Effektivt & Happy birthday!

Har litt tid å slå ihjel før jeg blir hentet og skal kjøres ned på avdelinga. Egentlig er det standard at man møter opp klokka tolv men Therese jobber aften og det er uansett henne jeg skal ha innkomstsamtale med så det var like greit å bare utnytte dagen idag til å få gjort det jeg hadde planlagt å få gjort.

Måtte selvsagt ha min siste all nighter på en stund. Tror ikke jeg var i seng før… nærmere seks? Høhø. Kanskje ikke det lureste men jeg sto i det minste opp klokka tolv. Måtte revurdere alt jeg hadde pakket, sette på en maskin med pledd og sengetøy, brette klærne som hang på stativet fra igår, pakke Zahra sine ting siden hun skal til Bestemor i helga og ellers bare rydde. Takler ikke tanken på å komme hjem til rotete leilighet altså.

I det jeg hadde brettet sammen pleddet jeg vasket igår, Zahra bare “åh, nyvasket pledd! Just for me?” og forlot det andre pleddet in the blink of an eye. Typisk. Ifølge pappa har jeg svart belte i pledd, det var i alle fall det han presterte å si for åtte år siden. Truth still stands.

Idag har jeg vært storesøster i fire år. Klokka 00:02, 30. Mars 2008 kom det en liten gutt på 48cm og 2860 gram til verden. Den følelsen, ubeskrivelig. Jeg hadde vært enebarn i 17.5 år. Jeg ringte pappa akkurat 00:02, han tok telefonen men sa ikke noe. Sekunder senere hørte jeg barnegråt. Ikke fysisk tilstede men likevel var jeg så heldig at jeg fikk høre at han fylte lungene med luft og gråt for første gang. Beautiful.

April 2008, tipper han var 1-2 uker gammel her.

3.5 år gammel.

På en av pappas motorsykler i August 2011.

Jula 2010. Her er han bare 2.5 år gammel men jeg synes dette bildet er så fint.
Flere som ser søskenlikhet? Vi har samme ansiktsform, hake, samme lepper og nese.
Useless facts.

Gratulerer med dagen Jan Daniel ♥

Advertisements

24 Responses to “Effektivt & Happy birthday!”


 1. 1 Laila 30. March 2012 at 14:43

  Så søt :grin: ser likhet ja :wink: synes øyeformen er lik også jeg da, hvertfall på siste bilde.
  Lykke til i dag vennen <3

 2. 3 Vibeke 30. March 2012 at 15:10

  Like herlige begge to. :) Tvi, Tvi med innleggelsen! Klem

 3. 5 martine 30. March 2012 at 15:14

  <3 stå på!

 4. 7 Tine 30. March 2012 at 15:36

  Så søtt ! Ja ser så absolutt søskenlikhet.
  Kor fint du har skrevve om lillebroren din, karianne <3

  • 8 karianne 30. March 2012 at 18:10

   Det eneste kjipe e aldersforskjellen og at enkelte ikke ser søskenlikhet, snarere mor og sønn. Høhø. Ikke alltid like kult. Attpåklatt for the win.

 5. 9 ida 30. March 2012 at 16:40

  så herlig gutt då :D

 6. 11 Tonje 30. March 2012 at 17:59

  Så skjønn! :grin: Ser dere er like :smile:

 7. 13 Elisabeth :) 30. March 2012 at 20:23

  En nydelig gutt med en kjempeflott storesøster!:) Ser likheten mellom dere. dette var et koselig innlegg! Lykke til med innleggelsen!<3

 8. 15 Cora 30. March 2012 at 23:34

  Dere er så skjønne begge to! :)

  Lykke til med innleggelsen! Håper det kan hjelpe deg med å innarbeide noen sunnere rutiner. Det med hjertet ditt bekymrer meg. Underernæring og energiunderskudd tærer på kroppen, men det må liksom noe alvorlig til før vi skjønner hvor farlig det faktisk er. Glad du tross alt er flink til å prøve så godt du kan å ta vare på deg selv. Du legger deg i hvert fall ikke ned og overgir deg!

  Stay strong!

  • 16 karianne 31. March 2012 at 12:05

   Tror og håper det med hjerte er noe “forbigående” eller bare et symptom på at kroppen er sliten, at det vil stabilisere seg selv bare jeg kommer meg noen hakk unna den enorme påkjenningen av bulimiske tilstander.
   Og takk ♥

 9. 17 Sandra Jeanette 31. March 2012 at 10:27

  Søt! Dere ligner ganske mye når jeg ser etter ja! :D

 10. 19 martine 31. March 2012 at 12:12

  så fint innlegg! <3<3 dere lignet masse! du er sikkert en bra søster.

 11. 21 Lille Moda 31. March 2012 at 15:07

  Åååå, han er en skikkelig sjarmør :wink: Jeg ser mye søskenlikhet ja! Øyne og hake :grin: Lykke til med innleggelse ♥ Og god påske!

 12. 23 Ingunn 31. March 2012 at 18:48

  Gratulerer så mye med dagen som var igår til Jan Daniel! Søskenlike så absolutt :) Og lykke til med innleggelsen <3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: