Fredagsfølelse?

Beklager dårlige oppdateringer i det siste, men det som sirkulerer i hodet mitt egner seg ikke riktig på trykk. Jeg har ett innlegg jeg har forferdelig lyst til å sette ord på, men jeg får meg liksom ikke til å gjøre det likevel, har i alle fall ikke kommet noen vei enda.

Fredag. For første gang på gudene vet hvor lenge; har jeg faktisk fredagsfølelse, en TGIF, thank god it’s friday. Her om dagen hadde jeg en sånn idé før jeg sovnet (hvorfor får man alltid de beste idéene da?) om at jeg skulle skrive noe om behandling og behandlingsopplegg per her og nå.

Jeg kan med hånda på hjertet erklære at idag; fredag, er jeg faktisk sliten. Behandling mandag, tirsdag, onsdag og fredag – det blir mye behandling til sammen og ja, det tar faktisk på. Det er i alle fall en kontinuitet i det, and who knows, kanskje gjør det meg godt? På mandag gikk jeg tur i halvannen time med Therese, og hun kom med et tilbud jeg ble veldig overrasket over og jeg må svare innen 4. januar. Hjelpes, kjenner at jeg ikke orker å tenke på det nå, det er sikkert.

På tirsdag, kort møte med G fra psykiatritjenesten. Kjenner at den kontakten er vanskelig. De er jo av den typen som kommer på hjemmebesøk og jeg tror knapt jeg har sluppet G innom bare for å titte! Har liksom ikke vært noe problem før, men etter at jeg flyttet hit har jeg blitt utrolig vaktsom på å dra drama med meg over dørstokken. Ikke faen om noen skal få komme hit og snakke med meg om vanskelige følelser for deretter å dra etter en time og etterlate meg her som det skal være – er trygt, her som jeg skal føle – føler meg trygg. Pluss at jeg blir paranoid på hva som kan havne i journaler etter slike tilfeller. Det finnes så mye irrelevant å skrive i en journal om man ikke kommer på noe fornufig å tilføye, type hvordan jeg har det hjemme, om det er ryddig eller rotete, rent eller skittent – that’s my business og jeg har ikke en diagnose som tilsier at noen trenger å holde øye med disse tingene heller.

Så. Onsdag; legetime. Ja, nei? Ikke så mye å si om det. “Kanskje vi skal…?” – Nei, det skal vi ikke. Vi diskuterte forresten en feilaktig epikrise. Vi var begge enige om at den ikke stemte og jeg ble egentlig litt overrasket over detaljene som sto der – det hadde i alle fall ikke jeg hørt noe om før, og det hadde ikke frk.fastlege heller.
-Kilde: Wikipedia, mitt bilde.

Fri på torsdag. F-r-i. Sløvt. Fint med fri. For en gangs skyld føles det som fri og ikke bare “nok en jævla torsdag å tilføye i rekka”. Fredag, DBT. Det går greit I guess, har ikke rukket å få noen sterke hverken motfølelser, positivt altså.

Så går man hjem og griner fordi man er så sulten men man kan ikke spise, for deretter å sove litt hvor jeg naturligvis drømte at jeg overspiste og kastet opp og våknet deretter opp kaldsvett og lurte på om det var illusjon eller fakta. Illusjon selvfølgelig. Så, emosjonell og sulten som man er, da kommer fortiden og slår meg i trynet. Den der “hvorfor har du ikke bil og lappen for helvete?”, også blir det nok en bu-hu selv om jeg sikkert har hatt hundre bu-hu for det tidligere. Deretter tenker jeg litt på bilen min, pappa har forsåvidt nevnt at jeg kan få den and I do want a car. Så enkelt.  Tom for både brus og snus og mamma hadde drukket øl og kunne ikke kjøre, det var jo nesten rene apokalypsen her jeg satt og sutret over disse små manglene.

Deretter redigerte jeg noen bilder fra Juli som jeg ikke var… i modus for å laste opp da.

Jeg har forsåvidt nevnt at jeg føler meg litt uinspirert for tiden. Følelseslivet mitt var mye mer turbulent som bulimiker mens følelsene bare flater ut når man går i kaloriunderskudd, ergo har jeg ikke vanvittig mye å beskrive eller sette ord på. Det slo meg at jeg kunne spørre dere som leser om dere har noen ønsker eller forslag til noe jeg kan skrive om? Noe dere ønsker å lese, vil jeg skal fortelle om eller lignende? Spørsmål? Men ikke som en spørsmålsrunde.

Av og til er det enklere å svare på noe konkret, da slipper jeg å drukne i “hmm, sette ord på sånn eller slik, det eller det?” for deretter å ikke bli enig med meg selv i det hele tatt.

Advertisements

11 Responses to “Fredagsfølelse?”


 1. 1 xx 12. November 2011 at 02:10

  jeg har et spørsmål,jeg vet ikke helt om du har sakt dette før, men jeg spør uansett.
  jeg lurer på om det er en grunn til at du er så syk som du er? om det har kommet helt av seg selv eller om det har skjedd noe traumatisk\ alvorlig med deg som for eksempel voldtekt eller noe traumatisk i barndommen?

 2. 3 linn 12. November 2011 at 12:02

  Spent på tilbudet:) Kjenner til hvor slitsomt d kan bli å være i behandling så ofte. Er d selv daglig hele uken utenom lørdag/søndag.

 3. 5 LC 12. November 2011 at 13:33

  Jeg kunne gjerne tenke meg å lest om hvordan en vanlig dag for deg er, da mener jeg på en måte fra du står opp til du legger deg. Hvilke små valg du tar, hvordan du avgjør de valgene osv? Og hva er målet ditt framover angående spiseforstyrrelsen? Jeg mener, jobber du aktivt for å overvinne den, har du noe behandlingstilbud ventende, eller går du egentlig bare “å venter på at det skal bli bedre”? Kan være du har skrevet om dette før, men da har jeg i såfall ikke fått det med meg :P

  • 6 arikanne 12. November 2011 at 17:53

   Hem. Det er litt komplisert om å skrive om det. Jeg er ikke noe flink til å ta de riktige valgene og vet derfor ikke hvor riktig det er å publisere det på en blogg for alle. Nei, jeg jobber ikke aktivit for å overvinne anoreksien. Jeg har behandlingstilbud ventende men jeg vet ikke riktig hva jeg vil for noe. Akkurat nå vil jeg takke nei. Jeg skal prøve å skrive noe om dette, noe større, jeg har hatt det i hodet en stund men ikke fått skrevet det enda. Takk for spørsmål.

 4. 7 LovelyLiller.com 12. November 2011 at 13:34

  kjenner meg alt for godt igjen i ambivalensen. ønsker deg en god helg skjønne <3

 5. 9 laipai 13. November 2011 at 14:48

  Fine bilder.
  Hang in there vennen <3

 6. 11 linn 13. November 2011 at 21:10

  Forslag til noe du kan skrive om :
  tips 1: et fint minne, eller noe bra/positivt du husker godt som har satt seg i ditt hjerte. Noe betydningsfult? :)
  tips 2: sommer vs vinter… hvordan er mørketiden for deg? har det noe påvirkning i forhold til humøret?
  tips 3: legg ut masse bilder av hvordan du har det der og da! eller rett og slett bare bilder av hva som helst :)
  tips 4: kjærlighet.. er det plass til kjærlighet i din timeplan? kjærester.. etc..
  tips 5: hvordan var du som barn?
  tips 6: hva er lykke for deg?

  Håper du har det bra!:) god søndag til deg.. klem


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: