Sunday is funday.

Eventuelt ikke.

Tror jeg har sovet meg opp? 14.5 time på fredag, 11.5 time på lørdag og ikke like mange idag. 8-9 timer kanskje. Døgnrytmen ja. Med tanke på at de er veldig opptatt av at medisiner skal taes klokka 2300 sharp, så sovner jeg jo innen midnatt – ett, ergo er jeg ferdig å sove om morgenen. Kjenner jeg får panikk når jeg våkner tidlig. “Oh no, så jævlig mange timer jeg ikke aner hva jeg skal fylle med” type ting. Men det går seg kanskje til?

Var ikke blid når klokka viste 0722 idag, på en søndag attpåtil. Men sov heldigvis litt mer etter det.

Har egentlig ikke så mye å meddele bortsett fra én ting. Om du/dere ikke kommer dere inn på bloggen er det fordi jeg kommer til å stenge den midlertidig. Er litt usikker på nøyaktig når, det er derfor jeg nevner det nå, sånn at dere vet det liksom. Lager nytt design, ett som er litt mer avansert enn mine tidligere “la meg bytte farger her og der og lage ny header”. Tror det kan bli bra, så lenge jeg får det til? Har ikke gjort det på denne måten før.

Har brukt sykt lang tid på dette, to uker kanskje? Først lagde jeg ett men jeg vet ikke om jeg ble helt fornøyd med det, det lignet kanskje litt vel mye på det gamle så jeg begynte på nytt igår. Perfeksjonisten vet dere, details, details. Fargenyanser, skriftstørrelser, skrifttype, ikoner, farger, nyanser, shadows, highlights, glow, letter spacing, font style, link style, harmoni, balanse, oversiktlig, less is more men likevel nok, etcetera, etcetera. Begynner å bli ferdig med det men jeg har ikke kommet så langt som til header enda, det er nok det jeg synes er verst. Har ikke en gang bestemt meg for bilder sånn helt egentlig heller.

Anyway. Poenget er at jeg lukker bloggen for å reparere alle linkene jeg kommer til å ødelegge, ser for meg at det blir et salig rot før jeg får alt på plass. Men på den andre siden håper jeg at bloggen kan få en litt ny start, at jeg på en måte får litt inspirasjon til å skrive og dele. Det hadde vært fint om jeg fikk det til, litt mestringsfølelse er ikke å forrakte.

Jeg har forresten vanvittig lyst til å spise og spy idag. Omtrentlig den første tanken som slo meg etter at jeg så på klokka idag tidlig. Deretter går det fint noen timer før jeg på nytt begynner å kverne vanvittig på hvilken unnskyldning jeg skal komme opp med, hva jeg skal si, hvordan jeg skal planlegge, etcetera igjen. Jeg har jo all lov og rett til å gjøre det om jeg vil, men jeg vet jo at en del av poenget er å styre unna.

Jeg bare hater de dagene som er verst, de dagene som blir mental lidelse fra begynnelse til slutt fordi behovet er så stort. “Det er viktigst å holde ut på de verste dagene” sier frk.psykolog – ofte og alltid. I know, I know, men det betyr ikke at det er lettere å lide seg gjennom. Jeg bruker ordet lidelse fordi det er sånn det føles. Når man ikke klarer å tenke på noe annet, når man ikke har lyst til å gjøre annet, når man ikke greier å distrahere seg selv mer enn korte perioder i slengen. Når man bevisst eller ubevisst planlegger og fantaserer om det hele. Men hva pokker er vitsen, sånn egentlig? Om jeg drar hjem for å spise og spy, så er jo ikke det heller spesielt givende.

This is shit. Skulle ønske det fantes lettvintløsninger eller snarveier, men de fører ikke fram.

Og, internet is being a bitch. Det er mitt internett da, men jeg skjønner ikke hvorfor det skal hakke så veldig og gjøre livet miserabelt når jeg må vente fem minutter på at én og én side skal laste seg inn i slengen. GRR, not my cup of tea for å si det sånn. Om det er noe jeg ikke har mye av, så må det være tålmodighet. At least I have CSI. Og neglelakk. Sunday is funday, say no more.

Håper dere har en fin helg i alle fall. ♥

Advertisements

14 Responses to “Sunday is funday.”


 1. 1 may-linn 4. March 2012 at 16:12

  Uff har hatt mange av de dagene der som du beskriver nå, det er en ren lidelse å bare det og komme seg ut av dagen, kjedsomhet o.s.v
  Men kansje det hadde vert en ide og gå en tur?
  Det hjelper meg veldig og bare komme seg ut og tenke på noe annet =)
  Spise og spy vil jo du angre på når dagen er omme.
  Takk vennen <3 Det må du også ha, eller vertfall prøve på og ha.
  Stoor klem <3

 2. 3 aboxof-chocolate 4. March 2012 at 16:49

  CSI og neglelakk er ikke å forakte ;-)
  Spennende med nytt design da – skulle ønske jeg var flink med koder og sånt også! Men ahh – det er da så komplisert, er det ikke?!
  Legger igjen en klem, og håper trangen slipper.

 3. 5 Sandra Jeanette 4. March 2012 at 17:06

  Lykke til med forandringene! Gleder meg til å ha deg tilbake. Mener nå å huske at du er kjempeflink med sånn, så jeg tror det blir bra! Og wips, så har du jo noe å fylle alle de timene med også? ;)

 4. 7 Destgirl 4. March 2012 at 17:53

  Mange klemmer til deg i alt du nå står i, tungt og hardt er det…<3
  og lykke til med å lage nytt design :) Gleder meg til å se det nye :)

  *klem*

 5. 8 Flammefugl 4. March 2012 at 18:04

  Søndag er en dag for seg selv altså. Heldigvis har jeg Frasier-marathon i to og en halv time søndag morgener, men bortsett fra det :P

  Spennende! Ser frem til å se det nye blogg-designet.

 6. 9 laipai 4. March 2012 at 18:55

  Søndager blir forferdelig lange når man våkner tidlig. Gjorde det i dag jeg og, men fikk heldigvis sove noen timer til. Jeg synes det er bra at du lar være å dra hjem for å spise og spy, det vil jo bare ødelegge, tross alt. Tenker på deg <3

 7. 10 m:) 4. March 2012 at 19:14

  Elsker egentlig å skifte design selv om det alltid blir rotete og tar evigheter å få alt på plass. Man får liksom den ekstra motivasjonen til å blogge når man er fornøyd med utseendet på bloggen. :) Forresten er du så utrolig flink til å uttrykke deg!

 8. 11 Moda 4. March 2012 at 22:49

  Kjenner igjen den følelsen ja… Håper trangen slipper taket. Det blir spennende med nytt design ;) Da har du nå noe å holde deg opptatt med om ikke annet. Jeg må forresten le litt, har sittet her og forbannet mitt eget (tidvis) veldig treige nett både igår og i dag. Men nettet skjerper seg ikke om man sier et titalls ukvemsord til det (selv om det hjelper meg litt da, få lufte litt aggresjon, he he) Klem til deg, stå på ♥

 9. 12 ida 5. March 2012 at 12:05

  heh, csi er jo elsk.

 10. 13 Kristine 5. March 2012 at 21:47

  Hei,

  Eg har nettopp oppdaga bloggen din og må sei at den røre meg djupt! Eg er sjølv for tida innlagt og slite med mykje det samme som deg. Syns du er utrulig tøff og ikkje minst sterk som klare å setta ord på problemene dine og på den måten hjelpa andre som er i samme situasjon. Stå på! :)

  Klem
  Kristine

 11. 14 kathrine 5. March 2012 at 23:53

  Du er flink Karianne.
  <3 tenke på deg!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: