Håp og Drømmer for 2011.

Dette er et utdrag fra det første innlegget jeg skrev på bloggen i Januar 2011. En liten liste over håp og drømmer jeg håpet jeg skulle få til, eller at skulle gå i oppfyllelse. Her kommer oppsummeringen av målene. Innlegg med stikkord og små linjer måned for måned kommer senere.

 • Modum Bad. Jeg har allerede takket JA til plassen, og jeg håper for alt i verden jeg ikke feiger ut. Sykdommens ambivalens kan være stor, men jeg vet at jeg har mennesker rundt meg, som kommer til å sende meg avgårde til tross for mulige protester? Jeg ser for meg at det skal være vanskelig å komme i gang med intensiv behandling i Vikersund, men jeg vet at jeg må. Derfor målet; å dra til Modum Bad og ta i mot behandling.
   Vi vet vel alle at det ikke ble slik likevel…
 • Fullføre 1.året på vidregående skole. Et mål fordi det alltid er på nyåret jeg “gir opp” eller blir for syk til å fullføre. Men målet er at i år, jeg skal komme meg gjennom med BESTÅTT i papirene og gledesfølelse i magen. Mestring til tusen. Jeg jobber for det, vil, skal, må.
   I did it! Selv med enorme mengder fravær og ikke vurdert i noen fag på grunn av fraværet, så besto jeg første året og kom inn på andre året. 
 • Etter 26. Mars er det forhåpentligvis mulig (kryss fingrene for meg!) å kjøre opp til sertifikatet! Det hadde vært noe det, å endelig kunne krysse det av på lista over ting jeg har lyst til å gjøre her i livet!
  Hva skal jeg skylde det på? Uflaks? Dårlig karma? Jeg vet ikke. Gleden av å lovlig kunne sette meg bak rattet varte i usle ti dager før det var på’an igjen med nok ett år med kjøreforbud… Skuffelsen var stor og tårene ble mange. Du kan lese innlegget om Årets nedtur 2010 og multiplisere det med to… 
 • Hundekennel. Drømmer om at det skal gå bra, at det blir fine valper jeg får solgt!
  Oh yes. Jeg er nå stolt eier av Kennel Stjernestøvet! Min egen kennel! Det er litt stas, nå mangler jeg bare valper for å få ballen til å rulle, men papirarbeidet er unnagjort og godkjent. Kennelen er internasjonal, det betyr at ingen andre kenneler i hele verden heter det samme som min.  Innlegg kan leses HER.
 • Ny valp! Gleder meg utrolig til å beholde én miniZahra! Håper bare alt går som planlagt!
  Uflaks, igjen? Vi prøvde, men det ble ingen valper likevel. Skuffelse, for jeg hadde virkelig trengt at det gikk min vei!
 • Ansvarlig og konsekvent! Med dette mener jeg at jeg skal bli flinkere til å gjøre ting jeg misliker med én gang, framfor å utsette det i evigheten og til slutt la det gå i glemmeboka. For eksempel om jeg har en ubehagelig telefonsamtale i vente; for eksempel til mobiltelefonselskapet som sender meg feil regninger, eller NAV som gjør feil her og der. Målet er å få det GJORT, selv om jeg misliker det. Få det unnagjort og ut av verden så fort som mulig. 
  Mja. Både og? Før april og angsten gikk det greit, men etter den tid…  
 • STRESS NED. Alt ordner seg, alltid.
  Excuse me while I’m laughing!!  Alt ordner seg ikke alltid selv om det er en fin ting å tro på.
 • 12 måneder. Jeg er redd jeg kanskje sikter vel hardt og langt om jeg skriver dette sort på hvitt, men jeg velger likevel å hoppe i det å gjøre det. 12 måneder skadefri. 25. Mai 2011. I can do it? Jeg håper det.
  I did it! Les innlegget HER.

Tre av åtte. Å gjøre denne oppsummeringen fikk meg i det minste til å se at jeg har greid å gjøre noe, at noe er annerledes eller en smule bedre. Egentlig burde jeg sette mye mer pris på at første året på videregående skole er over. Til sammen har jeg gått første året i tjuesju måneder (!) men droppet ut og hoppet av på grunn av sykdom, komplikasjoner og vanskeligheter. Etter å ha prøvd så hardt og så lenge burde jeg strengt tatt klappe meg selv på skulderen for det. Jeg har ikke greid å sette pris på det på grunn av to ting. For det første krøp jeg i mål – såvidt. Jeg hadde 5.4 i snitt etter første termin og nå til sommeren – jeg gadd ikke en gang å regne det ut fordi det var så labert. Likevel har jeg strengt tatt bekreftet at jeg har hodet med meg når jeg går inn for å klare det og når omstendighetene ligger på min side. For det andre greide jeg ikke å sette pris på det fordi jeg ikke fikk begynt på skolen i August og fortsatt på det jeg begynte på. Den sorte skyen av disse to la seg liksom over mestringa jeg burde ha sett eller satt pris på.

Advertisements

8 Responses to “Håp og Drømmer for 2011.”


 1. 1 laipai 31. December 2011 at 15:11

  Jeg er stolt over deg fordi du har klart noen av målene du satte deg. Håper du klarer mål i 2012 også :D

  Godt nyttår vennen <3

 2. 3 Ingunn 31. December 2011 at 15:53

  Jeg er glad du har nådd noen av målene dine! Jeg synes du skal være stolt av deg selv, og håper du klarer se det selv også – at du har all grunn til å være det.

  Lykke til med målene du setter deg i 2012, (du ser du kan klare det!) – og godt nytt år!

  <3

 3. 5 Moda 31. December 2011 at 22:15

  Jeg synes dette er kjempebra – det er så viktig å fokusere på det en faktisk HAR oppnådd! Du har oppnådd tre av dine ønsker for 2011 – tenk det du ;) Vær stolt av det! Håper du klarer målene for 2012 også ♥

 4. 7 ThisISmeThen 1. January 2012 at 18:32

  Se der – flere mål er oppnådd. Så herlig :-D Lykke til videre <3
  Og godt nytt år!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: