Something to believe in.

Freeedag. Min aller første tanke idag? “08:14? Dette blir en jævlig lang dag…” Ærlig? Om du hadde spurt meg for en uke siden hadde det typiske svaret vært “god natt” kontra “god morgen.” Hvordan får man tiden til å gå? En hel dag? Innen klokka tre… sovnet jeg. Innen klokka fem var jeg dritlei. “waah, hvorfor er klokka bare FEM? Mulig?!” Da var jeg også ganske irritert. Jeg drømte om knekkebrød med brunost og muffins. Sjokolademuffins. Skyt meg, drømmer om mat er det verste jeg vet.

Med så mange timer å slå ihjel har jeg gått tur tre ganger. Ingen kan klage på at jeg ikke eksponerer meg nok for angsten i det minste! Om jeg kjenner det? Ja, angsten er fæl. Men jeg har i det minste noe annet å konsentrere meg om. En tur alene og to med selskap.

But this makes me smile. Alle sier “de vokser så fort!” og det er helt sant, pluss “du må ta mange bilder” og inni hodet mitt tenkte jeg “du kommer til å angre bittert om du ikke tar vare på øyeblikkene fra første stund.” Bildedryss neste. Advarer forresten på forhånd om klissete “love my dog so much my heart could burst“.

Jeg kan se på dette bildet forever ♡

Flying.

Hahah, ler meg ihjel når jeg ser på disse bildene. Kanskje jeg burde filme det? Urkomisk å se han løpe / hoppe med rotta. Den fulgte med fra oppdretteren, tror det er favoritten hans. Lurer på om vedkubbe går for en god nummer to. Less is more.

Flying, jeg mener det. Ingen bakkekontakt.

Spiser på pleddet? Og skoene? Jeg har reddet gardinene. Og en pute? Haha, gir opp. Så lenge han ikke spiser skoene kan vi være venner. Neida. Joda. Har blitt hysterisk nøye på å lukke de dørene jeg har, yttergang, badet, soverommet, da vet jeg hvor jeg har han.

Ørene… smeeelt.

Luring. Når øynene blir hvite – he’s up to something.

Lakket neglene igår, hentet inspirasjon hvor?

Tok kameraet med på tur. Eh, hvordan ta bilder når du har en hund i hver hånd? Heldigvis var Elin med.

Sånn kan det gå. Lurer på nøyaktig hvor morsomt det ser ut når to mennesker går tur med tre hunder og snurrer rundt seg selv, snurrer rundt hverandre, dukker eller hopper over bånd for å snurre løs hunder? Gjentatte ganger? Jeg må nesten le. “Dette minner meg om når jeg var liten og hoppet strikk” sa jeg… Det ser sikkert morsomt ut når jeg må snurre meg selv løs alene også.

Hverdagen liksom. Den nye hverdagen. Måtte kjøpe nytt bånd til begge to. Skulle egentlig bare kjøpe til Nick men Zahra har hatt sitt siden hun var valp og det sang på siste verset. Kjøpte egentlig lilla til Nick men det går bare til 10kg, endte opp med å kjøpe blått til Nick som går til 20kg, så kan Zahra få det lilla.

Se hva han fant? Smelt. Jada, klissete, kvalmende, kleint, blinded by love, bladida. Men smelt, likevel.

Hvorfor regner det allitd? Er det mulig? Bare spør. Hadde vært fint med femten grader pluss og litt sol.

Smelt? Jeg er fascinert over hvordan mønsteret tildels er symmetrisk. Hvordan det sorte sprer seg fra mellom øynene og bakover hodet – men symmetrisk. Og hvordan du kan se ryggraden hans nedover langs ryggen. Den foten forresten, venstre bakfot, de to midterste klørne er hvite. SMELT? (skyt meg, det er nesten kvalmende, vet det.)

Dugg i bilen, dugg på linsa, våte hunder.

En trøtt valp er noe av det fineste jeg vet om. Når de bare vil sove. Den følelsen – at jeg har lyktes med noe. Og ingen uhell inne! Om du har hatt valp skjønner du hva jeg mener – det går utrolig lett galt. Hørt hva Dagfinn Lyngbø har å si om saken? Ler til jeg griner.

 

Jadaneida. Nick har tatt kveld for lenge siden. Han blir bare “borte”, forsvinner. Finner han i buret til Zahra, sovende. Det er det han er vant til, å sove i bur, så da går han tydeligvis dit når han mener det er natt.

Advertisements

39 Responses to “Something to believe in.”


 1. 1 liseliten 1. June 2012 at 23:13

  Han er HELT nydelig!!

 2. 3 perlesnor 1. June 2012 at 23:14

  Å fytti så herlig han er. Herligste ørene på første bildet

 3. 5 Hannah 1. June 2012 at 23:18

  Kan du lage en videoblogg med hundene?:))

 4. 7 Sandra Jeanette 1. June 2012 at 23:39

  Kjempemasse nydelige bilder av Nick! Han er virkelig fin, og hoppebildene og bildet med smukken <3 Du er nok en fantastisk hundeeier Karinne! Gratulerer med skjønn valp :))

 5. 9 Anne Marte 1. June 2012 at 23:48

  Heeeeeeeeeeeeeeeeerlig :D <3

 6. 11 svartphvitt 1. June 2012 at 23:56

  Han er så herlig, kan ikke få sagt det nok!!!! Legg ut så mye “kliss” du vil, det er både koselig og skjønt å lese :smile:

 7. 13 Laila 2. June 2012 at 00:06

  Jeg smiler og ler omhverandre, han er skikkelig nydelig :grin: Og bildet med smokken…omg, JA, smelt.

  <3

  • 14 karianne 2. June 2012 at 00:22

   Har en serie med bilder av det øyeblikket. Kommer nok noen flere ja, kjenner jeg meg selv rett ;) ♥

 8. 15 Tonje 2. June 2012 at 03:14

  Så utrolig herlig! :grin: Nydelig er han! :smile:

 9. 17 Anja 2. June 2012 at 07:38

  Bildet med smokken er fantastisk, sååå søt! Han har virkelig nydelige farger, og de ørene! Jeg er selv veldig glad i hunder (har en springer) så jeg leser gjerne mange innlegg om hund :smile: Kjenner igjen det med å fly, hunden min hopper rett opp i lufta, ganske gøy å se på. :grin:

  • 18 karianne 2. June 2012 at 11:05

   Når jeg skulle ha Zahra sto valget mellom springer og IM. Nå vet du jo hva jeg valgte men om det ikke hadde blitt IM hadde det vært springer, definitivt :wink:

 10. 19 mariak 2. June 2012 at 08:53

  Nick er kjempeskjønn :) Du ser det i øynene hans når han planlegger noen valpestreker :) Hva synes Zahra om å ha fått en “lillebror”?
  Tenkte forresten å tipse deg om http://www.pinterest.com (hvis du ikke allerede har oppdaget det), der er det masse tips og bilder til egentlig alt mulig, men jeg tenkte spesielt på forskjellige neglelakkdesign, der tror jeg du kan få mange ideer å bryne deg på :)

  • 20 karianne 2. June 2012 at 11:00

   Takk for link, skal sjekke det ut :)
   Er ikke helt sikker på hva Zahra tror / tenker i hodet sitt akkurat nå. Tror hun trenger litt mer tid før hun skjønner tegninga helt.

 11. 21 Nina 2. June 2012 at 09:18

  Åh, har fulgt bloggen din såå lenge, oppturer og nedturer, og jeg blir såå glad når jeg leser dette. Mange fine bilder og hundene er helt herlige! Grunnen til at jeg har fått øynene opp for myndegruppen er dine innlegg om Zahra! Hun er virker utrolig fin, både utenpå og inni! Hehe :)
  Har selv valp nå, det er nå en papillon så noe litt annet, men valpeprat er gull! Glad for å se at du står på. Håper du nyter dagene så godt du kan med Zahra og lille Nick! Ser ut som dere koser dere! :)

 12. 23 Marthe 2. June 2012 at 09:21

  Helt nydelig! Uttrykkene og øynene, blir helt betatt. <3

 13. 24 karianne 2. June 2012 at 11:05

  :mrgreen:

 14. 25 Trine 2. June 2012 at 11:06

  Jeg smelt da jeg så allerførste bilde ! De ørere. De øyne så nydelig han er Karianne <3 Får helt lyst til hund selv men vet at jeg ikke kan få det da men hvem vet kanskje en dag :) Er så gla for at han gir deg så mye glede.

 15. 26 Line 2. June 2012 at 11:08

  åå, så heldig du er Karianne!<3 Bildene er helt fantastiske, måtte vise dem til moren min, til og med. Har så lyst på hund selv at det ikke er mulig, haha :)

 16. 27 Monika 2. June 2012 at 12:20

  Aww! Så søt. Hunder er lykken. Hadde ikke klart meg uten min <3 Og den Dagfinn humoren med hund tror jeg bare det er hunde- eiere som skjønner. Har ledd dom tårene har trilt mer enn en gang til den ^^

 17. 28 Frk Cornelia 2. June 2012 at 20:10

  Så koselige bilder! Håper du har hatt en fin dag i dag.. God helg :)

 18. 29 Jeanett 2. June 2012 at 20:43

  Han er utrolig skjønn! Liten hjerteknuser :)

 19. 30 Em 2. June 2012 at 21:11

  De ørene altså! *melt* :D

 20. 31 Rina 3. June 2012 at 10:00

  Så fantastisk nydelig!!

  Men du, vett du ka gulvet ditt hette? Parkett eller laminat? :P

 21. 34 Emma 3. June 2012 at 16:09

  Igjen, Gratulerer så mye!
  Han er helt nydelig og du kan bare trygt fortsette å skryte av ham. Glatt. Igen fare, tror vi alle tenker det samme du skriver, for han kan smelte det meste og de fleste-det er jeg sikker på!Smashing Charmning; no doubt!:)

 22. 35 ida 3. June 2012 at 20:31

  Hater dager som disse. Ikke fordi de er kjedelig, men jeg blir helt gal av det! har ikke noe å ta meg til og bare sitter med pc’en, tiden går så jævla seint.
  Hundene dine ble nok glad for mye oppmerksomhet :) helt herlige <3 syns du skal filme hunden, jeg. Sånt er jo bare morsomt :D

 23. 36 15 år gammel jente 3. June 2012 at 22:05

  Har lest bloggen din veldig lenge, både oppturer og nedturer og blir så glad på dine vegner når du er i godt humor! Stay strong! Fysøøren så nydelig begge hundene dine er.. har helt hundegalskap jeg hehe .. har 2 hunder selv :) utrolig hvor mye de kan hjelpe en! :D Hadde vært kult om du videoblogget med hundene :) <3

 24. 37 Heidi 4. June 2012 at 14:26

  For en nydelig hund :)
  Nå har du to vakre hunder *smelt*

  Ha en fortsatt fin dag og en fortsatt fin uke

  *klem*

 25. 38 Linn L. 6. June 2012 at 14:58

  Åååååååååååå han er så fiiiiiiiiiiiiiiiiiin!! And I’m really a cat person :shock:

 26. 39 Cecilie 8. June 2012 at 10:20

  Åh, så skjønn han er! <3 De ørene, og når han flyr! *Smelt*
  Ha en fin helg :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: