Feilprioriteringer.

At jeg sitter her og blogger akkurat nå som jeg mildt sagt burde stresse med viktigere ting. Burde definitivt prioritert blogging til etter at jeg var ferdig med det som nå begynner å haste – but then again, er ganske god under press så lenge timingen er riktig.

Skal bare pakke og dusje. Pakke fordi jeg er spontan for første gang på lenge. Det gjorde nesten vondt å bli spurt fordi noe inni meg automatisk hyler JA mens alt det andre er et skred av bekymringer, et ras av spørsmål. “Hvodan løser du det? Eller det? ELLER DET? Har du tenkt på hva faen du skal gjøre med det? “

Bestemte meg for å tenke minst mulig, helst bare ikke tenke. Lalala, ikke tenk. Tror ikke det blir suksess for å si det sånn, å tenke altså. Av og til gjelder det å ikke bruke hodet og akkurat nå er “av og til”.

Igår lo jeg til tårene trillet x antall ganger. Se da: 

Julie (høyre) ser ut som om hun er misfornøyd med stor M. Og dette er jo bare de to… vi hadde sju hunder med på noen av bildene jeg tok igår. Totalt hadde vi ni hunder, leste du riktig? Tok en hel haug med bilder men nå er jo fem av disse hundene gordon settere, ganske sorte hunder, ergo ganske vanskelig å ta bilder av i dårlig lys. Det kvalifiserte til blits for min del men problemet med blits er såkalte “red eyes” som på hunder blir grønne, gule eller oransje.
Det er sikkert “fort gjort” i nyere versjoner av photoshop men det tar litt tid når du har fjorten øyne i ett bilde som skal ordnes på.

Siste nytt innen Zahra-fashion.
Leggvarmer, igjen? Veldig praktisk med tanke på at hun har sydd fire sting rett under der, er derfor hun har “skjørt” på, som mamma sa.

Men altså. Nå burde jeg gjøre noe fornuftig. Pakke for eksempel. Gruer meg veldig til imorgen. Tidenes angsteksponering. Ser ikke for meg at det skal gå bra, håper bare jeg får noen fine øyeblikk likevel. Har en “hvis nesten alt går galt” plan og har ikke tenkt så langt som “hvis alt går galt”, let’s not even go there.

Tror nesten jeg må bytte ut mellomnavnet mitt, Martine, med Albertine istedenfor.
Ja du vet, “jeg skal bare…”
(sender deg en klem om du tok den!)

Men nå.
God helg dere. Kommer hjem en gang imorgen, håper jeg har x antall bilder å dele og ikke minst noen fine øyeblikk.

Advertisements

12 Responses to “Feilprioriteringer.”


 1. 1 Mina 15. June 2012 at 17:30

  *klem tilbake* :wink:

  Dette hørtes brta ut Karianne, en fin ting å være spontan en gang iblant. Kos deg masse :smile:

 2. 2 Sjokoladeilomma 15. June 2012 at 19:22

  Da må du sende meg en klem! Jeg tok Albert-referansen :D
  (Beste episoden!)
  Er ikke så flink til å kommentere som jeg skulle ønske, men jeg er fast leser og vel så det! :-)

  • 3 karianne 16. June 2012 at 21:08

   Haha, nå henger ikke jeg med! Hvilken episode snakker du om? Refererer bare til Albert Åberg jeg, haha!
   Og tusen takk for at du leser ♥ Pleier å stikke innom bloggen din og men tror aldri jeg har kommentert eller hilst på.
   HEI i alle fall ♥

   • 4 Sjokoladeilomma 17. June 2012 at 10:45

    Hehehe. Den episoden der han hele tiden svarer faren med “Jeg skal bare…” når han får en instruks. Til slutt er det faren som ved et uhell sier “Ja, jeg skal bare…”. Yeah, spot on :D

    Å, så koselig. Hei :)

   • 5 karianne 18. June 2012 at 02:32

    Haha, da er vi enige! ♥
    Klem til deg!

 3. 6 Christine 15. June 2012 at 19:31

  Så herlig da:) Kos deg!

 4. 7 Laila 15. June 2012 at 20:16

  Ser ut som bikkjene skjemmes av å gå med hatter…skjønner dem godt, haha.
  Kos deg i morgen søte <3

 5. 8 vibeke =) 15. June 2012 at 21:24

  Kos deg med det du skal du gjøre. Syntes du er utrolig tøff for tida. :) Du presser deg selv, og kjemper mot angsten. Det er tøft, men å møte angsten er den eneste måten å bli bedre på. Det tar tid, men eksponering gang, på gang, på gang – gir store resultater på sikt. Fortsett å kjempe. virker som du har fått mye mere motivasjon etter at Nick kom til deg :) Heier på deg, du er tøff :)
  go’klem til deg :)

 6. 9 Hanne 16. June 2012 at 00:35

  Håper du får en fin opplevelse/tur:)
  Synes du er flink som tør å bevege deg utenfor komfortsona di:)

 7. 10 Helle 16. June 2012 at 18:37

  Hvis du bruker quick mask i photoshop kan du ta alle øynene på en gang :)

  • 11 karianne 16. June 2012 at 21:06

   I know, men det kommer an på hvilken versjon av photoshop du har. Har bare den helt eldste for nå :(

 8. 12 ida 16. June 2012 at 20:37

  9 hunder, sick ;o elskbare bilder <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: