Status quo, igjen.

Tenkte bare jeg skulle teste ut å skrive et lite innlegg fra mitt nyeste eple, ipad. Egentlig skulle jeg satt inn et bilde også, men har ikke skjønt om det er mulig å høyreklikke enda, heh. Bilder får komme senere, har tatt noen flere fra de siste dagene.

Har det ganske okei fortsatt. Var en smule dritsur når jeg ble vekket fire ganger før klokka ni igår fordi noen mente det var “dagtid” noe som ikke passer helt inn i min timeplan. Jeg løste problemet ved å dra hjem å sove tre timer til fordi jeg i utgangspunktet hadde sovet skrekkelig lite og dårlig den natta.

Deretter vasket jeg ned hele leiligheta, ergo er alle spor av bulimiske glipper borte, noe som føles veldig greit. Når jeg da blir utskrevet på torsdag blir det nok enklere å komme hjem og ikke mått tenke mer på det. Spyfri siden tirsdag, hope to keep this up nå som jula er over og siden jeg ikke har spiseplaner (middager) på nyttårsaften. Har forsåvidt ingen andre planer heller, men kanskje jeg drar hjem for å se fyrverkeriet fordi jeg bor oppe i høyden med sykt god utsikt over byen.

Og. Husker dere jeg nevnte challenges? Kafetur, “handletur” (traske blandt menneskemengder i halvannen time) og to døgn spyfri? Check, check og check, minus at handlinga ikke var i strekk, men det var egentlig heller ikke spesifisert som mål.

Nå har jeg derimot fått flere oppgaver og håper det kan gå det og. Det fine er balansen mellom utfordring men at det ikke føles uoppnåelig, snarer som noe jeg tror jeg kan få til, hvertfall forsøke å få til.

Anyway. Fortsette å være spyfri, tirsdag vil være dag sju og det lengste jeg har greid etter tilbakefall i november er fire dager. Men det føles ikke uoppnåelig. Har tenkt til å skrive et eget innlegg om dette bulimiske og hva jeg tenker om det nå for tiden. Utdype det. Punkt nummer to er kino! Jeg har ikke vært på kino siden mars og det ble helt uaktuelt etter at angsten kom. Har ikke taklet tanken på å sette meg ned i en sal med masse mennesker og bli sittende der lenge. Pluss at jeg er redd for blinkende lys på skjermen og veldig høye lyder (epilepsirelatert men irrasjonelt), så det kan jo bli litt spennende å se om det ordner seg? Siste punkt på utfordringsplanen er å ta en telefon jeg har gruet meg til å ta, men jeg vet at jeg må eller burde. Jo, jeg må, strengt tatt.

Videre kan jeg nevne at jeg blir skrevet ut på torsdag og det føles helt okei. Pappa drar tirsdag, har ny samtale mer frk.psykolog da, onsdag er det ansvarsgrupprmøte hvor hele teamet mitt inklusiv meg selv skal oppsummere hvordan ting har gått siden forrige møte i oktober. Forandringer, framgang og vanskeligheter samt videre planer. Ut på torsdag og ny samtale med frk.psykolog på fredag, samtale med Therese mandag etterpå, så det føles veldig safe og greit å ha overblikk over hva som skjer og skal skje. Trygghet og mindre uforutsigbarhet. Stabilitet.

That’s it. Må få tid til å sette meg ned med hodet på riktig sted for å få skrevet de neste innleggene jeg har planer om å dele med dere. Om bulimiske tendenser, 2012, og en slags oppsummering av 2011.

Om noen har forslag til fantastiske apper til ipad, legg igjen en kommentar? Da blir jeg glad : )

Advertisements

10 Responses to “Status quo, igjen.”


 1. 1 Runa 30. December 2011 at 16:49

  Hei!
  Har fulgt bloggen din i sikkert et år nå, du er kjempeflink å skrive. Jeg er en del eldre enn deg, men sliter både med noe av det samme som du gjør, og med litt andre ting. Men i høst var jeg så heldig å få begynne å arbeide på en gård gjennom grønn omsorg. De tar inn fem personer gjennom NAV, vi spiser frokost og lunsj i lag, og mater dyra, måker møkk, går på tur osv. Det er helt fantastisk. Plutselig hadde jeg noe meningsfullt å stå opp til, et sted der det er lov med dårlige dager, og der de krever akkurat nok, man klarer det man klarer! Du er jo glad i dyr, kanskje det finnes noe sånt i Harstad også der du kunne være med? Det blir ganske tilpassa hver og en! Bare et tips. Jeg har forøvrig også en Italiener tispe:)

  • 2 arikanne 31. December 2011 at 14:01

   Hei Runa, takk for at du leser ♥
   Ja, vi har minst to sånne gårder som tilbyr ting via grønn omsorg, jeg har prøvd meg på det opplegget. Ulempen med der jeg var er at det ligger på ei øy og for å komme dit blir det buss + ferge og raskt en time eller mer for bare én vei… Det var veldig kjekt de dagene jeg hadde energi nok til å kunne gjøre noe, men reiseveien tappet meg og jeg ble veldig fort veldig lei. De har en til gård og jeg har vel såvidt vært der og sett litt en gang, men også dette ligger ganske langt unna og jeg er veldig usikker på hvor langt energien strekker. Det kan hende jeg er negativ eller skeptisk, men jeg vet ikke helt. På den ene siden er det fint å ha noe å gjøre (selvsagt), men på den andre siden blir jeg forbanna når noen tilbyr meg “bondegård” når jeg vil ha … skolebøker? Misforstå meg rett, bondegård er givende men ikke givende?
   Uff nei, stopper her. Jeg er veldig glad for at du har et tilbud du trives med som gjør at du føler at du fyller dagene med noe meningsfylt og at du har en grunn til å stå opp! Hold fast i det! ♥
   Herlig med Iggy’er ♥ Godt nyttår!

 2. 3 Trine 30. December 2011 at 18:33

  Ønsker deg en fin nytt år kveld og dag :)
  Jeg syns det høres så bra ut med at få utfordringer :) Er sikker på du nok skal få det :)
  Og forresten, jeg måtte smile da jeg så hva du hadde skrevet om hvor mange næringsdrikker du fikk… Jeg lurer på en ting, hvordan smaker en næringsdrik egentlig? Og i et tidligere innlegg nevnte du ordet ‘intox’ hva er det?

  • 4 arikanne 31. December 2011 at 13:56

   Takk!
   Intox = overdose av medikamenter (intoxication / forgiftning)
   De smaker…. Noen synes de er forjævlige men jeg vil påstå at det er en vanesak. Om noen tilbyr meg sjokolademelk og sier jeg kan velge mellom næringsdrikk, så velger jeg glatt næringsdrikken fordi jeg synes den smaker bedre, men det er nå bare meg – som tross alt har drukket dette i over to år. Noen synes det smaker blod- haha! Men det kommer helt an på. Noen er gode og noen kan jeg ikke fordra. Jordbær for eksempel, fy faen så jævlig. Eller banan, det føles og smaker som å drikke fluortabletter med banansmak, sånne som jeg elsket når jeg var liten… GRØSS. Jeg har mine favoritter og det er mest tre tyer det går i, Fresubin Cappuccino, Nutridrink Multi Fiber sjokolade pluss multi fiber vanilje og multi fiber karamell. Det er i hovedsak de jeg drikker med svært lite variasjon egentlig. Men det går helt greit for min del, I don’t mind og jeg har ikke klart å bli “drittlei” av noen typer enda.

 3. 5 Elisabeth 30. December 2011 at 21:37

  Så utrolig bra at du greide alle målene dine, du er kjempeflink!:)) Heier virkelig på deg, og jeg har stor tro på at du klarer de neste utfordringene også! (er helt enig med i det der med balanse mellom utfordring og mestringsfølelse…).

  Også vil jeg ønske deg et godt nytt år, håper virkelig at dette året bringer masse bra til deg! Dèt fortjener du!;D

 4. 7 Runa 31. December 2011 at 16:37

  Ja, da har du i alle fall prøvd gårdsopplegget:) Håper du klarer begynne på skole til høsten, du er jo motivert i alle fall:) God nytt år, måtte det bli bedre enn alle andre:)

 5. 9 Marthe H 1. January 2012 at 16:20

  Gratulerer med IPad! Jeg har et par tips til apps:

  EVERNOTE for å huske ting, Note Taker HD for å skrive rett på skjermen, Kindle og Kobo for å lese bøker, TED for å se på videoer av inspirerende taler, Instagram for å ta bilder, Dropbox for å dele filer mellom macen og ipaden, WordPress for å godkjenne kommentarer, Hootsuite for twitter og MobileRSS for å lese blogger. Spotify er også et must!

  • 10 arikanne 1. January 2012 at 22:48

   Hjertelig takk :D Skal sjekke dem ut! Må si at jeg elsker Evernote, det er helt genialt. Har koblet både telefonen og maccen på, kjempekjekt å kunne notere via telefonen om jeg plustelig kommer på noe jeg må huske til senere.
   Har også lastet ned Kobo, fikk den anbefalt på facebook men har ikke skjønt så veldig mye enda. Heh, regner med det kommer etterhvert. Dropbox høres veldig lurt ut! ♥


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: