Blankere ark blir det ikke.

Første innlegg på ny blogg! 

Det var egentlig ikke planlagt og krevde selvsagt en god del timer å pusle sammen men det ordnet seg til slutt. Egentlig skulle jeg bare bytte design men det ende opp med å bli en enormt komplisert prosess and here I am. Platformbytte, ny server, nytt webhotell og nytt domene.

Til å begynne med hadde jeg ikke tenkt til å importere bloggen fra arikanne.com men når jeg tenkte meg om ville det vært synd å la hele historien ligge på en blogg som nå ikke kommer til å brukes til noe, jeg har i alle fall ingen plan på den gamle bloggen enda. Enn så lenge får den bare være.

Jeg elsker blanke ark, det er virkelig ingen hemmelighet. For å være ærlig ble jeg veldig fornøyd med resultatet og det jeg nå har fått til her inne på den nye bloggen. Husk at dere må legge meg til på bloglovin, eventuelt blogkeen på nytt igjen! Dere finner linker under fanen som heter Kontakt! Der er det også link til youtubekanalen min og facebooksiden. Facebooksiden til arikanne.com kommer jeg fortsatt til å bruke på denne bloggen så om du følger meg der (har likt siden), så kommer oppdateringer om nye innlegg opp i feeden din på facebook uanett.

Hovedforskjellen på denne bloggen og den gamle er nok at jeg droppet sidekolonnen.

Veldig fornøyd med det valget, det blir liksom en forstyrrelse mindre, i mine øyne harmonerer det bedre. Jeg vet ikke hva dere syns? Jeg skal prøve å få lagt ut en ny fane som heter arkiv eller noe, sånn at det blir lettere å gå tilbake til innlegg fra andre måneder – at man slipper å scrolle gjennom hver eneste side for å komme til begynnelsen. Samme med kategorier og tags – det kommer!

Jeg har til og med fått til nye smileyer, også i kommentarfeltet! :mrgreen: Blogg inspirasjonen er i alle fall på topp.

Hope you like it!

Advertisements

30 Responses to “Blankere ark blir det ikke.”


 1. 1 Laila 18. March 2012 at 16:03

  Weee, nye blanke ark er en finfin ting. Jeg satt akkurat å tenkte på at jeg synes min blogg er gørr kjedelig, og at det er for mye ledig plass på sidene, så kommer jeg hit og oppdager at du nå også har det, haha. Men jeg synes det ble veldig fint jeg da, og nye smileyer = very good :mrgreen:

  <3

 2. 5 Merete Isabell 18. March 2012 at 16:07

  Gratulerer med ny blogg!!! :grin:

 3. 7 Marthe H 18. March 2012 at 16:12

  Gratulerer med ny blogg!

  Den ser kjempefin ut, og jeg er helt enig i at det blir ryddigere uten sidebar!

  Så utrolig digg med blanke ark, det er jeg også veldig fan av. Kanskje jeg skulle gjort noe med min egen blogglayout tro? Akkurat nå er det den nye hybelen som er blankt ark for meg.

  Håper dere har litt sol der oppe i nord i dag – her er det ihvertfall strålende vår i dag og jeg blir i godt humør :)

  • 8 karianne 18. March 2012 at 16:16

   Dårlig med sol du!
   Og takk ♥ Ny hybel er et fint sted å begynne! Herlig å kunne slippe litt på ting og se litt videre / framover.

 4. 9 Destgirl 18. March 2012 at 16:29

  Gratulerer med ny blogg, så kjempe fin ut :)
  Godt å starte med blanke og nye ark :)Jeg forandret just min blogg fra norsk til norsk og engelsk, måtte ha noe å utfordre meg på utenom det psykiske hehe :roll:

  • 10 karianne 18. March 2012 at 18:00

   Tusen takk! Vurderte faktisk å blogge på engelsk fra og med nå som bøoggen er ny men slo fra meg tanken. Enklest å skrive på norsk, dkal heller legge inn en link til google translate for de som måtte ønske å oversette.
   Uansett er det fint å ha noe å gjøre!

 5. 11 Trine 18. March 2012 at 16:36

  Hei Karianne :) Liker? Nei jeg elsker det nye design. Det er så fint. Mye mere hmmm rydelig eller vet ikke hva man sier på norsk, men jeg syns det er fint uten sidebar, letter for øjene. Ikke at jeg ikke likte bloggen din før, men ja jeg syns bare det er lettere :) Og jeg syns headeren din er så fin! :) Veldig-Karianne, jeg synes bare at hele designet og sånn ja det er så Karianne-sk og det er jo en bra ting, når det er din blogg. jeg ble veldig veldig overrasket over å se at det hele var nytt, men ble egentlig gla, takk for smilet :) Men man kan i allefall se, at du har brukt mye tid på dete. Håper du har en grei helg.:)
  Klem fra Danmark :))

 6. 13 langveifrem 18. March 2012 at 16:37

  Det ble virkelig utrolig fint! Så flink du er:) Lager du designet fra bunnen selv? Har alltid villet lære det, men aldri helt fått det til, så ender det alltid med at jeg mister tålmodigheten.. Klassisk! Bruker du Dreamweaver? Gleder meg veldig til å følge bloggen videre♥

  • 14 karianne 18. March 2012 at 17:17

   Lager det helt fra bunnen ja! Bruker et program som heter Artisteer. Gå på artisteer.com for å lese mer.
   Takk ♥

 7. 15 Alex 18. March 2012 at 16:52

  I love your new blog! :) The layout looks great – good job! And I’m in love with the smileys. I can’t choose my favorite, I love them all, haha.

 8. 19 mariak 18. March 2012 at 18:24

  Jeg synes bloggen ble kjempefin :) Selv er jeg en sånn som hater forandring, jeg bytter ikke engang bakgrunnsbilde på dataen, men synes likevel det var en flott ny design på bloggen din! Og skjønner at det er godt å starte med blanke ark. Kommer til å fortsette å lese, du skriver utrolig bra. Lykke til videre, håper ting ordner seg for deg! :)

  • 20 karianne 18. March 2012 at 19:07

   Takk ♥
   Jeg bytter heller aldri bakgrunnsbilde! Har hatt det samme siden day one! Men enkelte ting må byttes ut. Klær og layouts for eksempel ;)

 9. 21 Emma 18. March 2012 at 18:26

  Kjempelækkert, karianne!!
  Dette har du virkleig greie på!

  • 22 karianne 18. March 2012 at 19:06

   You think? Hahah, herregud. Du skulle sett meg i natt. Sånn ca. fra 2300 til og med 0430… Livechat support “help me, I’m lost, how do I do this?” Jeg har hvertfall lært noe nytt! Og takk!

 10. 23 Anja 18. March 2012 at 18:59

  Gratulerer med ny blogg! Kjempefin :smile: fint å begynne med blanke ark, kanskje jeg også får blanke ark på denne bloggen? Jeg skrev jo en litt dum kommentar på den forrige… :oops:

 11. 25 Marthe 20. March 2012 at 11:03

  Blanke ark <3 Bloggene dine er fine uansett da, men denne her var veldig fin! :-) Gleder meg til å følge deg på en ny adresse :-)

 12. 27 Linn L. 21. March 2012 at 15:58

  Dette SER jeg blir knallbra! And lovin’ the smileys! :wink: Hihi :cool:

 13. 28 renate 26. March 2012 at 16:47

  Det ble kjempefint :D

 14. 29 groene thee 29. March 2012 at 17:37

  Your style is really unique compared to other people I’ve read stuff from. Many thanks for posting when you have the opportunity, Guess I’ll just book mark this page.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: