My Card.

Lovte jeg skulle poste det igår når det ble laminert. Er ikke vant til å forminske håndskrifta mi så mye at jeg må skrive så lite (bildet til høyre er selvsagt forstørret), så siden kortet er på størrelse med bankkort ble det knotete å skulle skrive femten rader nedover, attpåtil med penn som ikke ville fungere. Men jeg er fornøyd, så det er jo det viktigste! Therese foreslo å lage flere, noe jeg allerede har tenkt på. “Don’t Panic” hadde eksempelvis vært kjekt å ha.

Nå får jeg straks medisinene mine, alle. Ting tar tid? Gleder meg til det er over. Glemte å nevne en ulempe til med psykiatritjenesten; man vet jo aldri hvem som er på jobb og leverer ut medisiner. Én ting er G og G2, også kjenner jeg ett par stykker til godt, men resten er praktisk talt fremmede mennesker jeg ikke husker navnet på en gang. Det ringte en dame tidligere og jeg ble rett og slett irritert over måten hun snakket til meg på. Som om hun tenkte “nå ringer jeg til noen som er psykisk syk, husk å forklare grundig og nøye, helst tre ganger, slik at jeg er sikker på at pasienten forstår det jeg sier”. MHM. Thank god it’s over og at jeg slipper å forholde meg til dette lenger. Jeg har ikke ord for å beskrive lettelsen. Frihet, ansvar, pålitelig, til å stoles på, trust, give it to me.

Advertisements

16 Responses to “My Card.”


 1. 3 Flammefugl(Kaosviljer) 11. January 2012 at 23:14

  Genial idè, og veldig fint kort! Du må legge opp bilder hvis du lager flere også :) (Du har mange gode ideer, sånn hvis ingen har fortalt deg det ;) )

 2. 9 Alex 12. January 2012 at 15:45

  The cards look lovely! Even though I don’t understand most of the words, haha. But some are quite similar to English or German words, so I understand some of them :) Anyway, they look great! I hope it helps you a bit.
  I also think it’s great that you were given more responsibility. That must be a huge and important step for you. :)

  • 10 arikanne 13. January 2012 at 21:31

   The list goes; water bloat, swollen face, no self worth, economy, epilepsy, regrets (yes, “anger” is regrets in norwegian), shame, rage, disappointment, wanting to hurt myself, self harm, stress, chaos, demotivating and fear.
   Thank you Alex! ♥

 3. 11 Jenny - a slightly mad photographer 14. January 2012 at 16:56

  Utrolig lurt, veldig kreativt og godt funnet på.

 4. 13 awallflowers 19. January 2012 at 22:26

  Så fint det ble!
  Motivasjonskort er fine. Bestemor driver faktisk å lager noen oppmuntringskort, men der kan man jo ikke velge selv hva som står så det er ikke alltid og til alle formål de passer, selv om hun har mange fine oppmuntringer på de. Jeg vil si at et sånt kort som du har lagd her, står hakket over, i og med at det er rettet mot akkurat DEG. En super idé altså!
  Håper det vil hjelpe deg til å unngå bp! ♥


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: