Torsdag.

Inni hodet mitt tenker jeg alltid at jeg skal skrive en kjapp oppdatering men når alt kommer til alt ender innleggene som regel opp med å bli lange uansett.

Igår manglet jeg én pille av medisindosen jeg tar og det er kombinasjonen av to typer medisiner som slår knockout på meg om kvelden, det fikk jeg erfare igår når jeg bare hadde den ene typen og det tok meg to og en halv time å sovne. Var ganske stolt av å være i seng med lyset av innen klokka 0200 (dagen før la jeg meg 0700 og sov til 1230) men jeg sovnet jo så sent at det ikke ble mange timene med søvn. Fy faen jeg hadde ikke lyst til å gjøre annet enn å sove når klokka ringte men jeg hadde jo en plan for dagen og rett og slett ikke tid til å sove noe mer.

Først var det klesvask som sto på planen, deretter ringe frk.fastlege for å få ordnet den detaljen med medisinene. Vi husket det begge igår midt i samtalen men typisk nok husket vi det ikke på slutten. Standard! Hun skulle fikse det og jeg fant ut at jeg og Therese kunne stikke innom legekontoret og hente medisiner når jeg uansett skulle treffe henne klokka ett. Før jeg traff Therese gikk jeg en liten luftetur med Zahra men tok henne likegodt med når jeg skulle treffe Therese også.

Været i dag. FY FAEN. Mildvær og regn etter dager med masse, masse snø = sørpe, is, glatt og jævlig pluss vind fra helvete, rett og slett jævlig surt. Hverken jeg eller Zahra liker å gå tur i sånt vær, Therese var heller ikke begeistret. Svippet deretter innom legekontoret hvor damen i skranken ikke fant piller og frk.fastlege var ikke tilgjengelig så da kom jeg hjem tomhendt omtrentlig klokka to.

Jeg har brukt noen timer idag på å lese gjennom hele bloggen til Fredrik. Det er helt utrolig at noen som kjempet en kamp mot kreften klarte å være så utrolig positiv og se lyst på livet. Setter virkelig, virkelig ting i perspektiv. Virkelig inspirerende og ikke minst gripende. Tårene trillet gjennom de siste innleggene, helt vanvittig at livet kan være så brutalt. Men holdningen hans er utrolig inspirerende. Kjenner det smitter litt over på meg selv, at jeg på en måte blir inspirert til å se lysere på min egen kamp. Jeg vet at utrolig mange har lest den gripende boka Idas Dans og ikke minst Regines bok og [blogg]. Velger derfor å dele linken til [Fredriks blogg] for hans historie burde også leses!

Vasket en ny maskin med klær og hang opp alt sammen. Deretter fikk jeg tak i frk.fastlege og fikk ordnet med medisiner så etter det igjen traff jeg Elin og vi måtte innom hos frk.fastlege for å få medisinene og samtidig fikk jeg litt oppmuntring til å styre unna spising og spying. Det første døgnet er i boks akkurat i det minuttet jeg skriver disse ordene. Trangen var der men jeg klarte det med litt støtte.

Nå gjenstår det bare noen kalorier før jeg kan si at jeg har nådd målet for dagen. Kalorimålet ble senket bittelitt igår for at det skal være enklere for meg å lykkes. Bare bittelitt under minimum/maksimum målet men jeg vet jeg må strekke meg etter det når jeg blir lagt inn igjen 30. Mars (på lillebrors fireårsdag faktisk).

OG. This is the exciting part. Imorgen kommer Baghera og hans eier på besøk til meg sammen med mamma, så da får vi se om Zahra og Baghera har kjemi! De skal møtes flere ganger iløpet av helga for å virkelig vite at vi har gjort alt som gjøres kan for at parring kan bli vellykket. Gruegleding – prosessen er ikke så jævlig morsom i seg selv. Dogs doing it liksom. Jeg skal spare dere for detaljene men Zahra synes det er smertefullt og om det er noe som stikker i hjertet mitt, så må det være Zahra in pain. Men; no pain, no gain. Fingrene krysset for at de liker hverandre og at det klaffer.

Jeg liker at jeg har en plan for morgendagen. Jeg hadde en plan på dagen idag og når jeg skriver det ned ser jeg egentlig at jeg har gjort mye og det får meg til å føle meg litt bedre – at hele dagen ikke føles forgjeves eller bortkastet – for det har den faktisk ikke vært. Med tanke på at jeg får besøk imorgen burde, ikke bare burde – men jeg må shine leiligheta litt.

Dag 2 as we speak så jeg håper at det går greit imorgen også. Bare det at jeg har en plan hjelper. Det er jo på kvelden det tipper over for meg og når jeg da har besøk og skal gjøre noe så viktig som å forsøke å få en drøm til og gå i oppfyllelse – no time for bingeing and purging. Pluss at jeg har frk.fastlege som backup og moral support. Djee, positive attitude for første gang på lenge.

Les Fredriks blogg da! Positiviteten hans er smittsom, I can feel it.

Advertisements

10 Responses to “Torsdag.”


 1. 1 Elisabeth 15. March 2012 at 22:27

  Liker at du skriver langt, jeg. Du skriver bra!:) Syns også at dette innlegget var mer positivt enn de siste har vært, så det er bra. Må også si at jeg virkelig, virkelig håper at det klaffer mellom Zahra og Baghera. Dette må bare gå din vei! *kryssefingrene* Og sånn btw, planer er fine ting å ha…Syns du er flink som følger dem! Og at dagen i dag ikke føltes helt meningsløs, det liker jeg virkelig. Syns bloggen din er utrolig bra, og du er fantastisk som tørr å være så ærlig! Håper på gode dager (døgn) for deg!;))

 2. 2 laipai 15. March 2012 at 23:07

  Håper dagen i morgen blir en finfin dag vesla, you deserve it <3

 3. 3 hardchallenge 16. March 2012 at 02:13

  Innleggene dine motiverer meg sånn! Synes du er utrolig sterk – du er en stor inspirasjon for meg. Stå på videre!
  Leste Regine`s blogg ganske lenge, og vurderer sterkt å kjøpe inn boken hennes. Trykket meg innom Fredrik`s blogg også, helt utrolig hvor positiv innstilling enkelte kan ha til tross for hvordan situasjoner de er i..

 4. 4 Maria 16. March 2012 at 12:06

  Kunne du ha lagt ut en mal om hvordan du analyserer en film? :) leste du fikk bra karakter på en filmanalyse!

  • 5 arikanne 16. March 2012 at 12:30

   Det er ikke nødvendigvis noe hokuspokus med en god mal. Regner med dere allerede har fått forklart en mal? Jeg fulgte bare malen de sa jeg skulle fylle – that’s it. Jeg har den sikkert innerst i en perm langt innerst i et skap men jeg kjenner ikke at jeg orket å lete den fram. Lykke til : )

 5. 6 perlesnor 16. March 2012 at 19:40

  Håper virkelig det blir resultater av helgas mannebesøk :) og at Zahra ikke får så veldig vondt… ikke kjekt i det hele tatt. Hvilken farge er Baghera? Krysser fingrene for dere…

  når jeg leser om det været er jeg så ufattelig glad for å bo i Stavanger, litt mildere temperaturer og litt mindre klær for de små myndene :)

 6. 8 :) 16. March 2012 at 22:56

  hei! håper du sjekker mailen din :)

 7. 10 inghei 25. March 2012 at 11:52

  Du skriver så bra! Du er et stort forbilde for mange! Det her var et mer positivt innlegg enn det de siste har vært, og det varmer. Må si du er flink å holde planene du har lagt. Selv er jeg en person som “gjør-det-i-morgen”, selv om da føler jeg meg bare svak og lat…

  Jeg leste bloggen til Regine mot slutten, og jeg har kjøpt boken. Det er virkelig tankevekkende å lese det hun har skrivet.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: