All I want is to find an easier way.

Fredaaag. Trodde egentlig det var torsdag idag jeg da *kremt*

Våknet klokka tolv omtrentlig. Jeg hater å stå opp med “jeg vil spise og spy idag”, det er utrolig slitsomt å tenke tanken gang på gang gjennom hele dagen. Planlegger, fantaserer, drømmer, diskuterer, ambivalens, bestemmelser, ombestemmelser, etcetera, etcetera – igjen og igjen.

Men jeg har gjort ganske, veldig mye idag, egentlig. Jeg liker dager hvor jeg ikke tenker “åh, så sakte alt går”.

Voksenpoeng til meg for å ha brettet klær dagen etter klesvask, vanligvis står stativet oppe i fem, seks, sju dager. Deretter ryddet, støvsugde og vasket jeg i to timer. Og jeg har plukket opp kameraet, første gang siden Januar.

I kveld fikk vi besøk av Baghera. Zahra + Baghera = valper? I hope so. Han er utrolig fin men av respekt for disse stakkars dyrene orket jeg ikke akkurat å plukke opp kameraet akkurat da! Vi er tidlig ute ser det ut som, bare forspill idag, for å si det sånn. Men de har en ny date imorgen, er spent på det. De hadde i alle fall god kjemi. Jeg som ikke skulle rote meg bort i håpefulle tanker ser valpekasse med søte små når jeg lukker øynene.

Jeg vil ha sommer! La ut bilde at tatoveringa i November men da var den helt ny, så jeg tok ett par nye.

UTROLIG fornøyd med den. Bodø Ink.

Handle with care. Har enda vanvittige mengder med næringsdrikker men jeg fylte opp kjøleskapet igjen idag. Enda har jeg 168 stykker som ikke får plass i kjøleskapet og mellom 150-200 i kjøleskapet. Nesten så jeg begynner å bekymre meg for om de kommer til å gå ut på dato, men det skjer ikke før September så teknisk sett så kommer de ikke til å ha gått ut på dato i forhold til kalorimål og gode intensjoner.

Pluss sikkert femti stykker til nederst i skuffen nederst liksom. Av og til slår det meg hvor sykt det er, men jeg prøver å la være å tenke på det. Jeg har dedikert én hylle til youghurt og pepsi max i det minste.

Og, jeg har designet ferdig den nye layouten! Endelig for å si det sånn. Jeg brukte to timer på en kladd som jeg ikke fikk lagret, er det ikke typisk? Men etter det igjen begynte jeg å lure på hvorfor jeg ikke var MER kreativ. Har jo endret layout noen ganger men det er jo mest fargene jeg endrer på. Think outside the box, så nå har jeg gått for noe helt nytt. Det tok meg seks timer. Hangup på detaljer, flisespikkeri og småpirk. Fargenyanser, padding meg her og der, marginer, pixler og gudene vet. Når jeg først kommer inn i det tikker klokka fortere enn jeg aner. Gjorde forsåvidt ferdig designet for… to ukers tid siden tror jeg men dørstokkmila er å lage header for min del. Komposisjon, bilder, hvilke bilder, sammensetning, pixler, klipping og liming, nyanser, farger, samspill.

Men når jeg var ferdig derimot, herregud for en herlig følelse! Beste i verden når man har jobbet drithardt (8 timer til sammen, selvsagt delt opp i økter) også blir man fornøyd med resultatet. Det føles helt fantastisk så jeg er kjempespent på å ta den i bruk. Må nok stenge bloggen for å rydde i rotet før jeg er helt ferdig. Details, details. I’m so excited for å være ærlig! Det føles så bra, når man føler at man lykkes. Når jeg kommer dit at jeg ikke er redd for hva alle andre måtte synse eller mene om det, når jeg bare stoler hundre prosent på at jeg liker det, har gjort mitt beste og nådd mitt personlige mål.

Skal prøve å gjøre det imorgen, begynner jeg nå blir jeg sittende pal i de timene det tar, så om jeg gjør det imorgen har jeg i det minste en slags plan. Pluss at Baghera kommer. Egentlig er det hundeutstilling i Hartsad denne helga og det stikker litt i hjertet at jeg ikke tør å dra bort dit. Jeg var der i 2010 i forferdelig, helt jævlig forfatning, med sonde i nesa og altfor få kilo på kroppen, mennesker som glor, svimling og hele pakka. Jeg og mamma skulle dit i fjor, vi kom så langt som at vi sto på parkeringsplassen men så fikk jeg helt sperre fordi minnene fra 2010 bare poppet opp i hodet mitt. I år derimot er det angsten som stopper meg.

De ringte fra Norsk Kennelklubb for noen uker siden og spurte om jeg ville være skriver, fikk helt panikk fordi jeg ikke visste hvordan jeg skulle ro i land at jeg ikke kunne. “Nei vet du, jeg har panikkangst med agorafobi og får helt panikk av store folkemengder”…. turte ikke å si det. Det ble til “jeg er bortreist, beklager.” Surt, surt, surt for jeg skulle gjerne gjort det. En skriver er forresten en slags assistent som sitter inne i et lite telt og skriver ned alt dommeren sier av bedømminger og spesifikasjoner som deles ut til eier/hund når de forlater ringen.

Ikke meldte vi på Zahra heller, vi orket ikke fordi hun allerede er champion, haha! Men mamma skal stille men jeg aner ikke hvilken eller hvilke hunder hun skal stille. Sikkert alle? Aner ikke. Julie kanskje? Unghundklasse, aldri vært stilt før så det er sikkert logisk. Odin har jo dratt i land sløyfer og rosetter i bøtter og spann, så kanskje Dina skal i ringen?

Jeg er spent på hva mammas nye valp skal hete. Jeg skal passe alle fire hundene fra tirsdag til onsdag fordi mamma drar til oslo for å hente lille knøttet (Odin sin datter), jeg skal med andre ord ha kameraet klart! Det gledes.

To døgn er i alle fall overstått etter mye surring og irritasjon men det forsvant etter at jeg falt inn i “jeg skal designe header”, det tok to timer og etter det hadde jeg ikke tid til tull fordi kvelden har gått slag i slag. GRUER meg til imorgen. 17. Flere hangups. Datoer som 4. 7. 17. 27. og 29 er merkelig nok de mest triggende fordi i hodet mitt er det “en fin dato å telle fra” selv om det er latterlig fordi det ikke burde spille noen rolle i det hele tatt. Kan ikke 14. Mars være en okei dato liksom? Gruer meg fordi tankekjøret er ekstra under press fordi noe inni meg mener “come on, siste gang, fin dato, do it – jeg vet du vil så kom igjen da!”

Men nå, CSI også skal jeg prøve å legge meg… ikke så vanvittig sent.

God helg dere! Og om bloggen er stengt er det bare fordi jeg knoter med designet men satser på at alt er i orden igjen på søndag, aner ikke hvor lang tid det eventuelt tar.

Advertisements

10 Responses to “All I want is to find an easier way.”


 1. 1 laipai 16. March 2012 at 23:58

  Nå er jeg spent på å se resultatet du har fått i stand her inne :) Håper du får en finfin helg my dear <3

 2. 3 Maryanne 17. March 2012 at 00:05

  Har følgt bloggen din ganske lenge nå, men har aldri lagt igjen kommentar. Følte det var på tide å skrive en liten oppmuntring til deg. Det er skjelden jeg kommer inn på en blogg som er så bra skrevet og som kan gi oss lesere en liten pekepinn på skriverens følelser. Du skriver rett og slett utrolig bra og rørende!

  Sånn ellers vil jeg si at den tatoveringa er en av de fineste jeg noen gang har sett, helt ærlig!

  Du virker som en utrolig bra jente! Sender en varm klem <3

 3. 5 Trine 17. March 2012 at 13:27

  Er kjempespent på designet! Ha en fin helg kjære du :)

 4. 6 Flammefugl 17. March 2012 at 19:25

  Jeg ELSKER tatoveringen din! Og det er det sjelden jeg sier og mener for å si det sånn, for jeg er ikke superglad i tatoveringer egentlig. Men din er virkelig betydningsfull og fin, og jeg liker måten den er…utformet eller hva jeg skal kalle det. Fjær + font + fugler = <3.

  Gleder meg til å se det nye bloggdesignet ditt når du blir ferdig med header og alt!

  Ikke hør på datotankene. Det høres teit ut av meg å bare si det, men det er i beste mening altså. Ikke hør på dem. Ikke hør på dem. Ikke hør på dem.

  (Og hvis denne kommentaren kommer to ganger er det fordi wordpress, kommentering og jeg ikke er bestevenner atm)

 5. 7 Rina 17. March 2012 at 20:16

  Blir kult med nytt design :D hehe

  Håpe virkelig på valper, men ha dyrlege på speed dial, hu e jo litt gammale for fuste kull :) men eg kjenne ei 9 år gammale tispa så fikk sine fuste 2 små hehe IKJE planlagt å de viste ikje om det før de lå ute i gardsrommet :) (feite tispa fra før, så ikje så lett å se forskjelld når dår kun va 2 hehe):P så det går nok fint :)

  Lykke t! :)

 6. 8 May-Linn Vorland 18. March 2012 at 16:55

  Du er kjempe flink!!!
  Bloggen din ble dritt bra :lol:
  Stå på videre Karianne jeg heier på deg <3
  stor klem :wink:

 7. 10 Inger Lise 25. March 2012 at 12:16

  Det skjedde noe rart da jeg skulle kommentere, men prøver igjen.

  Tatoveringa di er virkelig elsk. Blir så glad når jeg ser tatoveringer med stor betydning!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: