Hei.

Sykt dårlig på oppdateringer for tiden, beklager så mye. Ting går greit. Eller, greit nok. Klarer meg. Litt usikker på hvorfor jeg ikke har oppdatert egentlig, ingen spesiell grunn egentlig.

Etter 10 dager uten bulimiske tendenser føler jeg endelig at ansiktet mitt er tilbake, at vannet er borte, at det ikke er noe å stresse med lenger. Føler meg litt mer komortabel i mitt eget skinn.

Nå er jeg hjemme igjen. Skrev meg ut igår, dro til bestemor og hentet Zahra. Hadde en kjempevanskelig dag igår med tanke på å unngå bulimiske tendenser, den lille stemmen som sier “en siste gang”, går den aldri vekk?! Stresset og stresset til jeg kastet opp – ikke relatert til spiseforstyrrelsen i det hele tatt men det gjør det ekstra vanskelig fordi noe pessimistisk inni meg mener at “oppkast er oppkast” men det er jo ikke det. Om du drikker deg dritings og kaster opp eller om du får influensa – så teller det jo ikke på den måten. Igår, ingen dårlige intensjoner og ingen overspising ergo må jeg holde fast i at det var et uhell og ikke en syk handling.

Ny kjøleskapsmagnet, haha. It’s a Doctor Who thing, igjen. Til høyre ser dere galgenhumor på høyt nivå. “Lord, if you wont make me skinny, please make my friends fat.”

Nå handler det om å gjøre det riktige også når jeg er hjemme. Ansvaret er mitt alene. Jeg må lære meg å prioritere og jeg må lære meg å fullføre det jeg begynner på før jeg gjør noe annet. Noen foreslo at jeg burde endre navnet mitt på facebook til “Karianne VingleMartine Sandvik”, eventuelt Queen of Multitasking. Pretty sweet.

Litt tom i hodet, føler ikke at jeg har så mye å meddele egentlig. Snakket med Frk.Psykolog på mandag, snakket med Frk.Fastlege på onsdag. Skulle egentlig snakke med Mr.Psykiater på torsdag fordi han av en eller annen grunn ville snakke med meg, ikke det at jeg har noe å snakke med han om – egentlig. Men han hadde ikke tid, så det er jo like greit for min del. Er glad jeg dro hjem igår – smekkfull avdeling.

Nå er det Zahra som står i fokus. Mange dager igjen? Omtrentlig fire. Fire til sju, kommer litt an på hvilken dato vi tar utgangspunkt i med tanke på at Zahra og Baghera tilbragte mange dager sammen. Synes ikke hun ser sprekkeferdig ut, hun veier heller ikke skrekkelig mye mer enn til vanlig. Hadde det ikke vært for at dyrlegen har bekreftet drektighet og minst to valper – hadde jeg vært skeptisk og lurt på om det hele var innbilt svangerskap istedenfor. Men noe er det vel der inne. Vi droppet røntgen forresten, waste of money når vi snart finner det ut uansett.

Jeg vet ikke helt hva jeg tenker. Venter selvsagt i spenning men er ikke over the moon enda. Noe inni meg er veldig forsiktig med å ta gleder på forskudd, føler på en måte at jeg trenger å se det med mine egne øyne først. Men jeg er både glad og spent, ikke misforstå. De er jo født både døve og blinde så det er jo ikke mye “spenning” de første ukene sånn sett, men ja. Det blir fint håper jeg. Det kan jo skje når som helst egentlig, er litt skeptisk til å la Zahra være alene nå, men det er jo visse tegn man skal se etter for å forstå når noe er på gang.

Idag har vært en fin dag. Våknet av meg selv litt før tolv, om du synes det høres sent ut tar du feil, enormt stor bedring i forhold til å sitte oppe hele natta og twitre god natt når klokka passerer sju om morgenen. Fikk ikke sove fordi jeg stresset så med at jeg hadde kastet opp uten å mene det men til slutt klarte jeg å se at det ikke kom til å bli bedre om jeg skulle sitte våken i flere timer til for å kverne på det samme spørsmålet igjen og igjen.

Gikk en tur med G2 fra psykiatritjenesten. Hun er sekundærkontakten min, primæren min er G1. Flott med forkortelser, haha. Gikk tur i førti minutter, tre kilometer, Zahra var blid og lykkelig når vi kom tilbake. Deretter dro jeg ut med Elin og vi har vært litt her og litt der. Ett ærend her, ett ærend der. Minner meg om sånn det PLEIDE å være før jeg fikk angst. Det går veldig mye bedre med angsten nå. Veldig, veldig mye bedre. Det er nesten uproblematisk. Hver gang jeg skal gå inn noen steder kjenner jeg usikkerheten og “jeg kommer kanskje til å gå ut”, men jeg gjør det ikke. Er ganske imponert over dagen i dag fordi det var sykt mange mennesker over alt. To ganger kjente jeg stresset ta seg opp men som motivasjonskortet sier, “don’t panic”.

Skal pusle sammen denne valpebloggen min sånn at jeg slipper å spamme denne her med ting som er relatert til Zahra og valper. Må jo finne noen som er interessert i å kjøpe. Da blir det vel en smule webdesign, css og html på meg, samt at jeg sikkert kommer til å lese meg opp på enda mer informasjon relatert til valper og fødsel. Kommer jo garantert til å ringe mamma og Geir når noe skjer. Geir har peiling, han har hatt kull før. Er veldig spent på fargekombinasjoner, hvordan farger og mønster valpene får. Finnes utrolig mange kombinasjoner. Krysser fingrene for en liten tispe jeg kan beholde selv men kommer til å beholde en uansett.

Tror jeg har skrevet alt dette fra før. Men okei. Skal forresten bli flinkere å oppdatere- er planen. Alt som kan holde meg på riktig kurs er god distraksjon, inklusiv blogging. God helg dere.

Advertisements

15 Responses to “Hei.”


 1. 1 Rina 11. May 2012 at 16:39

  Glede meg t å lesa masse om valpene og Zahra!! :D Valper e gøy!! hjalp oppdretteren t valpen min fra dag 1, e liga kjekt de fuste ugene, selv om de verken ser eller hørre :) hehe GLED DEG!! men e veeldig mye jobb og, må jo ver der konstant de fuste ugene, sova i kassen hehe

 2. 3 anna 11. May 2012 at 17:37

  God helg du også :)

 3. 4 Perle 11. May 2012 at 17:48

  Digger magneten :)

  Blir noen spennende dager for deg nå, forstår godt at du er tilbakeholden, men spent. Vil gjerne se bilde av Zahra. Håper alt går bra når det braker løs og krysser fingre og tær for dere alle.

 4. 5 mariak 11. May 2012 at 19:23

  Åh, jeg er så spent på valpene! Har vært innom bloggen din flere ganger daglig nå for å sjekke om det har skjedd noe. (Kombinert med eksamenslesing, alt annet blir veldig interessant da). Jeg vil gjerne lese valpebloggen også! Men hvis det var bare 2 valper, og du skal beholde en selv, så blir det bare en å selge, det burde vel ikke være noe problem? Hva koster det for en italiensk mynde forresten?
  Ellers, det virker som om det går gradvis bedre med deg, og det er jo veldig bra hvis det stemmer. Jeg har troa på deg! Stå på videre Karianne! :) Håper du får en fin helg :)

  • 6 karianne 11. May 2012 at 22:18

   Er litt usikker på hvilken prislapp vi kommer til å sette. Må nok gjøre litt mer research for å finne ut hva markedet ligger på for tiden :)
   Tror ikke det blir noe problem å få valpen(e) solgt, time will show :)

 5. 7 Laila 11. May 2012 at 19:54

  Good to hear from you. Å kaste opp ufrivillig teller ikke. Alle kan kaste opp ufrivillig, selv bulimikere. Gleder meg på dine vegne, til Zahra popper. Blir så bra så bra :mrgreen: Ønsker deg en fin helg kjære <3

 6. 9 Kristine 11. May 2012 at 20:44

  Godt å høre at det går bra med deg!
  Har fulgt bloggen din i noen år, men jeg er elendig på å kommentere dessverre.
  Blir alltid litt små bekymret når du ikke har oppdatert på en stund.
  Kan ikke du legge ut til valpebloggen når den er oppe og går? Jeg er veldig interessert i å lese.
  Får selv en liten valp om 14 dager, men det er ved å la merke en Staffordshire.
  Masse lykke til videre og kos deg i denne fine valpe perioden!
  Klem

  • 10 karianne 11. May 2012 at 22:19

   Skal selvfølgelig legge ut link til dere ja ♥
   Masse lykke til med valpen! Det er så herlig når de er små.
   Klem tilbake.

 7. 11 Destgirl 12. May 2012 at 16:35

  Godt å høre at det går bra med deg :)
  kaste opp ufrivillig er noe ingen kan noe, det er bare slik kroppen vår er <3 <3 Lykke til med valpen, gøy :) <3

 8. 13 Ethram 12. May 2012 at 19:37

  Jeg har lest bloggen din og det er noe med måten du beskriver hvordan du tenker og føler deg som får meg som har slitt med mine egne psykiske lidelser i alle år til å ville ta kontakt. Nettopp fordi jeg har slitt i mange år, sliter enda, føler jeg lever i en ustabil berg og dalbane av følelser som trenger å vite at det finnes fler, selv om jeg ikke unner noen å ha det sånn for alt i verden. Det føles bare så godt å vite at man ikke er alene, at man ikke er et romvesen fra en annen planet (som jeg føler) og at det faktisk finnes mennesker der ute som ikke bare sier “skjerp deg” “tenk positivt” men faktisk forstår. Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med innlegget, men jeg synes du er kjempe tøff som tør å dele med deg hverdagen med psykiske lidelser. Jeg har prøvd på det selv fordi jeg trenger å føle meg som alle andre men jeg er for redd for kritikk til at jeg klarer å gjennomføre det i dårlige perioder. Det går så lenge jeg har det som andre “normale” mennesker. Og jeg kjenner meg godt igjen, som deg det å ville sette ord på alt som surrer rundt i hodet. Stå på, jeg vet det ikke redder deg å si at jeg har tro på deg, men jeg sier det allikevel <3

  • 14 karianne 13. May 2012 at 17:27

   Tusen takk for fine ord! Skjønner hva du mener når du sier du er redd for kritikk, det er ikke alltid like lett å takle eller ta stilling til såkalte “bedrevitere” som skal ha en mening uten at de helt forstår hva det dreier seg om.
   Chin up ♥ Håper du holder ut!

 9. 15 LilleStille 13. May 2012 at 16:58

  Gleder meg så masse til lese om valper jeg også ! :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: