The world needs more love at first sight.

Satser på at jeg har tid til å skrive et innlegg? En viss noen er oppmerksomhetssyk, ikke det at han kan klandres på noen som helst måte. Han sover akkurat nå, endelig. Det er litt magisk. Under venstre albu ligger ei viss lita frøken som aldri er så langt unna og ved min høyre albu ligger det et lite hode. Eller. Zahra er mindre enn han i hodet men jeg er sikker på at der skjønner hva jeg mener.

Jeg fikk han idag. Skulle egentlig få han igår men det skjedde noe med bilen til oppdretteren så hun fikk en uplanlagt natt på Fauske mens hun ventet på at verkstedet kunne reparere feilen sånn at hun slapp å få stopp på vei over fjellet. Utålmodig? Ja. Jeg tok det jo pent, shit happens men jeg har en fin metafor likevel. Prøv å fortell en fireåring at julaften er utsatt til imorgen? Jeg må nesten le litt.

ANYWAY. Må vel fiske fram Nikon for å få tatt noen ordentlige bilder (de siste månedene har jeg kun brukt telefonen), men jeg har selvsagt bilder å dele.

Alle første bildet jeg tok. Jeg traff han først utenfor her før vi gikk inn sånn at han kunne hilse på Zahra. Tror de liker hverandre? Haha, Zahra virket litt overrasket over at han ikke skulle dra igjen. Kjære Zahra, han er kommet for å bli. Men vi har det fint alle sammen. Uvant å skrive det, før kunne jeg bare skrive “begge to” for å referere til “oss”, men nå er vi tre. Zahra gjør som hun pleier, ligger akkurat like nært meg som hun pleier og Nick legger seg der han vil, men passer på å inkludere han også.

Etter å ha skrevet under kjøpekontrakt og etter at oppdretteren dro, vel. Å skrive under kontrakten var morsomt nok i seg selv, to ville hunder i sofaen som løp fram og tilbake? Signaturen min ble ikke spesielt fin for å si det på den måten. Nick har jo tilbragt dagen i bilen så jeg og mamma dro en tur til Folkeparken for å slite han ut.

Å se han løpe… Jeg har nesten så satt ut at jeg ikke andre ord enn “holy shit” og “oh my god”, hadde han ikke løs men han løp i ring. For en FART! Og han er jo bare 14 uker gammel. Han er like høy som Zahra men han veier litt mer enn henne. Zahra virker spinkel i forhold, beina hans er dobbelt av hennes i omkrets! Men han blir jo mye større enn henne og skal sikkert legge på seg 7-10kg til.

Når vi kom hjem var jeg s k u t t. Det var ikke han. Jeg bare… “hjeeelp, hvordan skal dette gååå?” men han er flink til å underholde seg selv heldigvis. Sykt hvordan jeg umiddelbart blir oppmerksom på ting jeg vanligvis ikke kunne brydd meg mindre om. “Lukket jeg døra til gangen nå? Hvor er skoene mine? Hvor la han den skoen der? Spiser han på ledningene mine nå? Hvor ble det av den bruskorka jeg hadde igår? Hva gjør han med gardinene mine? Please ikke fortell meg at han har tenkt til å spise på gardineneee. Graver han i sofaen? Nei Nick, ikke grav i sofaen.”

Siden han ikke ville sove enda… We had some fun. (beklager bildestørrelsene, de skulle vært samme størrelse)

Standard.

Han har forresten de søteste ørene i verden. Har ikke alle valper det? Før de har “satt seg”? For nå er de bokstavelig talt all over the place og jeg smelter jo annethvert minutt.

Og så sovnet han.

Og å se på TV var hvertfall veldig interessant. “Once Upon a Time”

Når han sovnet sånn holdt jeg nesten på å begynne å grine. Moments like these… Smeeelt.

Ble nettopp oppmerksom på hvor stor han ser ut på dette bildet. Søteste. Bortsett fra at det snør ute føles livet umiddelbart mer meningsfullt. Føler med en gang at jeg har noe å gjøre, noe jeg må gjøre, noe som gir mening og det føles veldig bra.

Jeg gikk en liten tur med Nick alene for å se hvor pent han går i bånd, synes jeg ser meg selv med to hunder og to bånd som snurrer seg vakkert sammen mens jeg sikkert ser ut som en dust mens jeg prøver å snurre det løst igjen.
Det gikk overraskende bra og jeg tror han spiste på omtrent hver eneste blomst han så. (smelt) Men nå skal jeg ut å lufte hunder igjen. HundER. Flertall. ♡

Advertisements

24 Responses to “The world needs more love at first sight.”


 1. 1 perlesnor 30. May 2012 at 21:10

  For en herlig gutt :) Så søtt bilde av han og Zahra. Det blir nok mye å følge med på med en valp i hus, håper Zahra hjelper godt til i oppdragelsen :)

 2. 2 mariak 30. May 2012 at 21:11

  Så fin han er! Jeg tror “den lille familien” kommer til å få det utrolig fint sammen. Puppy love :D <3 Men han ser mye større ut enn Zahra allerede :)
  "Dogs are not our whole life, but they make our life whole"

 3. 3 Lilleredd 30. May 2012 at 21:30

  Herlig :D Du har to av de nydeligste voffsene i hele verden! *hjertesmeltesukk*

 4. 4 Snø 30. May 2012 at 21:39

  Så fin! <3 Grattis med nytt familiemedlem, ser ut som dere kommer veldig godt overens allerede :grin:

 5. 5 Laila 30. May 2012 at 21:46

  Omg, bilder hvor han holder labben på Zahra…fiiiineste :mrgreen: Gratulerer med endelig å ha fått han.

  <3 you LT

 6. 6 vibeke =) 30. May 2012 at 21:47

  GRATULERER !!!! :) Hæææærlig. Kos deg masse med to skjønne hunder :)

 7. 7 svartphvitt 30. May 2012 at 21:49

  ÅÅÅ!!! Så fiiin!!! Smelter her jeg sitter! Og de ørene, kjempe skjønn!!!! :grin: :grin: :grin:

 8. 8 Anne Marte 30. May 2012 at 22:43

  Dette her var bare vakkert å lese, søta!
  Jeg får tårer i øynene av det du skriver, og av å se bildene av Nick :D
  Jeg unner deg virkelig denne gleden!!!!!!!!!!!!!
  Lykke til med baby ;D <3 <3 <3

 9. 9 LC 30. May 2012 at 22:57

  Ååå, så herlig! Jeg har en collie på halvannet år, og valpetiden er så utrolig gøy. Det å trene dem, gjøre dem til lykkelige, lydige hunder, det er noe helt spesielt. Også det at man har en helt egen som har DEG som favoritt, hehe, er ikke galt å føle litt ubetinget kjærlighet, selvom det er fra et dyr. Faen, nå får jeg også valpefeber her. Collien min er litt kjip nå, for hun kan jo alt, og trives med latere dager, må liksom dra henne etter meg når vi sykler! Hehe, nei nå følte jeg meg litt slem, men du skjønner sikkert hva jeg mener. :lol: Er bare så gøy med innlæringsfasen, syns jeg, og den energien de har når de er valper.

  Anywaay, nok babling. Jeg lurte egentlig på hvilken rase Nick er? Trodde egentlig han var samme som Zahra, men ble litt forvirret når han allerede som valp var større enn henne? Btw, Nick var et superfint navn! Jeez, jeg blir virkelig pratsom på nattestid.. :P

 10. 11 Sandra Jeanette 30. May 2012 at 23:52

  Så utrolig søt han er!

 11. 12 Guro 31. May 2012 at 05:55

  Hei, grattis med valpen! :grin:
  Jeg har nå ei snart 6 mnd gammel a.husky frøken selv, så vet du har mange latterkuler i vente :)

  Lykke til med alt Karianne, jeg vet at du klarer det!

 12. 13 Marie 31. May 2012 at 06:07

  Grattis!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

 13. 14 Katrine 31. May 2012 at 09:09

  Å! Så fin han er!! Ta masse bilder, plutselig er han voksen ;P

 14. 15 aboxof-chocolate 31. May 2012 at 09:41

  hihi… Så skjønn! Valper er noe helt for seg selv – så klomsete og nydelige <3

 15. 16 anja 31. May 2012 at 10:53

  Ååå så vakker :smile: gleder meg til å lese mer om livet med to hunder! lykke til og kos deg med valpetiden :grin:

 16. 17 Christine 31. May 2012 at 12:24

  Gratulerer :)
  Så bra at det har gått fint å få valpen. Bra at du endelig har fått en stor glede i livet ditt ( i tillegg til Zahra da). Håper det hjelper deg å holde ut og komme framover. Nå har du vel ikke tid eller kanskje ikek det samme behovet for å fyllet timer med spis og spy, og det er godt.

 17. 18 Renate 31. May 2012 at 12:25

  Så søte! Gratulerer! :D

 18. 19 Jeanett 31. May 2012 at 12:48

  Gratulerer med nye valp. Så nydelig han er! :)

 19. 20 Em 31. May 2012 at 14:02

  Smelter helt jeg også! iallefall av det siste bildet der :p
  Gratulerer med bissevov!

 20. 21 Runa 31. May 2012 at 18:33

  Ta vare på hvert øyeblikk, de er helskjønne begge to:)

 21. 22 Tonje 1. June 2012 at 09:50

  Så fin han er :grin: Og det nederste bildet-> *smelt*

 22. 23 Line 3. June 2012 at 02:00

  Så nydelig han er! :D Har selv en Whippet som nå er 3 år. Da han var liten hadde han akkurat like ører som Nick, kjenner jeg savner litt den tiden da han var en hengslete liten valp med ørene på halv åtte :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: