fått nytt halsbånd! Med tanke på min kjærlighet til CSI kunne jeg ikke akkurat styre unna dette her når jeg fant det på etsy til 85 kroner inklusiv frakt. Han kler faktisk gult pluss at han er enklere å se i skogen. Har et regnbuefarget strikk jeg pleier å sette på Zahra (rundt selen, brystkassen altså) sånn at jeg ser henne også.

Jeg og Nick hadde tre-ukers-jubileum på onsdag. Det du ser av snuten hans bak hånda mi er hvor mye hodet har strekt seg! Når jeg fikk han var han akkurat like lang som hånda mi fra håndledd til lengste finger.

Oh baby baby it’s a wild world.

Regnfrakk! Han ser litt ut som en superhelt på dette bildet. Dekkenet var for bredt mellom beina framme, han så mer ut som om han padlet istedenfor at han gikk, så jeg reparerte det med hårstrikk .

Overfladiske innlegg for the win! Har ikke noe fornuftig å komme med akkurat nå.
God helg : )

Advertisements

17 Responses to “Jadaneida.”


 1. 1 anna 22. June 2012 at 20:29

  Du er veldig pen, og ble veldig søt med fregner :)

 2. 3 Guri 22. June 2012 at 20:46

  karianne jeg har lest bloggen din veldig lenge no!
  jeg ser en nydelig jente sin fortjener alt bedre! Men det er en ting jeg forsatt er et :?: på… hvordan går det med kjærlighetslivet? blir det noe av det?
  jeg bare lurer, stå på jente – du er sterk :grin:

 3. 5 Anne 23. June 2012 at 07:34

  Gad, kjenner meg igjen her Kariannemor. :neutral:
  Håper at sommeren kommer en gang, om det så skulle være i desember..!

  Tenker på deg

 4. 7 Snø 23. June 2012 at 11:19

  SERIØST det nederste bildet av Nick smeltet meg! Han er så utrolig skjønn <3 Kjedelig med drittvær, sommeren i Nord-Norge er ikke bestandig noe å skryte av :wink: Men det kommer alltid en solskinnsdag! Klem til deg <3

  • 8 karianne 23. June 2012 at 17:04

   Fint vær idag! Tjohei, det klarnet opp etter at jeg blogget igår – det hjalp visst ;)
   Han er bra fin ja ♥

 5. 9 Line 23. June 2012 at 21:14

  Helledussen så søt han var på det nederste bildet! :wink:
  Masse <3 <3 <3 til deg Karianne

 6. 11 Oda 24. June 2012 at 15:03

  Søt han er! Og du også for den saks skyld!

  Jeg vil også ha fregner!!!

  ;)

 7. 13 Elisabeth :) 24. June 2012 at 22:38

  Fine, fine Nick!:)

  Kjenner igjen følelsene du skildrer her i hvert fall. Har veldig ofte lyst til å skrive ned hvordan ting er, men når dokumentet først åpnes, er alt bare tomt. Kjedelig.
  Men du er utrolig flink, Karianne! Jeg er helt enig med Guri, du er ei flott jente!

 8. 15 Synne 26. June 2012 at 02:27

  Jeg ønsker deg alt godt i livet, det fortjener du.
  Du har forresten et utrolig pent ansikt :)

 9. 17 Kine 2. July 2012 at 20:48

  Vi får håpe sommeren kommer snart, og Nick er jo bare helt nydelig <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: