Mer egenmotivasjon.

Tretten døgn er overstått og det har vært “enkelt” siden fredag. Når jeg først kom meg gjennom det ble det litt mindre problematisk, ergo er dette dag fjorten. Fornøyd med det, kommet meg gjennom utfordringer som dukker opp uten å tryne, så. All good I guess. “Feel free til å klare alle” står det på lappen fra frk.psykolog. Den er grei, fredag it is. Tenker ikke at det er uoverkommelig i det hele tatt, det er veldig mulig og oppnåelig.

Til onsdag har jeg fått beskjed om å skrive ned den lista jeg skrev på fredag, egenmotivasjon, for å laminere den! Skrive den på størrelsen med kredittkort sånn at den alltid havner i pengeboka eller kortmappa. For å aldri glemme det selv i svake stunder, eksempelvis i/på butikker.

Just for fun og mer egenmotivasjon;

Føler at jeg har kontroll på motivasjonen for tiden! Når jeg ser på disse bildene forstår jeg lett hvorfor jeg følte meg ekstra stygg og ugjenkjennelig gjennom mine egne øyne når jeg spiste og spydde. Lurer på om det fortsatt er forskjell på dag atten? I så tilfelle blir jeg sjokkert. Trodde ikke det var forskjell igår og så egentlig ikke vits i å ta bilde, men gjorde det likevel. Hvor lang tid tar det egentlig før kroppen kommer ordentlig i balanse igjen? Før vannet forsvinner helt og før hevelsen går ned? Mannen i gata ser kanskje ikke forskjell, men jeg ser forskjellen i speilet og det påvirker selvfølelsen min. Å gå rundt og ikke føle meg som “meg selv” er en utrygg følelse. Bildene er selvsagt tatt med samme kamera.

Bortsett fra det har jeg forsøkt å snu døgnrytmen litt mer riktig vei. Våknet halv elleve idag, av meg selv. Det var så nesten sol idag, bare noen dager til før den kommer over horisonten. Gleder meg!

Lillefrøken har fått hals, for å ikke fryse i halsen. Egentlig er det en leggvarmer jeg fant i skapet, siden jeg ikke har brukt det etter at jeg sluttet å danse. Haha, da har hun to om jeg roter bort en. Jeg har endelig kjøpt ny vinterjakke og gleder meg vilt til å slippe å fryse framover. Tretten dager spyfri kvalifiserer for ny jakke; )

Akkurat nå befinner lillefrøken seg her… Øret til venstre og hodet under, det som stikker opp er kneet. Pledd har jeg nok av, hun tar jo alle uansett. Fikk nytt pledd i julegave (siden jeg bare hadde fem fra før…) og det har selvsagt Zahra lagt sin elsk på. Det er det pleddet hun ligger oppå, med to andre pledd rundt seg…

Også fikk jeg tilsendt noen bilder på mail idag.

Lik meg selv? Aner ikke hvor gammel jeg er her. Fem år kanskje? Maks seks. Når bildet ble tatt bodde jeg i Drøbak og snakket bokmål. Slo ikke om dialekt før jeg var sju år gammel. Har litt problemer med å se for meg meg selv som østlending.

Nå må jeg nesten avrunde for nå ryker batteriet på maccen straks. Tar det som et tegn på at jeg burde gjøre noe annet!

Advertisements

22 Responses to “Mer egenmotivasjon.”


 1. 1 Kaktus 9. January 2012 at 22:17

  Flink Flinkesen! <3
  Og, så søt du var på det siste bilde! Som snytt ut av nesa på…deg sjøl? ;)

 2. 3 Mie - Ulik deg 9. January 2012 at 22:46

  Jeg ser forskjell på bildene :-)
  – Og du, du er forresten lik deg selv ;-) FORTSETT med egenmotivasjon – jeg tror det motiverer mange flere enn deg selv :*

 3. 5 Trine 9. January 2012 at 23:51

  Ser også forskjell på bildene. Vet ikke hva precis hva, hva men jeg gjør det. Og jeg syns du ser så søt ut på det siste bilde :) Hvilken dialekt prater du nå egentlig? :) Og forsett egen motivasjon er bra Karianne :)

  • 6 arikanne 10. January 2012 at 20:55

   Haha ♥ Prater en blanding av tromsø dialekt og harstad dialekt med enkelte bokmålsord innimellom en sjelden gang, haha! Men går for “nordlending”.

 4. 7 lilja 9. January 2012 at 23:51

  Ikke vanskelig å se at den snåle lille jenta på bildet er deg! (snål som i søt altså) hehe
  Der ligna du på søstra mi som liten, hun var mitt store forbilde! Er vel det fortsatt åsså <3

  • 8 lilja 9. January 2012 at 23:56

   ok bare for å slenge på det åsså så gir du meg veldig motivasjon! Hater bullimikinna, halsen alt.. Litt lettere å stupe uti det når resultatet blir bra! Stå på Karianne!
   Hadde du prøveopphold på modum foresten? Ska søke meg inn så lurer veldig på hvordan avdelinga er, ikke bare matprogrammet men for de som også sliter med selvskading og angst?

   <3

   • 9 arikanne 10. January 2012 at 20:57

    Håper du greier å motivere deg selv til å komme dit du ønsker å være ♥
    Har vært der på prøveopphold/vurderingsopphold ja, i Juni 2010. Husker ikke helt så nøye i detaljer, men du kan klikke det inn på Laila’s blogg, hun har nettopp vært der.

 5. 11 konkylie 10. January 2012 at 00:11

  For en voldsom forskjell! Jeg har sett mange ganger at du har skrevet at du ser forskjell i ansiktet ditt, men har ikke helt klart å skjønne det – inntil nå.

  • 12 arikanne 10. January 2012 at 20:58

   Haha! Godt at du skjønner hva jeg mener i alle fall. Tror mange har hatt problemer med å se for seg hva det er jeg klager så over til stadighet. Men jeg er utrolig glad for at jeg slipper det nå, det motiverer ytterligere ♥

 6. 13 awallflowers 10. January 2012 at 00:15

  Så bra å lese at de siste dagene har gått så bra! Håper det fortsetter sånn, krysser fingrene for deg og det xx
  Og det med å skrive egenmotivasjonen på en lapp med kreditkortstørrelse og så laminere den for å ha den i lommeboka, dèt tror jeg må være en av de beste motivasjonsideene jeg har hørt! For det er jo veldig gjerne i butikken man trenger det mest..

  Jeg ser foskjell på bildene. Forkjellen blir størst når man ser dag 0 og dag 12 bildene ved siden av hverandre. Det har skjedd mye på de siste seks dagene! Og du ser mye bedre ut i huden også. Jeg vet ikke om det har noen veldig stor sammen heng, men litt har det vel vil jeg tro.

  Haha, søte Zahra^^
  Du er lik deg selv!:D Så morsomt at du har snakket bokmål, haha, det kan jeg ikke se for meg:p

  Keep it up, og lykke til videre! ♥

  • 14 arikanne 10. January 2012 at 20:54

   Synes også idéen var genial! Lagd kortet idag, gleder meg til å se resultatet imorgen! ♥
   Jeg har skikkelig crappy hud no matter what virker det som, men det kan ha noe med vitaminer å gjøre, for vanligvis spiser jeg zinc+vitamin c hver dag, men ikke når jeg var innlagt, og det var jeg på dag 6, men begynte å ta dem igjen når jeg kom ut da.
   ♥ Ingen greier å se for seg at jeg kan snakke bokmål, haha!
   ♥♥♥

 7. 15 Anja 10. January 2012 at 10:57

  Ser forandringen på bildene! Du er en nydelig jente uansett synes jeg da, så stå på;) veldig lik deg selv i dag som liten også!

 8. 17 laipai 11. January 2012 at 11:28

  Heng opp bildene, sånn at du ser dem hele tiden. Du vet hva du er i stand til å klare. Og jeg vet det også. Keep doing it <3

  • 18 arikanne 11. January 2012 at 14:33

   Har ikke skriiiver, haha. Bakgrunnsbilde? Næh, tror jeg hadde blitt sprø av det altså. Men jeg skal ikke glemme det i alle fall.
   Keep doing what you’re doing ♥

 9. 19 Marthe 11. January 2012 at 22:06

  aha :-) Motivasjon <3 Digger deg Karianne <3

 10. 21 Kinemor 21. January 2012 at 14:24

  Søt du var som lita Karianne. Håper motivasjon varer for deg.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: