Onsdag, so far.

Jeg sto opp gruelig tidlig (i forhold til hva jeg pleier) og det føltes på sett og vis som om jeg nesten ikke hadde sovet i det hele tatt. Jeg hater hvordan jeg får tusen gode idéer akkurat når jeg har lagt meg i senga og skal finne roen. Er ikke så mye annet å gjøre enn å vri om lysbryteren og skrible slørete bokstaver fordi jeg vet jeg ikke vil huske det når jeg våkner hvis ikke.

Det verste med å stå opp er at jeg alltid er iskald. Lag på lag med klær må på, vannkokeren må på, jeg var så kald at jeg måtte ta oppvasken med én eneste gang bare for å ha en fornuftig unnskyldning til å la hendene synke ned i varmt vann. Etter en kopp te og en næringsdrikk ble det bare s t r e s s.

Jeg skulle gå en runde med Zahra og jeg skulle dusje. I dag er en sånn dag hvor verden er liten, når man klarer å gå på noen man kjenner som man ikke har sett på lenge og attpåtil finner ut at andre bloggere bor rett i nabolaget. Tiden løp nesten fra meg og jeg sto fortsatt i yttergangen 0950 når jeg skulle vært nede i svingen og møtt Therese.

Frk. Distré-deluxe hadde mistet brevet med informasjon og visste praktisk talt bare klokkeslett, ikke hvor vi egentlig skulle. Surrhurrdurr og vandring i korridorene. Igjen går jeg på mennesker jeg kjenner, rekker såvidt å hilse i alt stresset. Etter korridorvandring endte vi opp der vi skulle og ventetiden var på omtrentlig to minutter.

Apropos Distré-Deluxe, jeg har nettopp oppdaget gleden av å ha eget kjøleskap igjen og innser at det er nettopp dit viktige ting må ende opp.

Undersøkelsen var grei nok den. Mens jeg lå der var alt jeg tenkte “jeg hater sykehus”. I really do. Hater disse korridorene jeg har tråklet opp og ned i mente, for å tilfredsstille bulimien, for å forbrenne kalorier, jeg kjenner bildene på veggene, jeg har en egen favoritt i en av trappeoppgangene. Jeg vet at minst ett av bildene henger to steder på samme tid. Jeg har lest bokstavene på bildene, jeg har tråklet disse korridorene og disse trappene. Jeg pleide å låse meg inne på et toalett som aldri var i bruk, sitte der i fred og spise, kaste opp og sjangle tilbake hvor jeg enn hørte til der og da.

Resultatet av undersøkelsen forblir ukjent en liten stund til. Jeg sa jeg ville vite, helst fort, sånn at jeg slipper å kverne mer på det jeg skrev igår.

Dessuten er jeg trist. En backup av bloggen ser ut til å ha forduftet i en kræsj. Jeg har alle innleggene jeg har skrevet fra Oktober 2006 – Juni 2008. Innleggene fra Juni 2008 – Juli 2009 er de jeg savner og mangler. Samt innleggene på lukket blogg. Jeg hadde lagret de på maccen til pappa fordi min mac akkurat da ikke ville ut på internett. Jeg har ett bittelite håp om at jeg kanskje, kanskje er heldig og finner det jeg savner på en eller annen minnepenn om jeg bare leter.

På to år inneholder denne bloggen 902 innlegg med dette. Tenk på hvor mange innlegg og ord jeg ikke finner! Til dels kan jeg skylde på år med likegyldighet, men jeg er også litt sur for at pappa ikke hadde backup av sin egen mac.

Jeg er så og si ferdig å pakke ut og har bare noen små detaljer igjen å eliminere før jeg kan si meg selv ordentlig ferdig. Merker jeg synes det er en smule tomt i stua enn så lenge, når alle eskene er borte, når malte møbler er flyttet på plass, når pappen på gulvet er kastet, når småtingene er stuet i skap og bøker bak skapdører.

Ja, håndtak mangler.

I made this ♥

Og, oh my god. Har glemt å fortelle det, eller, jeg visste det ikke hundre prosent før igår!

Nummer fem fra høyre, Frøkna som er sort i halve ansiktet med brunt øyebryn. I papirene heter hun “Black Eye” av åpenbare grunner men jeg er usikker på hva mamma har endt opp med av egentlig navn. Freya, Frøya, eller Vilja. Uansett, hun hentes i dag! Jeg får se henne imorgen!

Bildet er lånt hos Vargneset.

Zahra Lea Dina Odin Black Eye
Hundene i mitt liv.

Cæsar Argos Cleopatra Abbe Balder Caica
De som har vært innom men ikke finnes mer.

Advertisements

12 Responses to “Onsdag, so far.”


 1. 1 ThisISmeThen 5. October 2011 at 15:37

  Så bra at undersøkelsen gikk greit :-) *krysser fingre for bra resultat*
  Det var en utrolig søt hårspenne du har laget. Synes det er såå fint med skjell, og kjøpte faktisk 3 hårnåler med sølvkokkelurer på fra Embla (eller hva den het – en nettbutikk med selvlagde ting). Nå har jeg bare én… Merkelig hvordan sånt forsvinner ;-) Er det du som har laget det smykket, eller hva det er også?? Kjempefint i hvertfall!
  Grattis med nytt familiemedlem <3

 2. 3 lovelyliller.com 5. October 2011 at 16:47

  Nydelig reol. elsker hvite møbler. ang å være kald så bruker det å hjelpe å ta et varmt fotbad :*

  • 4 arikanne 5. October 2011 at 17:37

   Heldigvis er den ikke helt hvit! Helt hvit = (i mitt hode) noe med sykehus å gjøre. Derfor er det noen nyanser gulere om jeg kan si det sånn. Takk for tips ;) ♥

 3. 5 ThisISmeThen 5. October 2011 at 17:55

  Haha… Epla selvfølgelig :-D *kniZ*

 4. 6 Sandra Jeanette 6. October 2011 at 01:20

  Wow, hun var nydelig, gleder meg til å se bilder av hun. Og den hyllen din var søt med blomsteren. Og klipen din var kjempefin, du er flink til å lage ting! =D

 5. 7 Marthe 6. October 2011 at 13:47

  :) Kjempefint! :-) Ønsker deg en strålende Torsdag vennen! KLEM <3

 6. 8 laipai 6. October 2011 at 18:18

  Legger igjen masse varme tanker jeg, så kan du varme deg litt på dem <3
  Love you my dear <3

 7. 9 Christine 6. October 2011 at 23:07

  Bare mammas hund eller også din hund? :-))))

 8. 11 thatislilly 8. October 2011 at 16:16

  Jeg liker bloggen din, du virker så ærlig.

 9. 12 Tonje 11. October 2011 at 00:39

  Heia snuppa. Stakk innom en tur nu, sia æ hadde et ledi øyeblikk, og æ må bare si en ting først og fremst! Æ ELSKE den klipa du har laga! Love love love it!!<3<3<3

  Godt å være ilamme dæ i dag!

  Du e super fin! På alle mulige måta! <3 Love you<3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 25 år.

Mer om meg og bloggen, finner du [HER].

Bloggen inneholder sterke bilder og det finnes innhold som kanskje kan virke triggende enkelte.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving er terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
ariaolea@gmail.com

Kategorier

Arkiv

Advertisements

%d bloggers like this: