Lørdag.

Idag har det vært enkelt i forhold til igår og dagen før det. Det var ikke det første jeg tenkte på når jeg sto opp og det har heller ikke vært en tanke som har gått gjennom hodet mitt igjen og igjen og igjen. Den har dukket opp selvsagt, men ikke intenst. Ikke til det punktet hvor jeg vil ligge i fosterstilling i senga og grine fordi livet er vanskelig eller fordi det er vanskelig å stå imot.

Det hjalp vanvittig å skrive det innlegget jeg skrev igår. Etter det var det som en lettelse, det ble bare til “nei” istedenfor ja, nei, kanskje, helst. Jeg har altfor mye å miste som jeg ikke vil miste, men av og til er det vanskelig å holde fast i det, for når trangen er som verst er det ingen verdens ting annet som betyr noe som helst enn akkurat det. Ellevte døgn i boks, going on day twelve.

Bortsett fra det har jeg lite å meddele. Har gjort kjedelige ting som å pakke ut, rydde, vaske klær, legge ting i skapet og lignende. Og gått tur med Zahra. Følte meg en smule dust når jeg ble stående i et veikryss å argumentere med meg selv, om jeg skulle gå rett tilbake dit jeg kom fra og hjem, eller om jeg skulle ta nedoverbakken som blir til oppoverbakke i en rundt før jeg var hjemme. Anxiety, don’t you dare! Så jeg tok den lengste veien likevel.
Sett ferdig alle episodene av Private Practice som har kommet ut til nå og begynt på American Horror Story men har ikke bestemt meg for om jeg liker det enda, eller om det bare er for… rotete? Makes no sense to me, i alle fall ikke etter to episoder. Og lakket negler. Boring day med andre ord, men heller det enn katoiske dager på innsiden som torsdag og fredag.

Har i alle fall en sosial plan for imorgen og deretter er det ny uke med nok en haug med avtaler, as usual. Når jeg tenker meg om er det helt okei å ha en dag som idag etter alt stresset som har vært de to siste ukene! Positivt stress vel og merke, men det tar på det og.

De siste bildene jeg og pappa tok ble praktisk talt trash, med unntak av tre, men det hadde blitt mye kulere å poste dem som en GIF, jeg må bare friske opp hvordan man lagde det igjen. Har funnet fram noen bilder fra i sommer i det minste. Savner sommer, savner sol, fregner, varme og blå himmel og lys hele døgnet. Jeg elsker lys. Gleder meg til den dagen sola titter over horisonten her oppe, en uke til pluss kanskje noen dager. Dét blir fint.

Morgentåke. Tatt i femtiden en eller annen dag i slutten av Juli.

Originalbildet til forsiden av årsplanleggeren min. Du kan se den [her]

Rainbows & Unicorns.

Advertisements

12 Responses to “Lørdag.”


 1. 1 Flammefugl(Kaosviljer) 7. January 2012 at 22:18

  He-rre-gud, jeg vil ha sommer. De bildene er rett og slett bare nydelige, og de får meg til å lengte etter sommer og regn(av alle ting). Regn når det er varmt ute, slik at det bare er deilig. Unnskyld altså, for dette har jo ikke noe med innlegget å gjøre, men jeg måtte bare si det. Fine, FINE bilder.

  Det er viktig å hvile etter positivt stress også, slik at det ikke blir til negativt stress. Kos deg imorgen!

  (Jeg elsker Private Practice)

  • 2 arikanne 8. January 2012 at 02:18

   Helt enig med deg, regn om sommeren – når det er varmt ute vel å merke, er helt fantastisk. Jeg elsker hvordan det lukter etterpå.
   Tusen takk! PP er koselig tidsfordriv, av og til en smule kjedelig men av og til og for det meste midt i blinken når man ikke orker å følge så veldig med og konsentrere seg så voldsomt. ♥

 2. 3 Trine 8. January 2012 at 00:03

  Bra å høre du hadde en lettere dag i dag :)
  Oi jeg må si, serligt siste bilde er så fint. Vet ikke hvorfor men jeg blir så inspirert når jeg ser det bildet vet ikke til hva men.. bare inspirasjon :)
  Lurer på en ting, fikk du mailen jeg sendte ?

  • 4 arikanne 8. January 2012 at 02:17

   Tror det siste er min personlige all time favorite av alle bildene jeg har tatt. I mitt hode er det magisk ;)
   Sjekket nettopp mailen! Har fått den ja, men har ikke sett den før nå! Beklager så mye. Skal svare deg imorgen. ♥

 3. 5 Cathrine 8. January 2012 at 01:03

  Du er utrolig flink, synes du er utrolig sterk som tørr å skrive blogg om det!

 4. 7 laipai 8. January 2012 at 10:54

  Hurra for at du kom deg gjennom dag 11, keep going strong <3

 5. 9 ThisISmeThen 8. January 2012 at 21:11

  Gratulerer med 11 dager :-) Fantastisk fine bilder… Morgentåkebildet var magisk, men tror det med enhjørning og regnbue likevel ble mitt yndlings ;-)

 6. 11 awallflowers 10. January 2012 at 00:20

  NYDELIGE bilder!
  Ønsker deg en god uke♥


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: