Helg.

Har forsåvidt hatt en grei helg.

Jeg brukte dagen igår på å se CSI i litt vel mange timer men det var fint å gjøre ingenting også. Å ikke tenke så mye på noe som helst, å være utenfor meg selv og heller følge med på det som skjedde på skjermen.

Noen lagde denne til meg, fikk meg virkelig til å smile!

På fredag spiste jeg jordbær. Vet ikke om det er så interessant da.

På lørdag lakket jeg neglene og bestemte meg for at less is more og at jeg for en gangs skyld kan keep it simple. Zahra på fanget og CSI på skjermen.

Her har jeg ikke sovet på… 28 timer? Eller noe i den dur. Skulle egentlig legge meg på fredag til riktig tid men så ble jeg opptatt med et lite designprosjekt og kunne ikke slutte før jeg var ferdig. Når jeg er “inni det” kan jeg ikke stoppe fordi det er så lett å miste tråden i hva jeg holdt på med når jeg endelig har stålkontroll på kodene og vet akkurat hva jeg holder på med. Etter det ble jeg bitt av trangen til å trykke play når det kom til CSI. Hadde nemlig en episode jeg har sett fram til å se i omtrentlig fem sesonger og jeg var så nært at jeg bare fortsatte.

Jeg kom meg i seng til slutt da, om enn tjuefire timer senere enn planlagt. Men det gjør ikke så mye fordi jeg trengte en dag uten innhold der verden bare får være verden mens jeg ikke trenger å gjøre noe som helst.

Fint vær igår? Grøss. Det har heldigvis smeltet igjen nå.

Idag har jeg i det minste gjort noe fornuftig, som planlagt. Endelig pakket ut, sortert skittentøy, ryddet. Oppvasken og støvsuging gjenstår men stresser ikke med det. Dessuten har jeg gått tur idag. Tror ikke jeg har gått den runden siden Januar fordi jeg hadde en kjip tur da med mye angst og har ikke tatt sjansen eller vært fristet til reprise. Men idag gikk det fint heldigvis, håper den runden blir en vane igjen, like it used to be.

Har ikke så vanvittig mye mer å meddele. Zahra sover mye. Helst hele tiden og helst så nært meg at hun er borti meg konstant. Ingenting spennende som skjer enda, regner ikke med at det skjer noe før tidligst tirsdag eller onsdag.

That’s it omtrent. Nå kan jeg krysse av for “å skrive et blogginnlegg” på lista mi over ting jeg har tenkt til å gjøre idag. Om det er noen av dere som skulle lure på noe – hva som helst, så er det bare å legge igjen en kommentar. Savner litt å skrive innlegg med en dypere mening enn “idag har jeg gjort…” Jeg har i alle fall ett innlegg med litt mer mening planlagt. Kanskje skrive det imorgen om jeg er i modus for å sette meg ned å tenke litt mer.

Advertisements

8 Responses to “Helg.”


 1. 1 BEM 13. May 2012 at 18:03

  Hei!
  Vil bare gi deg ros, og si at det er bra du gir lyd fra deg igjen.
  Jeg lurer på om du kan skrive et innlegg om motivasjonen til å ikke skulle kutte seg til enhver tid..?
  Jeg sliter veldig og lurer på hvordan du har klart det… :)
  Og når det er sagt så ser jeg veldig opp til deg når det gjelder dette!
  Du er bare fantastisk!

  Lykke til med Zahra og valpene! Gleder meg til å se bilder av de små!

 2. 3 Elisabeth :) 13. May 2012 at 18:05

  Godt å høre at du har hatt en grei helg!:) Zahra er så fin, og jeg ønsker dere begge to masse lykke til med valpene! Dette fortjener dere begge!

  Stå på! :D

 3. 4 Laila 13. May 2012 at 19:35

  Godt å høre at du har fått gjort noe som har opptatt litt av tiden din, bare slappet av og gjort akkurat det du har hatt lyst til å gjøre :razz:
  Håper søndagskvelden videre blir fin <3

 4. 5 Even Johan Heden 13. May 2012 at 22:59

  Hei skriver bare kommentar tilbake på denne posten jeg.
  Ikke helt på tvang nei, men alle sa jeg MÅTTE og jeg selv har jo seff ingen ryggrad til å tenke hva som er best for meg :P.
  Men jeg har vel vært på tvang en gang på åsgård i høst
  Du er forresten veldig flink til å skrive, om både stort og smått
  Du har peilingene på paragrafene, det er kult, hvorfor sier paragrafen at jeg ikke kan bli satt på tvang på Silsand, er det fordi det er en subakutt post?

  • 6 karianne 14. May 2012 at 14:01

   Frivillig tvang blir det da. Når du ikke har noe annet valg for om du da nekter sender de deg videre på paragraf 3.2 som er tvungen observasjon i opptil 10 dager med mindre de mener du har en alvorlig sinnslidelse og setter deg på paragraf 3.3 som er tvang på ubestemt tid pluss at de her har lov til å ta i bruk alle midler, eksempelvis tvangsmedisinering og reimsenger.

   Takk.
   Distriktspsykiatriske senter tar ikke inn pasienter på tvang på grunn av manglende kompetanse. De har rett og slett ikke mulighet til å tilfredsstille pasientens behov og om det da blir tvang sendes man videre til noen som har mulighet – i dette tilfellet åsgård.
   Jeg vet ikke om jeg vil kalle DPS’ene for subakutt. De har subakutt avdeling på Åsgård og du kan være innlagt der på tvangsparagrafen.

 5. 7 Ethram 14. May 2012 at 12:02

  Jeg synes det er koselig at du kan skrive om en “i dag har jeg bare gjort” dag av og til. Jeg kjenner selv at det er ikke alltid jeg vil dele med alt som foregår på innsiden. Noen dager er det lettere å holde det på innsiden uten å bli kjempe frustrert og heller dempe litt med tv-serier eller noe annet som får en til å tenke på andre ting enn stormen inni seg selv. Jeg har nå begynt å blogge, men foreløpig tør jeg ikke vise den frem til noen fordi jeg er redd for å ikke få den forståelsen jeg trenger. Men du, kan jeg spørre deg om en ting. Hvordan takler dine venner dine utfordringer? Jeg er nysgjerrig fordi jeg er usikker på hva jeg burde gjøre i forhold til mine egne. Burde de få vite, burde jeg fortsette å late som at alt er bra eller hva. Jeg klarer ikke få bestemt meg, tankene om det er ganske todelt. Håper du får sove litt bedre i dag og det er viktig at man ikke presser seg til å tenke, og skrive fordi det er noe andre forventer. Det skal være noe du føler for selv og ønsker å få ned på papiret istedenfor kaoset det antagelig lager oppi hodet. Håper du får en fin dag Karianne :)

  • 8 karianne 14. May 2012 at 14:05

   Det med venner er komplisert… de vennene jeg hadde som var og er friske har gått videre i sine liv, jobb, utdanning, noen er gift, andre har barn. Alle de menneskene jeg ser på som mine nærmeste venner ha ett eller annet de sliter med selv. Hårfin balansegang, eksempelvis når det kommer til trigging men jeg er ganske stødig, eller; VI er ganske stødige og blir ikke trigget av hverandre.
   Jeg vil tro at ærlighet varer lengst, det er i alle fall bedre enn å late som om alt er fint og flott når det i realiteten ikke er det. Real friends stay ♥ Jeg for min del, når det kommer til de friske vennene jeg hadde fra ungdomsskolen, jeg løy og latet som. Jeg ga de ikke mulighet til å forstå og deretter gled vi fra hverandre. Hold på de du har og ærlighet er nok det som lønner seg, selv om det er både smertefullt og vanskelig å skulle sette ord på eller være åpen om.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: