Almanakk!

Jeg elsker årsplanleggere eller notatbøker generelt og de tre siste årene har jeg hatt Paulo Coelho sine årsplanleggere. I år derimot har jeg designet min egen HER. Fikk den i posten her om dagen og er skrekkelig fornøyd. Siden jeg ikke har så mye bedre å ta meg til akkurat nå tenkte jeg å dele hvordan den ble.

Forsiden.

Uten plastsiden. Har selvfølgelig tatt bildet selv og siden det skulle være forsiden på en bok redigerte jeg bildet noen hakk mer lilla, siden lilla er den fineste fargen etter min mening.

Baksiden. Også et bilde jeg har tatt selv og redigert. Ser du flua på blomsten? Haha.

Til venstre er det en plastlomme som kommer med  boka, veldig kjekt å legge huskelapper, lapper om legetimer eller avtaler og lignende inni der! Til høyre kunne jeg skrive hva jeg selv ville og brukte en liten stund til å tenke ut hva jeg ville ha der, som tross alt skal stå der ett helt år.

Den begynner imorgen! Rosa og lilla, selvfølgelig. Kremt… Man kan selv velge farger og om man vil ha dagene stående eller liggende, med klokkeslett eller ikke. Nederst kan man også velge ulike bokser av hva man vil ha, linjer, ukens idé, liste eller bare blankt.

Jeg gikk for en liten versjon av dagens trening (tid/aktivitet) på hver dag, deretter for ukens liste pluss ukens idé, på høyre siden (ikke på bildet) har jeg bare vanlige linjer for små notater.

På de bakerste sidene har jeg noen sider med bare linjer og gikk deretter for tegnebok på de ti siste sidene. Sånn som barn har, hvor man skal fargelegge. Fint med noe annet enn bare “kjedelige” linjer over alt. Valgte forresten medium størrelse, 14cm x 16cm eller noe sånt pluss at man kan legge til “personlige datoer”, men det orket jeg ikke å gjøre.

Bortsett fra det har jeg kjørt tur med pappa idag og det er omtrentlig også alt. Fint å ha en dag uten de store begivenhetene eller masse stress. Og, etter å ha tenkt på det i flere måneder har jeg endelig kommet så langt som å lage eget vannmerke sånn at jeg kan sette det på bildene jeg tar – just in case. Burde sikkert gjort det for lenge siden, bedre sent enn aldri. Spyfri tjuefemte desember, first ever? Jeg kan i alle fall ikke huske en tjuefemte desember etter at jeg ble syk, som ikke har vært preget av spising og spying.

Advertisements

40 Responses to “Almanakk!”


 1. 1 Sandra Jeanette 25. December 2011 at 22:17

  Urettferdig at du bestilte etter meg men fikk før meg ;)

 2. 3 hannahpetrie 25. December 2011 at 22:28

  Wow! Kjempefin!

 3. 5 Lille♥Vinkel 25. December 2011 at 22:47

  Så fiiin almanakk Karianne :) skikkelig flott ! Jeg bestilte den lille notatboken, og en årskalender derfra, orket ikke styre med egne bilder, men er kjempefornøyd jeg også, minus en bokstav størrelse feil på notatboken, der inni hvor man kan skrive det man vil.
  Bilde i bloggen om du vil se de :) de er rooosa hehe
  er ikke så veldig langt unna døgn jeg heller må vite…grøsselig dette svingdørs livet altså…men rimelig fornøyd med at jeg har holdt meg hjemme siden utskrivelsen fra åsgård i aug. kanskje vi ses… målet er å holde meg hjeme over morgendagen, men etter det tror jeg det smeller..
  Koselige julebilder du har tatt, ønsker deg en god jul, så god dom mulig <3<3<3 stor klem fra strikkedilla :)

  • 6 arikanne 25. December 2011 at 23:38

   Åh! Om du havner hit har vi hvertfall selskap da ♥ Men det er jo selvfølgelig best om du greier deg utenfor veggene! Masse god jul til deg og fineste! Skal sjekke ut resultatene dine i bloggen :D ♥ Klem til deg.

 4. 7 ThisISmeThen 25. December 2011 at 23:23

  Så fiin <3 – Og ikke minst p r a k t i s k :-D
  Har vært inne på den siden jeg også, og lagde en… Men av en eller annen grunn, torde jeg aldri bestille :-/ …
  Klapp deg selv på skulderen for gjennomført spyfri 25. <3
  Sov godt når den tid kommer!

 5. 9 cillaf 25. December 2011 at 23:39

  Så fin:) praktisk:)

 6. 11 laila 25. December 2011 at 23:45

  Cool, me like. Jeg fikk Paulo Coehlo sin i julegave fra “Valiumsvalsen” vår :)
  <3

 7. 15 Tonje 26. December 2011 at 02:21

  Almanakken din ble kjempefin :)
  Jeg fikk min på fredag, og er utrolig fornøyd! Genial side det der! :)

 8. 19 Andrea Nornes 26. December 2011 at 07:56

  Den ble skikkelig stilig :D

 9. 21 Norunn 26. December 2011 at 12:16

  Kjempeflott almanakk! Jeg har kikka på og ønska meg i lang lang tid. Kanskje på tide å gjøre noe med det :)

 10. 23 Therese 26. December 2011 at 13:44

  almanakken ble kjempefin!
  jeg venter på min… gleder meg!

 11. 25 Birgitte Susann 26. December 2011 at 15:52

  Jeg bestilte meg også en almanakk for noen dager siden. Gleder meg til å få den i posten og begynne å skrive i den !

 12. 28 Elisabeth 26. December 2011 at 23:25

  Kjempestilig almanakk, du er så flink til å ta bilder!:D Og så flott med spyfri tjuefemte. Godt jobba, stå på!:D

 13. 30 Vibeke Lindsveen 26. December 2011 at 23:34

  Tusen takk for at du delte dette. Har aldri vært borti denne siden før, men nå har jeg sett litt, og bestilt min egen. Gleder meg til den kommer i posten. :)

 14. 32 marteho 27. December 2011 at 03:48

  Æ har en sjøl, og ga en til bestevenninna mi i julegave :) Dem e så fin! Også kan man jo ha dem nesten akkurat som man vil sjøl!

 15. 34 Ellie 28. December 2011 at 09:10

  Den var kjempefin!

  Men jeg må bare si noe – jeg syns du er utrolig pen! Du har utrolig fint ansikt, til og med god symmetri! Tenkte bare det var greit å si det til deg, ikke bare tenke det. For jeg mener det virkelig! Jeg syns rett og slett at du er veldig vakker! :)

  Håper du innser det selv en dag også. Vet hvor vanskelig det er etter mange års jobbing, men du er vakker, flink med ord og et flott menneske (virker det som), så du har masse å være stolt over!

 16. 36 Laura 30. December 2011 at 17:40

  Can you get that in English?

  • 37 arikanne 30. December 2011 at 22:42

   Hmm. I’m sorry, but I don’t know. The page I ordered it from is norwegian and swedish, but I’m guessing you’ll be able to find a similar page in english if you google it. I tried to google it, but I couldn’t come up with something useful. Best of luck!

 17. 38 awallflowers 5. January 2012 at 03:41

  Herregud, LOVE IT!
  Nydelig forside- og bakside bilder! Og lilla er den beste fargen♥

  Fantastisk at 25 ble spyfri!
  Mange klemmer^^


 1. 1 Lørdag. « Bitre Blomster Trackback on 7. January 2012 at 20:56

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: