bruddstykker.

Av og til tar det så lang tid før jeg “tar” ting. Før jeg forstår meg selv eller tolker verden slik jeg sanser den. Av og til stopper det opp. Jeg sier at jeg er tom for ord men jeg innser at jeg lyver. Jeg har alt for mange ord og jeg vet ikke riktig i hvilken rekkefølge jeg skal sette dem sammen. Det er ikke det at jeg har skrivesperre, jeg har forklaringsproblemer.

Sliter med å forklare noe viktig fordi jeg ikke riktig vet hvordan. Jeg vet hva jeg vil si men ikke riktig hvordan. Høres det forvirrende ut? For det er det. Det er noe jeg må skrive nå, før historien går videre. Det er noe som hører til nettopp her og nettopp nå, hvis ikke er det noe som mangler.

Men det er vanskelig å sette ord på dette som får meg til å føle meg liten og verdiløs. Eller, det som får meg til å føle at jeg ikke lenger kan blogge som jeg vil – for det er noe der. Det er noe nettopp her. Det handler om noe konkret, det handler om meg og det handler om forventinger og forventningspress, hvordan jeg opplever det på bakgrunn av … det jeg burde skrive. Leter etter riktige ord.

Advertisements

0 Responses to “bruddstykker.”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: