Tirsdag.

Har ikke så veldig mye spennende å meddele. Er veldig glad for at helga endelig tok slutt, den var ikke noe særlig å komme seg igjennom. Gårdagen var “helt grei”, hverken det ene eller det andre men bedre enn lørdag og søndag i alle fall.

Prøver å snu døgnrytmen dit den skal være. Tror det går ganske greit så langt. Steg for steg eller noe. Målet er å ikke sove på dagen. Blir så vanvittig trøtt etter å ha spist/inntatt frokost at jeg føler for å sove mer. Igår sov jeg ingenting på dagen etter klokka to, og idag har jeg ikke sovet på dagen etter klokka … husker ikke. Poenget er å være sliten/trøtt når jeg skal legge meg (rundt midnatt, helst). Også har jeg lagd noen regler som “ikke ta med maccen på soverommet” og “ikke ta med medisinene inn på soverommet, ta dem på kjøkkenet”, fordi om jeg tar de med inn på soverommet blir de liggende og liggende og liggende før jeg tar dem fordi “skal bare” syndromet mitt kicker inn når jeg har lagt meg. “Skal bare skrive litt, skal bare lese litt bok, skal bare”.

Sol inn vinduet, bilde tatt i stua ♥ Elsker å bo her jeg bor.

4 uker spyfri idag. Føler meg helt flat, så akkurat idag er det ingen big deal selv om jeg vet jeg burde følt noe mer, litt glede, litt håp, litt mestring kanskje, men akkurat nå er det flatt. Well done I guess. Men fire uker er fire uker. Enda ikke kastet opp i 2012? Litt skremmende å tenke på, for om jeg tryner nå blir fallhøyden enda større siden jeg ikke kan telle fra 2011 lenger. Men jeg skal jo ikke det, teoretisk sett i alle fall. På fredag er det 1 måned, håper jeg føler noe mer da!

Bortsett fra det har jeg tatt veldig uklare bildet av vagt og uklart nordlys, eller så var det himmelen som ikke var klar, pluss at jeg ikke skal skryte på meg at jeg er stødig på hånda med lang lukkertid heller, så det er mest bare grønt.. De hvite prikkene er forresten stjerner. (Føler meg som om jeg har malt et bilde med fingermaling og sier “tada!!”)

Karlsvogna, beviser i alle fall at de hvite prikkene er stjerner. Jeg trodde det var støv først, helt til jeg så dette bildet.

That’s it.

Advertisements

18 Responses to “Tirsdag.”


 1. 1 perlesnor 24. January 2012 at 20:26

  Gralla med 4 uker <3 good work

 2. 3 Tonje- Giddy 24. January 2012 at 20:56

  Har drevet og justert på døgnrytmen selv, og nå har jeg vel etter hvert lært meg at det kan være vel så vanskelig å opprettholde den. Men det er verdt det for å få litt mer lys i løpet av tida man er våken om ikke annet:)
  Nordlyset er så magisk vakkert:)

 3. 5 ThisISmeThen 24. January 2012 at 21:18

  4 uker er veldig godt jobbet det, Karianne! :-) Solbildet var kjempefint! Også så vakkert treet var :-) “Skal bare”-syndromet… Kjenner til det! ;-)

 4. 7 ingvild 24. January 2012 at 21:33

  åh, savner nordlys! (men, veldig fornøyd med å ha sol på dagen, hele året;)).. but then again, savner midnatssol på sommeren. Det er vel gleden med å reise hjem i “årstidsferier”, I guess.
  Så fint at du kjemper, du skal være stolt av deg selv! Mestringsfølelse er virkelig ikke bare noe “tenkt”, det må oppleves og kjennes på en god stund før det blir trygt og kan stoles på… Men du mestrer, jeg lover deg!!

 5. 9 Sunniva 24. January 2012 at 23:33

  Jeg har ikke kommentert på bloggen din før, men har vert fast leser i lang tid. Jeg vil bare si at du er ei utrolig tøff og nydelig jente! Stå på! :)

 6. 11 laipai 24. January 2012 at 23:53

  Hurra for 4 uker!! wooot woot. Du klarer når du fighter på ;)
  Jeg og vil se nordlys, jeg burde nok kanskje bo lengre nord da…men leste noen nyheter om at det var voldsomt med nordlys andre plasser i Norge også..t.o.m. i Molde…men hvor var JEG da? Bak persiennene vil jeg tro..gawd!

  <3

 7. 13 Emma 25. January 2012 at 09:12

  Søte deg!
  Tapper er du!
  Fantastiske bilder!
  Tenker på deg.

 8. 15 awallflowers 28. January 2012 at 05:55

  Gratulerer med fire uker! Du er sterk♥

  Uansett om de var litt uklare så var de klare nok til å se det fantastiske nordlyset!
  Og klarere enn hva jeg får til, for det ER veldig vanskelig å få klare bilder med lang lukkertid :D Du skulle sett hvordan resultat jeg fikk når jeg prøvde meg på å ta bilder av månen, haha!.
  Jeg har også utrolig lyst til å få oppleve nordlyset selv en gang, drømme..

 9. 17 May Liss 1. February 2012 at 08:42

  yey for fire uker!

  Jeg har aldri sett nordlys jeg. Bor i Oslo, det påstås at folk har sett det her også men her er himmelen alltid skittengul så jeg tviler. Det er neppe så fint som lengre nord. Når jeg var i Tromsø var det ikkeno nordlys på gang.

  Stilige bilder – liker bilder av himmel generelt, det du har av karlsvogna likte jeg veldig godt! Ble nesten litt inspirert til å hente frem Kåre Canon igjen selv, stakkars han har blitt forsømt i månedsvis…

  • 18 arikanne 2. February 2012 at 18:45

   Var du i Tromsø på sommer eller vinter? Det er oftest synlig når det er kaaaldt ute.
   Plukk opp kameraet igjen du ♥ Gir mer glede enn man tror å kunne knipse noen bilder!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s




Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: